Vailet Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 Wczoraj Gr mial wyczerpujacy spacer, najpierw frisbee potem woda(zlamal zakaz wetki a ja nie mialam na to wplywu, nawet nie wiedzialam ze tam jest woda :evil_lol: i na koncu ciezarki, lekkie, bo lekkie ale dopóki nie mam dobrych szelek wiecej nie moge, zasiegnelam porady u gops i jej wierze ;) zna ktos kogos kto sprzedaje, szyje, szelki do wp za jakąś normalna cene? :placz: Quote
Vailet Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 Czyli jednak sie widzimy, i to nawet nie musialas sie przeprowadzac :o Quote
rashelek Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 No to faktycznie mu dowaliłaś intensywnym spacerem :P A co do szelek, to może i w tym Gops Ci pomoże? Quote
Vailet Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 Pytalam sie, wiem jakie itp, tylko czaje sie na uzywane bo dawanie 150zl za szelki jakos mi sie nie widzi, no ale jak nikogo nie znajde to kupie. Gops jeszcze dala mi namiar na dziewczynę szyjaca szelki ale mi sie odpisuje Quote
angineuuka Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 jak ty możesz jechać na ch***wy Śląsk? :roll: :placz: Quote
Vailet Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 [quote name='Angi']jak ty możesz jechać na ch***wy Śląsk? :roll: :placz: jak przyjadę to już nie będzie chujowy, bo będzie miał mnie :loveu::diabloti: macie, rzygajcie Quote
Leokadia Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Oooooo, ale się milusio zapowiada:loveu: Czyżby kolejne miejsce wolne?:razz: Quote
furciaczek Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Pani w okienku nie zeszła na zawal ?:evil_lol::evil_lol: http://i1372.photobucket.com/albums/ag355/martyyna/DSC_2872_zpsa81145b1.jpg Quote
agutka Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 zapraszam na weekend szkoleniowy IPO z Dariuszem Więckowskim w Gdyni Chwaszczynie ;) https://www.facebook.com/events/458104410999834/?notif_t=plan_user_invited Quote
Baski_Kropka Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='Amber']Może się tyle przełożyć, że pies się nie będzie bał zaatakować człowieka, jeżeli wcześniej miał jakieś opory. IPO uczy odwagi w takich sytuacjach, dlatego też pies powinien być zrównoważony. Jari jest bardzo nerwowy i było to też czuć na rękawie, bo on chciał go wręcz zabić, a emocje sięgały zenitu. To niedobry znak ogólnie, bo pies powinien panować nad emocjami. To też na pewno kwestia treningu, potem by się uspokoił, tylko nie każdy ma czas i siły, żeby go co tydzień kontynuować ;)[/QUOTE] Otóż to. Ja uważam, że pies nigdy do końca przewidywalny nie będzie, nawet jeśli znamy go na wylot. To kwestia psychiki i predyspozycji u psa. Jeśli znajdziesz fachowca i będzie w stanie go ocenić i się nada to super! Dex jest lękliwy w pewnych sytuacjach właśnie w relacjach z ludźmi/mężczyznami dla tego się nie zdecydowałam. Nawet nie ze względu tylko na to, że ja nie zapanuje kiedyś nad psem bo akurat my mamy dobrze poukładane relacje, ale np zostawiając go u mojej mamy na weekend miała bym obawy, czy nie zechce jej bronić... :P Quote
Vailet Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='leónowa']Oooooo, ale się milusio zapowiada:loveu: Czyżby kolejne miejsce wolne?:razz: właśnie sie dowiedziałam że nie jadę. Śląsk nadal będzie chujowy [quote name='furciaczek']Pani w okienku nie zeszła na zawal ?:evil_lol::evil_lol: http://i1372.photobucket.com/albums/ag355/martyyna/DSC_2872_zpsa81145b1.jpg był pan, śmiał się :eviltong: [quote name='agutka']zapraszam na weekend szkoleniowy IPO z Dariuszem Więckowskim w Gdyni Chwaszczynie ;) https://www.facebook.com/events/458104410999834/?notif_t=plan_user_invited dzięki wielkie! już się zapisuje :multi: [quote name='Baski_Kropka']Otóż to. Ja uważam, że pies nigdy do końca przewidywalny nie będzie, nawet jeśli znamy go na wylot. To kwestia psychiki i predyspozycji u psa. Jeśli znajdziesz fachowca i będzie w stanie go ocenić i się nada to super! Dex jest lękliwy w pewnych sytuacjach właśnie w relacjach z ludźmi/mężczyznami dla tego się nie zdecydowałam. Nawet nie ze względu tylko na to, że ja nie zapanuje kiedyś nad psem bo akurat my mamy dobrze poukładane relacje, ale np zostawiając go u mojej mamy na weekend miała bym obawy, czy nie zechce jej bronić... :P akurat z Grubym nie wychodzi nikt oprócz mnie, ani nie oddaje go nikomu (chyba że komuś wdrożonego w psy;)). No nic pojadę na ten weekend szkoleniowy i zobaczymy co mi powiedzą ;) Quote
Vailet Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 wróciłam właśnie ze spaceru ze sztangami, tyle że Gruby ciągnął je przez 15 minut a ja je nosiłam w plecaku przez kolejne 3 godziny :cool1: masakra, plecy mi odpadają, jeszcze wybrałam taką trasę dla hardkorów, niepotrzebnie :evil_lol: kolejne foty z poprzedniego spaceru, one nigdy się nie kończą! :loveu: Quote
Ty$ka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 http://i1372.photobucket.com/albums/ag355/martyyna/517bc_zpsb3ba07a2.jpg mówiłam już, że jesteście nienormalne? :siara: Toffi :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Coto za wiadro na mordzie? Grubemu pozazdrościła?? :P Quote
rashelek Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Jeszcze parę takich treningów i będziesz miała większe muły od Grubego :evil_lol: Quote
furciaczek Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Na siłownie nie musisz chodzić, wystarcza spacery:lol: Quote
Recommended Posts