Ania+Milva i Ulver Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Dżeki wykapany:) Grzeczny był w miare:) Teraz wyczeszemy i kudełki wytniemy.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Jest 2 obserwatorów....na allegro. Mam nadzieje,ze szybko znajdzie dom, bo czym dłuzej bedzie u mnie siedział tym trudniej bedzie mi go oddać:) To na prawde fajny pies. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 No własnie-tego sie boje....i dzis ok 17 ma przyjechac pan-Iskierka mu o Dżekim powiedziała, pokazał wszytko-pan w sumie juz zdecydowany-przyjada cała rodziną.......i jak o tym juz mysle,że go zabierze to mi szkoda:) Ja sie chyba nie nadaje do tego:) Powycinałam mu kudły-to bardzo ładny psiak....:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 :multi::multi::multi::multi: No i pojechał mój biedulek:loveu: Bedzie w brodnicy-wiec będziemy miały na niego oko:p Państwo przyjechali z córeczką do mnie po niego-byli bardzo zadowoleni. Pojechali od razu do weta- Dżeki został zaszczepiony , dostał tabletki na odrobaczenie, witaminki...za jakis czas będa inne szczepienia. No niestety psiak był zaniedbany...:shake: A u na s troche pusto.....:lol: Quote
madzia828 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 no to super wieści:multi::multi: teraz na pewno Dżeki wydobrzeje:p Quote
Asia & Ginger Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :placz: Tyle spanieli w schroniskach? :crazyeye: Do góry kochane psiaczki! :multi: Quote
dariaopole Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 no to bardzo się cieszę , Aneczko nie przejmuj się , tyle bid na świecie, zaraz znów się w jakiejś zakochasz ;) Quote
Iskra73 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 picasso 11:04 Ja nie wiem co tamci chcieli od tego psa. Jest posłuszny, w domu nie nabrudził, każesz mu usiąść to usiądzie, je normalnie ok. W nocy nie hałasował. picasso 11:05 no daj spokój. Jagoda sobie poszła z nim wieczorkiem to od razu kupkę na dworzu walnął, ja jak z nim wyszedłem to też od razu na dworze. W domu czystko 11:06 jedynie ta sierść musi się podregenerować bo kłębami wychodzi 11:06 no i trzeba go wyczesać dobrze Picasso to nowy wlasciciel Dżekiego. :loveu: Quote
Iskra73 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 11:10 wiesz, nie chcemy aby nie wychodził przez dłuższy czas, tymbardziej na początku. Wczoraj Jagoda wróciła ok 23 a ja dziś wychodziłem z nim przed pracą ok 5:30 11:11 teraz to jeszcze podejrzewam stres go trochę trzyma 11:11 jest radosny, ale kolejna zmiana otoczenia i wiesz jak jest Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Zadzwonili do mnie ze schronu,że wyadoptowali spanielki:multi::multi::multi: Snapi pojechał do miejscowości ok 15 kilometrów od nas-wzieła go dziewczyna co powiedziała,że nie wierzy w ta jego agresywnosc...a Snapi podobno wtulił sie w nia biedulek nasz:loveu::loveu: Maxa wzięła inna pani, która nawet znała poprzednich włascicieli-mówiła,że oni wymyślili ta agresywnosc chyba bo ona sama widziął jak ten psiak bez problemu się z dziećmi bawił... Ciesze sie, bo biedaki były w takim zamknietym boksie , zestresowane tylko w budzie ze strachu siedziały. Oby teraz było dobrze:p Quote
madzia828 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 no to superowe wieści oby wszystko było dobrze:p Quote
Iskra73 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Super!!!! Super!!! cos nasze psy maja ostatnio szczescie :) Quote
Asia & Ginger Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Wspaniałe wieści! :multi: Kolejne spanielki mają domki. :loveu: Quote
dariaopole Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 jak zwykle nie wyrabiam z dziewuchami z Brodnicy :p u nich non stop coś się dzieję!! Bardzo się cieszę że psiurki w nowych domach, oby tylko były grzeczne :multi: Quote
Iskra73 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Złe wieści.:-( :-( :-( :-( :-( Corka Picassa ma alergie na siersc. Bedziemy musieli poszukac innego domku jednak dla Dzekiego. To naprawde fajni ludzie i ich dziecko tez. Pies jest u nich dopiero niecale 2 dni a mala dostala plam i dusznosci wczoraj. Dzis byli z nia u lekarza.No i klamka zapadla. Dzis wieczorem moj TZ wystawi allegro. Quote
dariaopole Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Nieciekawie, no ale bądźmy dobrej myśli że taki uroczy i kochany psiak trafi znów do dobrego domku !!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Może uda się z nowym domkiem-trzymajcie kciuki!!!! Quote
dariaopole Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 No jasne że trzymamy !!! ja na okrągło trzymam, już nauczyłam się tak żyć i normalnie funkcjonować z tak zaciśniętymi pięściami :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 No niestety-czarny jedzie do mnie dzis:( Mamy juz znowu zrobione allegro. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Załozyłam Dżekiemu oddzielny wątek -zapraszam !!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6247365#post6247365 Quote
Recommended Posts