Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kalyna chce inny kolor, wiesz miec wszystkie kolory teczy na kazdy dzien tygodnia :evil_lol:

I tak nie bedzie nosisz szelek z obroza, wiec bez sensu :p chce albo zolty albo czerwony

Majkowska patrz na szelki, psa nie przerabialam, ten pasek od raczki.on przeciez nie ma cietych uszu :eviltong:

Posted

[quote name='Vailet']Kalyna chce inny kolor, wiesz miec wszystkie kolory teczy na kazdy dzien tygodnia :evil_lol:

I tak nie bedzie nosisz szelek z obroza, wiec bez sensu :p chce albo zolty albo czerwony

to żółty!
jest bardziej wyrazisty ;)

Posted

Rany,zaglądnęłam do Twojej galerii i wiem,że to "staroć" ale muszę napisać,że 3 zdjęcie z pierwszego postu jest cudowne :loveu:
Jak znajdę chwilę zacznę przeglądać dalej ;)

Posted

[quote name='zuzaw']Rany,zaglądnęłam do Twojej galerii i wiem,że to "staroć" ale muszę napisać,że 3 zdjęcie z pierwszego postu jest cudowne :loveu:
Jak znajdę chwilę zacznę przeglądać dalej ;)

przecież na tym zdjęciu wygląda jakbym go zbiczowała :lol: a no tak, zawsze tak wygląda :evil_lol:

zrobiłam super przeróbkę, macie mi powiedzieć jaki kolor brać :placz: (co do zielonego nie jestem przekonana, bylibyśmy tacy nieoryginalni:oops: )

Posted

W czerwonym czarne psy chodziły od zawsze i choć to obstukane to może i pasuje, aleeee... ten zielony ładnie wygląda, nie rzuca się w oczy i ogólnie fajnie, elegancko pies wygląda :)

A przeróbka fot mistrzowska, dla samego oglądania warto tu zaglądać. Jestem fanką zdjęć szynki, o szelkach dla szynki już nie wspomnę, bo za każdym razem jak spojrzę to leję :D :D

Posted

Talucha napisał(a):
Zielona, jeszcze Onomato-Peja niech kupi taką Raście i nasz wątek spacerowy będzie miał takie same :cool1:

Czuje sie pominięta :-( :evil_lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']A własnie! Miałam Cię usunąć z grupy. :eviltong:

Myślałam, że już to zrobiłaś, dlatego ją pominęłam :cool1:

Marika A tak serio, to myślałam, że masz hurtta stajl :roll:

Posted

Vailet napisał(a):
A jaka maja szerokosc najmniejsza do hurtty? Bo obwod latwo mozna sobie skrócić przeciez, szczegolnie ze Joy jakos strasznie nie ciagnie :p

2,5 cm chyba xD A kołnierza ortopedycznego nie chce :P