Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hihihihhihi, wiesz co? Isadora to Ogonkowy Kombajn Bizon ;)
Nie mam pojęcia, jak Ona to wszystko ogarnia logistycznie, naprawdę :loveu:
"chcieć to móc" i w tym pewnie cała tajemnica

Serdeczności zostawiam i jadę na majówkę

Posted

[quote name='Ewa Marta']Spróbuję podskoczyć jutro do Tili i pstryknąć kilka fotek. Mam ostatnio trudniejszy czas w życiu i ciężko mi pogodzić wszystko:-([/QUOTE]
Ewuniu, trzymaj sie kochana!

Posted

[quote name='Mattilu']Ewuniu, trzymaj sie kochana![/QUOTE]

Dzięki Kochana!

Tila ma juz porobione ogłoszenia. Mam nadzieję, że dojrzy ją jakaś super rodzinka, tego jej z całego serca życzę!

Posted

Niestety nie byłam u Tili wczoraj:-( Mialam sporo zamieszania zdrowotnego, dostalam skierowaie do szpitala, do którego za żadne skarby świata nie chcialam iść, więc koniec końców od wczoraj jeżdżę i robę różne badania lekarskie, a że jestem bez sił, to nie mam szans na podejście do suni, dopóki troszkę nie nabiorę sił. Przepraszam, wiem, że czekacie na zdęjcia, ale nie dałam rady:-(

Posted

[quote name='Ewa Marta']Niestety nie byłam u Tili wczoraj:-( Mialam sporo zamieszania zdrowotnego, dostalam skierowaie do szpitala, do którego za żadne skarby świata nie chcialam iść, więc koniec końców od wczoraj jeżdżę i robę różne badania lekarskie, a że jestem bez sił, to nie mam szans na podejście do suni, dopóki troszkę nie nabiorę sił. Przepraszam, wiem, że czekacie na zdęjcia, ale nie dałam rady:-([/QUOTE]

Oj, Ewuś :( zdrówka życzę Kochana

Posted

Ewuś, Tila ma wspaniałą opiekę, dlatego teraz priorytetem jest Twoje zdrówko. W interesie wszystkich potrzebujących psin, tych obecnie, jak i w przyszłości, jest to, abyś była zdrowa i pełna energii ;-)