Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, są ogromne. Jakiś czas temu poszłam jak zwykle wieczorem do siebie na sralnik, o czymś tam sobie myślałam i otrzeźwiałam dopiero wtedy jak 2 metry przede mną zmaterializował się dzik... Są już tak bezczelne, że włażą koło osiedla wyjadać żołędzie. Eniłej, zmieniłam trasę wieczornych spacerów :eviltong: Za dnia mogę za to podziwiać ślady ich nocnego baraszkowania ;)

Posted

Ja mieszkam obok pól (wychodze z klatki i ide centralnie prosto, jakies 200metrow) na tych polach są dziki, ale jakos na osiedle nie wlazily (jeszcze):eviltong: za to lisy, kuny, jeze i zajace wychodza monotonnie.

Posted

Tyle czekania a tu tylko 6 zdjęć :evil_lol:

Faaaajne :loveu:
a szelki jak się sprawdziły na obronie?

edit. ja miałam fajne spotkania z dzikami, a raczej całymi rodzinami w Krynicy, wrażenia niezapomniane :eviltong: jedno chrumknięcie i gnałam go ośrodka szybciej od psa, który nie wiedział o co chodzi :loveu:

Posted

[quote name='Vailet']Ja mieszkam obok pól (wychodze z klatki i ide centralnie prosto, jakies 200metrow) na tych polach są dziki, ale jakos na osiedle nie wlazily (jeszcze):eviltong: za to lisy, kuny, jeze i zajace wychodza monotonnie.

I już wiadomo skąd mam lisa :evil_lol:

Posted

Pomarańcz , żółty się okrutnie brudzi .
Ja teraz chciałam kupić żółtą obroże ale w końcu zdecydowałam się na żółtą z tasiemkami ozdobnymi coby aż tak się nie syfiła .
Jak robisz zamówienie w el perro to polecam smycze od nich te linowe są przezajeb*** wygodne , i na ipo będzie dobra i na normalne spacery .

Posted

Dex się panieruje intensywnie :D Ale, te szele co mamy jakoś nie szczególnie się brudzą, są tak fajnie gładkie, że brud się na nich nie osadza.

Ale Dex dzisiaj zamordował smycz i prawie ją przegryzł... na 0,5cm się trzyma :/
Myślałam, że go zamorduje!

Posted

http://i1372.photobucket.com/albums/ag355/martyyna/6_zps83fada26.jpg
Więcej z Tobą na spacer nie idę, bo Gruby jeszcze na mnie się tak rzuci! :diabloti:
[quote name='leónowa']No nie dziwie się...i jeszcze te tortury kolczatką...dziur w szyi nie ma?:diabloti: A myślałam, że tylko na dogo są oszołomy:evil_lol:
Nie, no co ty, na tamtej grupie to już nie raz jazda była o kolczatkę :p
[quote name='Vailet']wiesz że mnie wywalili z tamtej grupy? XDDDDDDDD
OMG. Za co niby? xD Bo kolczatke chcesz sprzedać? xD