Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzaw napisał(a):
A może po jednej z każdego koloru ;)

wzięłam zieloną z szarym podszyciem ;)

Zapisałam się na Top Speed Dog z Grubciem :evil_lol:

Posted

Chyba Ty! :obrazic::lol:

Mierzylam Gru przy pomocy mamy bo jak ja go mierzylam to jakos tak na ukos chyba :lol:

Mialam nadzieje ze moze zalapie sie do mediumow.. ale niestety ;( ma 57cm

Posted

Ta? Jak w lkach sa bordery i te wszystkie agilitowe pastuchy to co jest w mkach ze taka konkurencja? :lol:

Ale i tak fajnie by bylo zeby byl wiekszy z mediumow (dluzsze lapy i te sprawy, ale to chyba i tak by nam nie pomoglo :evil_lol:) niz mniejszy z lardżow :eviltong:

Posted

Vailet napisał(a):
Ta? Jak w lkach sa bordery i te wszystkie agilitowe pastuchy to co jest w mkach ze taka konkurencja? :lol:

Ale i tak fajnie by bylo zeby byl wiekszy z mediumow (dluzsze lapy i te sprawy, ale to chyba i tak by nam nie pomoglo :evil_lol:) niz mniejszy z lardżow :eviltong:

Właśnie o to chodzi, że i w Mkach i Lkach są bordery :eviltong: Dlatego jak dla mnie powinni stworzyć grupę XL dogs, dla "wielkopsów", bo nieco lipne jest to, że ciężarówki biegają razem z 20 kg lżejszymi psami :eviltong: Poza tym mierzenie tez jest tak trochę na oko, bo większe psy lądowały w Mkach, a mniejsze w Lkach. Jari ma normalnie ponad 70 cm, a tam wyszło, że 68, bo niektóre psy przy mierzeniu się kulą i dlatego wyniki są zaniżone.

Posted

Amber napisał(a):
Właśnie o to chodzi, że i w Mkach i Lkach są bordery :eviltong: Dlatego jak dla mnie powinni stworzyć grupę XL dogs, dla "wielkopsów", bo nieco lipne jest to, że ciężarówki biegają razem z 20 kg lżejszymi psami :eviltong: Poza tym mierzenie tez jest tak trochę na oko, bo większe psy lądowały w Mkach, a mniejsze w Lkach. Jari ma normalnie ponad 70 cm, a tam wyszło, że 68, bo niektóre psy przy mierzeniu się kulą i dlatego wyniki są zaniżone.

No XL to bylby dobry pomysl, zaproponuj im :lol: jestem mega ciekawa jak to z nami wyjdzie

wilczy zew napisał(a):
Przypadkiem tu zajrzałam i mam pytanko: czy o Grubym nie było wątku gdy był przy budzie a Ty zastanawiałaś się jak go wyciągnąć?

Tak, to on ;) kombinowalam, kombinowalam i wykombinowalam :lol: