Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No własnie-tego sie boje....i dzis ok 17 ma przyjechac pan-Iskierka mu o Dżekim powiedziała, pokazał wszytko-pan w sumie juz zdecydowany-przyjada cała rodziną.......i jak o tym juz mysle,że go zabierze to mi szkoda:)
Ja sie chyba nie nadaje do tego:)

Powycinałam mu kudły-to bardzo ładny psiak....:)

Posted

:multi::multi::multi::multi:
No i pojechał mój biedulek:loveu:
Bedzie w brodnicy-wiec będziemy miały na niego oko:p
Państwo przyjechali z córeczką do mnie po niego-byli bardzo zadowoleni. Pojechali od razu do weta- Dżeki został zaszczepiony , dostał tabletki na odrobaczenie, witaminki...za jakis czas będa inne szczepienia.
No niestety psiak był zaniedbany...:shake:

A u na s troche pusto.....:lol:

Posted

picasso
11:04 Ja nie wiem co tamci chcieli od tego psa. Jest posłuszny, w domu nie nabrudził, każesz mu usiąść to usiądzie, je normalnie ok. W nocy nie hałasował.

picasso
11:05 no daj spokój. Jagoda sobie poszła z nim wieczorkiem to od razu kupkę na dworzu walnął, ja jak z nim wyszedłem to też od razu na dworze. W domu czystko
11:06 jedynie ta sierść musi się podregenerować bo kłębami wychodzi

11:06 no i trzeba go wyczesać dobrze

Picasso to nowy wlasciciel Dżekiego. :loveu:

Posted

11:10 wiesz, nie chcemy aby nie wychodził przez dłuższy czas, tymbardziej na początku. Wczoraj Jagoda wróciła ok 23 a ja dziś wychodziłem z nim przed pracą ok 5:30
11:11 teraz to jeszcze podejrzewam stres go trochę trzyma

11:11 jest radosny, ale kolejna zmiana otoczenia i wiesz jak jest

Posted

Zadzwonili do mnie ze schronu,że wyadoptowali spanielki:multi::multi::multi:
Snapi pojechał do miejscowości ok 15 kilometrów od nas-wzieła go dziewczyna co powiedziała,że nie wierzy w ta jego agresywnosc...a Snapi podobno wtulił sie w nia biedulek nasz:loveu::loveu:
Maxa wzięła inna pani, która nawet znała poprzednich włascicieli-mówiła,że oni wymyślili ta agresywnosc chyba bo ona sama widziął jak ten psiak bez problemu się z dziećmi bawił...
Ciesze sie, bo biedaki były w takim zamknietym boksie , zestresowane tylko w budzie ze strachu siedziały.
Oby teraz było dobrze:p

Posted

Złe wieści.:-( :-( :-( :-( :-( Corka Picassa ma alergie na siersc. Bedziemy musieli poszukac innego domku jednak dla Dzekiego. To naprawde fajni ludzie i ich dziecko tez. Pies jest u nich dopiero niecale 2 dni a mala dostala plam i dusznosci wczoraj. Dzis byli z nia u lekarza.No i klamka zapadla. Dzis wieczorem moj TZ wystawi allegro.