Amber Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 No, są ogromne. Jakiś czas temu poszłam jak zwykle wieczorem do siebie na sralnik, o czymś tam sobie myślałam i otrzeźwiałam dopiero wtedy jak 2 metry przede mną zmaterializował się dzik... Są już tak bezczelne, że włażą koło osiedla wyjadać żołędzie. Eniłej, zmieniłam trasę wieczornych spacerów :eviltong: Za dnia mogę za to podziwiać ślady ich nocnego baraszkowania ;) Quote
Vailet Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Ja mieszkam obok pól (wychodze z klatki i ide centralnie prosto, jakies 200metrow) na tych polach są dziki, ale jakos na osiedle nie wlazily (jeszcze):eviltong: za to lisy, kuny, jeze i zajace wychodza monotonnie. Quote
kalyna Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Tyle czekania a tu tylko 6 zdjęć :evil_lol: Faaaajne :loveu: a szelki jak się sprawdziły na obronie? edit. ja miałam fajne spotkania z dzikami, a raczej całymi rodzinami w Krynicy, wrażenia niezapomniane :eviltong: jedno chrumknięcie i gnałam go ośrodka szybciej od psa, który nie wiedział o co chodzi :loveu: Quote
Vailet Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 :lol: szelki ogolnie sa fajne, sprawdzily sie dobrze, ten typ szelek jest fajny do takich sportow Quote
Aga*Lis Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 [quote name='Vailet']Ja mieszkam obok pól (wychodze z klatki i ide centralnie prosto, jakies 200metrow) na tych polach są dziki, ale jakos na osiedle nie wlazily (jeszcze):eviltong: za to lisy, kuny, jeze i zajace wychodza monotonnie. I już wiadomo skąd mam lisa :evil_lol: Quote
Vailet Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Kupic Grubemu żółte czy pomaranczowe el perro? tak zeby na lato.......:evil_lol: Quote
Amber Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Pomarańczowe... Za mną też chodzi obroża w tym kolorze, no ale ja już nic nie kupuje :eviltong: Quote
gops Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Pomarańcz , żółty się okrutnie brudzi . Ja teraz chciałam kupić żółtą obroże ale w końcu zdecydowałam się na żółtą z tasiemkami ozdobnymi coby aż tak się nie syfiła . Jak robisz zamówienie w el perro to polecam smycze od nich te linowe są przezajeb*** wygodne , i na ipo będzie dobra i na normalne spacery . Quote
Vailet Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 biore żółtą obroże, a zamówie pomarańczowe norwegi żeby to na dogospacerkach nie odstawał od innych :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 My mamy te nasze norwegi oczojeb** turkusowo zielone, i nie ma tragedii z brudzeniem sie :D Quote
agutka Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 wszystko zależy od psa, jeden woli wytarzać się na dzień dobry w bagnie a drugi spaceruje jak baletnica ;) Do baletnic należy mój Sagat ;) Quote
Baski_Kropka Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Dex się panieruje intensywnie :D Ale, te szele co mamy jakoś nie szczególnie się brudzą, są tak fajnie gładkie, że brud się na nich nie osadza. Ale Dex dzisiaj zamordował smycz i prawie ją przegryzł... na 0,5cm się trzyma :/ Myślałam, że go zamorduje! Quote
Vailet Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 Gruby nie żyje, powiesił się :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Dziwię się, że przy Tobie się powiesił... Dopiero teraz. :D Quote
Vailet Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 powiesił się dlatego, że zostawiłam go pod sklepem i stracił mnie z oczu ..... :obrazic: Quote
Leokadia Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 No nie dziwie się...i jeszcze te tortury kolczatką...dziur w szyi nie ma?:diabloti: A myślałam, że tylko na dogo są oszołomy:evil_lol: Quote
Vailet Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 wiesz że mnie wywalili z tamtej grupy? XDDDDDDDD Quote
Leokadia Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Hahaha serio? Brak pytań:evil_lol: Nie powiem kto zaczął tą gadkę nt. kolców i kto się tam najbardziej burzył:crazyeye: Quote
Vailet Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 mów, ja w sumie nie kojarzyłam nikogo stamtąd Quote
Baton Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 http://i1372.photobucket.com/albums/ag355/martyyna/6_zps83fada26.jpg Więcej z Tobą na spacer nie idę, bo Gruby jeszcze na mnie się tak rzuci! :diabloti: [quote name='leónowa']No nie dziwie się...i jeszcze te tortury kolczatką...dziur w szyi nie ma?:diabloti: A myślałam, że tylko na dogo są oszołomy:evil_lol: Nie, no co ty, na tamtej grupie to już nie raz jazda była o kolczatkę :p [quote name='Vailet']wiesz że mnie wywalili z tamtej grupy? XDDDDDDDD OMG. Za co niby? xD Bo kolczatke chcesz sprzedać? xD Quote
Aga*Lis Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Zdjęcie z dzisiejszego spaceru. Dla tych co nie wiedzą to Gruby zmienił trochę image, a Lis zaczął się inaczej ubierać. Quote
Vailet Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 I na spacerze bylo w koncu fajnie :diabloti: Quote
Recommended Posts