Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vailet napisał(a):
ostatnio byl jakos zaplanowany ale mi przepadl bo mialam wtedy plany, po za tym nadal nie wiem czy sie w nim w to pakowac skoro go to nie kreci :(

Wiadomo Ty musisz to wiedzieć...
ale jak psa to nie kręci, a jest tyle różnych innych aktywności z psem, że może poszukać czegoś, co Wam oboju sprawi frajdę ;)
choć z drugiej strony możesz kombinować, nakręcać a nuż polubi to :)

Posted

Warto szukać różnych aktywności :) My poszukaliśmy i trafiliśmy na agi, ale widzę, że pies ewoluuje i podejrzewam, że kwestia czasu i moich umiejętności a zacznie latać za dyskiem <3
IPO odpuściłam w przedbiegach, ale to dla tego, że Dex jest wylękniony na mężczyzn i to by mogło w złą stronę się rozwinąć, potem bym się bała psa puścić żeby mi kogoś nie przyatakował :P

Ty masz fajnie z Grubym bo on bardziej otwarty i zabawkowy więc masz pole do popisu :D
Aaaa pokażesz komplet bo czekam i czekam <3

Posted

Dzieki onomatka som słit :loveu: wrocilam wczoraj z dzialki, jest milion zdjec(w szczególności tofika:lol: ale.. Szczesliwego!) męczcie o nie Age!

Posted

Wróciłam z top speed dog, jestem dumna z mojego grubego psa :loveu: pobiegł ładnie, porobilismy kontakt w rozproszeniach, zostawanie bez smyczy, potem sobie pocwiczylam frisbee i tez bylo extra, nie liczac tego ze czasami byl zbyt zdychajacy zeby na nie popatrzec :eviltong:

Posted

[quote name='rashelek']A jaki czas? :grins:[/QUOTE]

Nie wiem :eviltong:
Ale byl tak padniety gdy tam dojechalismy, ze zastanawialam sie czy go w ogole zapisywac, bo myslalam ze bedzie truchtal z wywieszonym jezorem. A pobiegl ładnie, szybko(jak na jego mozliwosci XD)nie wzolnil przy koncu a bylam prawie pewna ze to zrobi i na koncu zawiezil sie na frisbee, bylam zadowolona ;)

Aga tak tak, pieknie XDD

Posted

[quote name='Vailet']Nie wiem :eviltong:
Ale byl tak padniety gdy tam dojechalismy, ze zastanawialam sie czy go w ogole zapisywac, bo myslalam ze bedzie truchtal z wywieszonym jezorem. A pobiegl ładnie, szybko(jak na jego mozliwosci XD)nie wzolnil przy koncu a bylam prawie pewna ze to zrobi i na koncu zawiezil sie na frisbee, bylam zadowolona ;)

Aga tak tak, pieknie XDD[/QUOTE]
Powinni te zawody robić jakoś na jesieni, a nie w środku lata, bo niestety upał wykańcza wiele psów, zanim w ogóle wystartują...

Posted

[quote name='Vailet']

Tylko jedno, bo Aga zamiast wstawiać zdjęcia moich pięknych super piesków wstawia jakieś pseudo artystyczne coś więc lipa :-([/QUOTE]

Nie wyrażam zgody na kopiowanie moich zdjęć!

Posted

jeszcze my jechałyśmy komunikacją miejską z dwiema przesiadkami, na szczęście na miejscu było trochę cienia więc psy odsapnęły ;) dobrze przynajmniej że zaczynało się o 17, a nie w godzinach gdzie jest najcieplej.

Posted

[quote name='Vailet']nie mają podpisu, nic mi nie udowodnisz!:diabloti:[/QUOTE]

Kurde... Tamta dziewczyna od "z podpisem byłoby lepiej, bo dla efektu" miała racje...

Posted

[quote name='Aga*Lis']Wysłałam Ci go na fb geniusiu...[/QUOTE]

Haha, się uśmiałam :lol:

A Grubego poznałam po obroży, bo czasem tu do Was zaglądam ;)