Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no, morze jest extra, szczególnie w lato :loveu: a Ty skąd jesteś? przyjedz kiedyś, to się umówimy na jakiś superfajny spacer :cool3:

Posted

[quote name='Vailet']no, morze jest extra, szczególnie w lato :loveu: a Ty skąd jesteś? przyjedz kiedyś, to się umówimy na jakiś superfajny spacer :cool3:[/QUOTE]
wawka ;)

musiałabym spać pod mostem :P
moooże się kiedyś ze znajomymi wybiorę ale wtedy raczej bez psa i pewnie na jakieś zadupie :P
rodzice się mnie juz wyrzekli jesli chodzi o wakacje :lol:

Posted

Telefon masz :siara:
E tam, nie widziałaś jak kiedyś swojego opitoliłam. Nie chodziłam z nim przed zmrokiem na spacery aż nie zarosło :lol:

Posted

[quote name='Victoria']
tak w ogóle to nie fer, ja tez chce mieszkac nad morzem... :"C

a Marika mnie nie chce :C
[/QUOTE]
Już Ci mówiłam że ja Cię chcę, ale moja mama nie :shake: Także nie do mnie te pretensje! :lol:

[quote name='Ty$ka']Telefon masz :siara:
E tam, nie widziałaś jak kiedyś swojego opitoliłam. Nie chodziłam z nim przed zmrokiem na spacery aż nie zarosło :lol:[/QUOTE]
A ja głupia poszłam za Twoim przykładem :evil_lol:

Dawaj te zdjęcia Tofika! :D

Posted (edited)

masz :diabloti: jak nie zmienie zdania, a po dzisiejszym spacerze jestem temu bliska, to Toffik jedzie jutro ze mną na dogospacerek to może będę miała jego lepsze zdjęcia :lol:

wygląda w tej fryzurze jak debil no ale cóż :cool1:

:lol:

Edited by Vailet
Posted

na żywo jest gorzej XD tzn wszystko ok, tylko on nigdy głowy sobie nie daje robić, więc zawsze sie na niego wkurzam no i zawsze jest za krótko, albo krzywo

Posted

[quote name='rashelek']Spoko, ja swoją też obcinam sama i zawsze mi zęby wychodzą, zwłaszcza na brzuchu :lol:[/QUOTE]

ja brzuch i grzbiet gole golarką, więc wszystko prosto, gorzej jest z tym co muszę obciąć nożyczkami :lol: