Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']http://i1372.photobucket.com/albums/ag355/martyyna/056bc_zps7094145c.jpg od razu można poznać Owczara po jego zachowaniu :evil_lol:
oglądam te fotki i na każdym Raszpla ma jakieś te miny, inne od pozostałych psów :diabloti:

Moim psom lepiej służy Brit Care niż Bosch. Ale moje nie są alergikami, więc nie wiem jak to u Was... na sierść też są dobre surowe jajka, olej z łososia... :)

kupiłam tran bo babka mi poleciła, z dwa tygodnie około nic innego nie będę stosować bo potem nie będę wiedziała co działa ;) z karmą już szczerze nie mam siły, chciałabym już zamówić 15kg jakiejś i mieć spokój tylko muszę znaleźć TĄ. a teraz ciągle mu zmieniam co pewnie tez nie wpływa na niego dobrze

Posted

Dobra, w kilku innych galeriach się ujawniłam to u tez się ujawnię. Przeczytałam całą galerią od początku :D I będę dalej zaglądać, z tym że już nie po tajniacku :diabloti:

Posted

Czesc ;)

Doszedl kennel, navrazie stoi w pokoju, wrzucilam kilka smakolykow i sie do niego przyzwyczaja. Musze poczytac jak najlepiej uczyc go tam wchodzic

Posted

[quote name='Vailet']
Doszedl kennel, navrazie stoi w pokoju, wrzucilam kilka smakolykow i sie do niego przyzwyczaja. Musze poczytac jak najlepiej uczyc go tam wchodzic

Mówiłam Ci o tym. Bardzo fajna metoda i według mnie najlepsza. ;)
Na jej kanale powinny być też dalsze części.

Posted

[quote name='leónowa']Haha to wygląda jak seminarium fotograficzne, a nie spacer z psami:evil_lol:

:evil_lol:

[quote name='Aga*Lis']Mówiłam Ci o tym. Bardzo fajna metoda i według mnie najlepsza. ;)
Na jej kanale powinny być też dalsze części.

dzięki za chwilę oglądnę ;)