Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja sobie prześlę fotkę z kompa na komórkę i Ci wyślę.
Ano właśnie nie mam pojęcia, gdzie psa umieścić. Teraz jest duże obłożenie w hotelikach, a tymczasów bardzo nam brakuje. :-(

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy podwyższoną stawkę na hotel ale w przypadku leczenia mamy być traktowani inaczej.Chyba każdorazowo trzeba bedzie omówić sprawę z właścicielką lecznicy, ale jeśli podejmiecie decyzję o leczeniu w tejże 'naszej' lecznicy, mogę porozmawiać z właścicielką o finansach.

Posted

Miałam dziś dwa telefony w sprawie "owczarkowatej suni". Wychodzę chyba na kretynkę mówiąc, że ta owczarkowata sunia jest ruda, a właściwie to blond...

Posted

mówię że w typie owczarka, reklamuję jak mogę, ale czuję się głupio. babka się nie odezwała... Za to odezwał się facet, który chciałby sunię owczarkowatą powyżej 2 lat, ale rudy go odstręcza. Wyślę mu figę i te sunię z działek na siekierkach.

Posted

pani zadzwoni w sprawie szwów jeśli sie ich nie uda zdjąć, ale na wszelki wypadek jutro zadzwonię ja.
Podeślij mi lindę, bo nie ma jej na stronie niczyje.

Posted

no raczej nie, bo pan szuka suni w typie owczarka, a ponieważ miał kiedyś owczarki, trochę sie na tym zna. Wyślę mu zdjęcia Figi, ale bardziej nadawałaby sie linda.

Posted

Gdgt, Nuka jest wysterylizowana i młoda (1-1,5 roku) i sympatyczna.Ale ma ADHD. Trzeba jej poświęcić dużo czasu na zabawy, rzucanie patyków, spacery, bo sunia nieustająco coś musi robić: a to nosi kamienie, a to je zakopuje, a to kładzie się koło drzewka i je podgryza jak turkuć podjadek.... Z wysteryliowanych, ON-kowatych są jeszcze te (uratowane przez dr Jacka): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65951oraz Pesteczka (vel Tina): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68207

Posted

z tych co mi przesłałaś tylko Pestka by sie nadała, bo pan po prostu nie lubi rudych... Na razie wysłałam mu maila z fotkami i czekam na telefon...

Posted

gdgt napisał(a):
z tych co mi przesłałaś tylko Pestka by sie nadała, bo pan po prostu nie lubi rudych...

Nie ma sprawy, możemy przefarbować ;)
Woli blond, czy czarne? :lol:

Posted

dzisiaj miałam całe zatrzęsienie telefonów, ale to ciągle nie to. Jeden dom mamy z Kingą sprawdzić, bo jakoś nas Państwo nie przekonali. Drugiego domku nawet nie chce mi się sprawdzać - Pan oddał już dwa poprzednie psy, a jego żona pokrzykuje na niego w tle rozmowy...

Posted

Dziś też od rana mam telefony, jednak hasło "owczarkowata sunia" działa...
Dzwonił Pan, który kiedyś podjechał do Ostrowii po Kapitana. Widział zdjęcia Figi i bardzo mu się spodobała. Zapowiada, że w weekend chciałby podjechać i ją obejrzeć.