Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agutka']ale wy się lubicie obrzucać:diabloti: fajny obóz a Gru chyba grubszego futra dostał co?[/QUOTE]

Tak, ten ekstremalny okres wypadajacej siersci mamy za sobą, jednak myślę że to było spowodowane kastracja. Teraz nic mu nie wypada i znowu jest mieciutki i milutki, a nie jak jamnik

PS jestem fajna

Posted

Aga*Lis napisał(a):
Jutro jak będzie miejsce też porzucasz, to porobię fotki, bo jestem niezadowolona. :placz:

oki, za super zdjęcia moge targać to frisbee :eviltong:

gops napisał(a):
Grr wkurzyłaś mnie z tymi szelkami .
Wyglądają tak fajnie a ja nie mam już kasy :shake:
Gru prezentuje się zacnie , i chyba schudł ?

dodam, że szelki są super, świetnie się układają i jak dla mnie są lepsze od siodełkowych (chociaż miałam je bardzo krótko, i zły rozmiar) nie odstają tak brzydko przy ciągnięciu, ogólnie jestem nimi zachwycona :loveu:

i tak, schudł, wzięłam sobie do serca słowa pewnego człowieka :diabloti:

Posted

tak, fajne flipki miał wrodzone, a skakanie do frisbee sam wykombinował, czasami z pośpiechu trochę nie wyrabia więc wygląda to dość egzotycznie :evil_lol:

Posted (edited)

Zaczęłam trochę biegać z psami, nawet Tofikowi się podoba, ale tylko jak już go spuszczę i biegniemy, droga do lasu i wyjście z domu to istna masakra. Zanim dojdziemy już mam ochotę żeby wrócić i zostawić go w domu, zapiera się żeby nie iść, ogon na dół i istne psie nieszczęście bo wyszliśmy na dwór.

zrobiłam szelki Tofikowi:diabloti:, ale jak zwykle robiłam na szybko, i teraz muszę robić poprawki (przedni pasek za wysoko i za długi..)

Edited by Vailet