gdgt Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Magdarynka napisał(a):Popielniczka "poszła" za 269 zł :multi: Ile jeszcze brakuje do spłacenia operacji? WOW :crazyeye: Ciotko Beam6, jesteś główną sponsorką!!! Spłaca to większą część kosztów operacji, choć nie mogę dokładnie określić, bo Kinga zabrania pisać na forum ;) No i niestety jeszcze są koszty utrzymania... A czy moje sadzonki nadają się do licytacji? Jak tak, to mam już 11 sadzonek. Dziś późnym wieczorem spróbuję podjechać do Figi, żeby nie siedziała tak w ciasnej klatce. Mogły już jej się zrobić odgniotki... Quote
Magdarynka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 No tak, jasne... Nie tak zadałam pytanie... Ale skoro większa część już będzie spłacona to super (pieniądze już wpłynęły na konto). A sadzonki zaraz wystawię... Quote
Magdarynka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Aukcja roślinek: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=210682981 Quote
Magdarynka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 No właśnie nie pamiętałam dla jakiego futra ten świecznik przeznaczony... To już chyba nie skleroza, tylko amnezja mnie dopadła! Idę wystawić świecznik na aukcji.... Quote
Magdarynka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Aukcja świecznika: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=210706035 Quote
gdgt Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Byłam właśnie z figą i gumisią na bardzo długim spacerze, a potem dostały małą kolacyjkę. a spacerze zachowują się jak bestie wypuszczone z klatki! Do schronu jednak mogę jechać w przyszłym tygodniu. Quote
lika Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 gdgt napisał(a):No nie wiem, ja tez wolę jechać w poniedziałek, bo nie będę miała tyle pracy. Tylko szkoda mi tej Figi, która wybitnie się meczy w tej klatce. A co lika na to? Wszyscy wolą poniedziałek? Tylko w poniedziałek muszę być w Warszawie na 15-tą. Damy radę wyjechać jakoś wcześniej, żeby i obadać sytuację w schronisku i wrócić ok. 15-tej? Figę będziemy może wyprowadzać na dłuższe spacery, żeby się nie męczyła. Może ustalimy jakieś dyżury, żeby codziennie miała trochę ruchu? I Gumisi też pospacerować nie zaszkodzi. Quote
gdgt Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 To możemy się sprężyć w poniedziałek rano. Tylko trzeba uprzedzić w schronie, że przywozimy Figę z powrotem, bo taka sytuacja chyba się jeszcze u nich nie zdarzyła... Ja na tatarka zawsze wyprowadzam obie sunie. Dziś wieczorem mogę podjechać. Twoja sobota? Quote
beam6 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ja w sobotę nakarmię Księżniczki - dzisiaj niestety nie dam rady:shake: Quote
lika Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Jutro podjadę wyprowadzić je na spacer. Smakołyki dla nich już kupiłam. Beam, o której będziesz u nich z jedzonkiem? Quote
lika Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Wczoraj z nią spacerowałam, a kto był u niej dzisiaj? Quote
gdgt Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Słuchajcie, niestety hotelik sie nie zwalnia przez następne kilka dni. Musimy zrobić dyżury do spacerów z Figą, bo ona tam oszaleje. Ja spróbuję tam podjechać dzisiaj. Quote
beam6 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 OK to ja jutro - we wtorki targam michę to i spacer zaliczymy :) Quote
gdgt Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 dzisiaj byłam i suki są po prostu rozszalałe. Wyobraźcie sobie, że wypuściłam Gumisię i wzięłam ją na smycz i wyprowadziłam na dwór, a po chwili wracam (bo wyprowadzamy obie naraz) a Figa robi potworną awanturę, że o niej zapomniałam. Więc jak ją wypuściłam, to przez dobre 5 minut nie mogłam jej przypiąć, bo skakała i się szarpała. Musiałam dać jej w tyłek, bo już nie wytrzymałam. Gumisia już ładnie wraca do klatki, a Figę trzeba wnosić! Quote
lika Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dałam ogłoszenie Figi do piątkowej "Oferty" do dwóch działów - oddam gratis i sprzedam. W tym drugim dziale ogłoszenie będzie ze zdjęciem. Quote
gdgt Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 W piątek koło południa zawiozę Figę do bud. Potrzebna jest dla niej karma i smycz. kto chce jechać z nami? poza tym na tatarku wszyscy myślą, że gumisia jutro jedzie na tymczas - jutro czy jednak w piątek? Quote
esperanza Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Czyli jutrzejszy wyjazd odwołany? Być może Gumisię odwiedzi rodzina z dziećmi, ale to jeszcze nic pewnego. Quote
gdgt Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 jutro odwołane, bo pani już sie umówiła i jej nie będzie. W piątek umówiłam się na 13, więc wyjedziemy odpowiednio wcześniej... Quote
lika Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Figa dzisiaj urwała mi się ze smyczy. Niby smycz była mocnna, skórzana, ale ona tak szarpała, że smycz pękła w połowie, a Figa zaczęła uciekać. Ale mnie przestraszyła. Goniłyśmy ją z Gumisią ładny kawałek. Udało się ją złapać dopiero, jak kucnęła, żeby się załatwić. :shake: Ona bardzo potrzebuje mocnej smyczy. Gumisię odwiedziała rodzina z dziećmi. Quote
Recommended Posts