Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magdarynka, sadzonki są już u mnie i wysłałam Ci właśnie mailem opis i zdjęcia do aukcji na allegro. Potwierdź, że dostałaś maila, bo nie wiem, czy mam dobry adres.
Dzisiaj będę na tatarkiewicza i wyprowadzę suńki.

Posted

Mail doszedł. Dzięki :)
Postaram się jeszcze dziś wystawić aukcję sadzonek.
Na popielniczkę mamy już 2 oferty a jeszcze 5 dni do końca aukcji :cool3:

Ja będę na Tatarkiewicza w sobotę (mam nadzieję, ze wreszcie tam dotrę!), a ponieważ będę tam conajmniej 2 godziny, więc też moge wyprowadzić i obfocić naszą "gwiazdę" :)

Posted

Byłam wczoraj u Figi i Gumisi. Spacerowałam z nimi ponad godzinę. Figa jest niesamowitą pieszczoszką. Mojego męża mało z ławki nie zrzuciła, tak się przytulała. Jest bardzo żywiołowa i z łatwością przychodzi jej okazywanie uczuć. W nowym właścicielu zakocha się błyskawicznie, ale do pilnowania posesji nie bardzo chyba się nadaje ...

Posted

Nie zrobiłam dziś zdjęć Fidze...
Udało mi się dziś zrobić zdjęcia jedynie Gumisi...
Byłam tam dziś z dwoma psami i bałam sie skonfrontować Figę z moim Czesławem... Nie sądziłam, że z niej taka duża dziewczynka...

Posted

Podczas dzisiejszego spaceru z Figą odkryłam, że to prawdziwy parówkożerca. Parówki łapie w locie (strach jej podawać, bo jeszcze z ręką odgryzie), skacze niesamowicie wysoko i jeszcze na dodatek na ich widok zerwała się ze smyczy. Jest niesamowita. ;)

Dodałam jej ogłoszenie do środowej "Oferty".

Posted

wygląda na to, że do schronu będę mogła pojechać dopiero w piątek, ale za to z samego rana. Mamy więc więcej czasu do szukania jej domu/tymczasu. Zadzwonię jeszcze do tej pani, która do mnie dzwoniła z ogłoszenia...

Posted

nikt nie dzwonił. Próbowałam się dodzwonić do tej jedynej pani, która w jej sprawie dzwoniła, ale dodzwoniłam się na recepcję jej pracy...
Mi też tej Figi szkoda, mimo to ona nie może siedzieć w klatce na tatarka. Wracam jutro do W-wy i prawdopodobnie będę mogła jechać w piątek do schronu, żeby ją zawieźć. Bo w weekend nie mogę, a sunia już od tygodnia ma zdjęte szwy.
Pocieszam się tym, że został jej jeden mały guzek (nie mógł być operowany razem z pozostałymi) i przez niego nikt jej nie adoptuje ze schronu, na pewno nie na łańcuch...

Posted

kurcze, ja w piątek muszę odebrać papiery z leszna (nie mogę tego przełożyć), potem muszę do Ożarowa dowieźć te papiery. przykro mi, nie dam rady pojechać z Wami do schronu...

Posted

No nie wiem, ja tez wolę jechać w poniedziałek, bo nie będę miała tyle pracy. Tylko szkoda mi tej Figi, która wybitnie się meczy w tej klatce. A co lika na to? Wszyscy wolą poniedziałek?