Onomato-Peja Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Pakuj, pakuj, zawsze powtarzam "Wszystko na siłę!" :eviltong: Patrz co znów wygrzebałam z mojego śmieciowego folderu :loveu::loveu: Quote
kalyna Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Vailet napisał(a):ostatnio byl jakos zaplanowany ale mi przepadl bo mialam wtedy plany, po za tym nadal nie wiem czy sie w nim w to pakowac skoro go to nie kreci :( Wiadomo Ty musisz to wiedzieć... ale jak psa to nie kręci, a jest tyle różnych innych aktywności z psem, że może poszukać czegoś, co Wam oboju sprawi frajdę ;) choć z drugiej strony możesz kombinować, nakręcać a nuż polubi to :) Quote
Baski_Kropka Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Warto szukać różnych aktywności :) My poszukaliśmy i trafiliśmy na agi, ale widzę, że pies ewoluuje i podejrzewam, że kwestia czasu i moich umiejętności a zacznie latać za dyskiem <3 IPO odpuściłam w przedbiegach, ale to dla tego, że Dex jest wylękniony na mężczyzn i to by mogło w złą stronę się rozwinąć, potem bym się bała psa puścić żeby mi kogoś nie przyatakował :P Ty masz fajnie z Grubym bo on bardziej otwarty i zabawkowy więc masz pole do popisu :D Aaaa pokażesz komplet bo czekam i czekam <3 Quote
Vailet Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Dzieki onomatka som słit :loveu: wrocilam wczoraj z dzialki, jest milion zdjec(w szczególności tofika:lol: ale.. Szczesliwego!) męczcie o nie Age! Quote
agutka Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 och... jakie to słiti :diabloti: http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Canon%2050D/wfg96b_zps97ca0d3e.jpg Quote
Vailet Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 Wróciłam z top speed dog, jestem dumna z mojego grubego psa :loveu: pobiegł ładnie, porobilismy kontakt w rozproszeniach, zostawanie bez smyczy, potem sobie pocwiczylam frisbee i tez bylo extra, nie liczac tego ze czasami byl zbyt zdychajacy zeby na nie popatrzec :eviltong: Quote
Aga*Lis Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 A ze mnie byłaś dumna? Ta ładnie pobiegłam :p Quote
Ty$ka Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 W takim razie gratki, oby chwil dumy było więcej w Waszym życiu :D Quote
Vailet Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 [quote name='rashelek']A jaki czas? :grins:[/QUOTE] Nie wiem :eviltong: Ale byl tak padniety gdy tam dojechalismy, ze zastanawialam sie czy go w ogole zapisywac, bo myslalam ze bedzie truchtal z wywieszonym jezorem. A pobiegl ładnie, szybko(jak na jego mozliwosci XD)nie wzolnil przy koncu a bylam prawie pewna ze to zrobi i na koncu zawiezil sie na frisbee, bylam zadowolona ;) Aga tak tak, pieknie XDD Quote
Vailet Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 Tylko jedno, bo Aga zamiast wstawiać zdjęcia moich pięknych super piesków wstawia jakieś pseudo artystyczne coś więc lipa :-( Quote
Amber Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='Vailet']Nie wiem :eviltong: Ale byl tak padniety gdy tam dojechalismy, ze zastanawialam sie czy go w ogole zapisywac, bo myslalam ze bedzie truchtal z wywieszonym jezorem. A pobiegl ładnie, szybko(jak na jego mozliwosci XD)nie wzolnil przy koncu a bylam prawie pewna ze to zrobi i na koncu zawiezil sie na frisbee, bylam zadowolona ;) Aga tak tak, pieknie XDD[/QUOTE] Powinni te zawody robić jakoś na jesieni, a nie w środku lata, bo niestety upał wykańcza wiele psów, zanim w ogóle wystartują... Quote
Aga*Lis Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='Vailet'] Tylko jedno, bo Aga zamiast wstawiać zdjęcia moich pięknych super piesków wstawia jakieś pseudo artystyczne coś więc lipa :-([/QUOTE] Nie wyrażam zgody na kopiowanie moich zdjęć! Quote
Vailet Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 jeszcze my jechałyśmy komunikacją miejską z dwiema przesiadkami, na szczęście na miejscu było trochę cienia więc psy odsapnęły ;) dobrze przynajmniej że zaczynało się o 17, a nie w godzinach gdzie jest najcieplej. Quote
Vailet Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='Aga*Lis']Nie wyrażam zgody na kopiowanie moich zdjęć![/QUOTE] nie mają podpisu, nic mi nie udowodnisz!:diabloti: Quote
Aga*Lis Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='Vailet']nie mają podpisu, nic mi nie udowodnisz!:diabloti:[/QUOTE] Kurde... Tamta dziewczyna od "z podpisem byłoby lepiej, bo dla efektu" miała racje... Quote
Vailet Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 :fadein::fadein::fadein::fadein::fadein::fadein::fadein::fadein: Quote
Vailet Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Na nastepny rok nie kupuje psom żadnego zabezpieczenia przed kleszczami, w tym sezonie znalazlam juz i Foresto i Kiltrixa :lol: Quote
IZMADO Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Czy to Gruby? http://nowa.pomorska.tv/sport/materialy/inne/top-speed-dog-w-gdansku Quote
Aga*Lis Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='IZMADO']Czy to Gruby? http://nowa.pomorska.tv/sport/materialy/inne/top-speed-dog-w-gdansku Tak, dzielnie trzymałam tego potwora. Quote
Vailet Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 o ja! dzięki za filmik, nie odnalazłabym go :eviltong: Quote
Aga*Lis Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Vailet']o ja! dzięki za filmik, nie odnalazłabym go :eviltong:[/QUOTE] Wysłałam Ci go na fb geniusiu... Quote
IZMADO Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Aga*Lis']Wysłałam Ci go na fb geniusiu...[/QUOTE] Haha, się uśmiałam :lol: A Grubego poznałam po obroży, bo czasem tu do Was zaglądam ;) Quote
Vailet Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='Aga*Lis']Wysłałam Ci go na fb geniusiu...[/QUOTE] Wiadomości od Ciebie chyba zbyt czesto mi nie dochodzą :------) Quote
Recommended Posts