Maryna Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Otworzył się:-) Bardzo się cieszę,na widok szczęśliwego Kazia Wszystkiego dobrego na nowej,wspólnej drodze:-) Quote
Alla Chrzanowska Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 [quote name='sensorium80']https://imageshack.com/i/n8eir0qj Nie mogę wstawić zdjęcia bezpośrednio - pewnie coś spaprałam. Mam nadzieję, że chociaż link się otworzy. Wszystko widać! Dziękujemy! Mam nadzieję, że Kazio (w Twojej Osobie) będzie częściej zaglądać do nas:) Quote
_Dunaj_ Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Fajne zdjęcia, a uśmiechnięty pychol bezcenny :) Quote
sensorium80 Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 -Ciepło, może wskocze i się wykąpię... -Kocham zapach świeżego sianka o poranku. A tu kolega Kazia (załóżmy, że kolega - na widok olbrzymiego wilgotnego nochala Maniuś chowa się w czeluściach skorupki). Dziś wyjeżdżamy na weekend nad jezioro. Mam nadzieję, że Kaziutkowi się spodoba i będzie ładnie pozował do nowych zdjęć. Poza tym może da się wykąpać, bo w drzwiach łazienki zapiera się wszystkimi łapami;P Stwierdziliśmy ostatnio,że wszystkie małe szczekacze to okropne tchórze- za płotem drą japy, ale w bezpośrednim starciu zwiewają z podkulonym ogonem. A przecież Kazio chce się tylko pobawić. Na szczęście w poniedziałek jesteśmy umówieni na spacerek z Kropką - łaciatą dożynką. Mam nadzieję, że się szybko zaprzyjaźnią :) Quote
Alla Chrzanowska Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 Jakie cudne zdjęcia!!! Szczęściarz z Kazia!!! Quote
Maryna Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Udanego jeziorowania;-)i duużo zdjęć przywieźcie Quote
sensorium80 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) Dziękuję w imieniu Kazika za ciepłe słowa:) Zaaklimatyzował się już na dobre, nad ranem upycha doopkę między nas (tak, wiem - jestem niekonsekwentna, ale on tak paczał...). Z weekendowej wyprawy wróciliśmy zmęczeni i szczęśliwi. Kazio wybiegany, wygłaskany uwalił się na płytkach i spał do samego rana:P Niestety musimy nauczyć się, że nie tylko woda w misce jest dobra i fajna. W pobliżu jeziora Kazikowi włączał się wsteczny - dopiero przy pomocy smaczków udało mi się zwabić go na brzeg. Czuję, że w kwestii kąpieli długa droga przed nami. Edited June 9, 2014 by sensorium80 Quote
Alla Chrzanowska Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Niektóre dogi tak mają - mój Filip nie cierpi wody. A zdjęcia - urocze i fantastyczne! Szczęściarz z Ciebie Kaziu! Quote
sensorium80 Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Nareszcie odwiedziła nas koleżanka - mało dozia z wyglądu - krucha, drobniutka, ale za to z iście dożym charakterem:) Oto Kazio z Kropeczką na popołudniowym spacerku: Psiaki do domków wróciły wykończone, wycałowane (Kropka tak całowała Kazia, że można było mu uszy wykręcać) i przeszczęśliwe. Nie możemy doczekać się następnego spacerku:) Quote
Alla Chrzanowska Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 [quote name='sensorium80']Nareszcie odwiedziła nas koleżanka - mało dozia z wyglądu - krucha, drobniutka, ale za to z iście dożym charakterem:) Oto Kazio z Kropeczką na popołudniowym spacerku: Psiaki do domków wróciły wykończone, wycałowane (Kropka tak całowała Kazia, że można było mu uszy wykręcać) i przeszczęśliwe. Nie możemy doczekać się następnego spacerku:) Cudne i słodkie! Fantastyczne psiaki, fajne zdjęcia:) Quote
sensorium80 Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Alla Chrzanowska napisał(a):Niektóre dogi tak mają - mój Filip nie cierpi wody. A zdjęcia - urocze i fantastyczne! Szczęściarz z Ciebie Kaziu! Mam nadzieję, że uda nam się go przekonać - może ma złe wspomnienia związane z wodą. W każdym razie mamy duuużo czasu, całe lato przed nami i kilku psich kumpli, którzy pokażą Kaziowi, jak fajna jest zabawa w wodzie;) Quote
Alla Chrzanowska Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 sensorium80 napisał(a):Mam nadzieję, że uda nam się go przekonać - może ma złe wspomnienia związane z wodą. W każdym razie mamy duuużo czasu, całe lato przed nami i kilku psich kumpli, którzy pokażą Kaziowi, jak fajna jest zabawa w wodzie;) Trzymam kciuki i życzę Kaziowi, by polubił wodę! Quote
chowano Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 "Mój" błękitnooki :-) do dzisiaj jego kudły z samochodu wybieram ;-) Quote
chowano Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Maryna napisał(a):Oj tam:-) Dyzia pokaż zapraszam do Wrocławia to zobaczysz ;-) zdjęć brak 2 oszołomy i aparat niewykonalne :-) Quote
sensorium80 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Hejka wszystkim;) Jak nauczyć psa wchodzenia do wody? Chyba najlepszym rozwiązaniem jest zabawa z kumplem, który wodę uwielbia. A oto rezultat: Kazio i Smokey - przyjaciele od pierwszego wejrzenia -Zapomnij... w życiu mnie na to nie namówisz! -Aaaa! Co ja tu robię?! Kurcze... całkiem fajnie:) Myślę, że jeszcze kilka weekendów z kolegą i Kazio zrobi kartę pływacką:) Quote
Maryna Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Nie mam wątpliwości,że tak właśnie będzie:-) Fajnie Kaziowi Quote
Alla Chrzanowska Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 [quote name='sensorium80']Hejka wszystkim;) Jak nauczyć psa wchodzenia do wody? Chyba najlepszym rozwiązaniem jest zabawa z kumplem, który wodę uwielbia. A oto rezultat: Kazio i Smokey - przyjaciele od pierwszego wejrzenia -Zapomnij... w życiu mnie na to nie namówisz! -Aaaa! Co ja tu robię?! Kurcze... całkiem fajnie:) Myślę, że jeszcze kilka weekendów z kolegą i Kazio zrobi kartę pływacką:) Super! Aż się gęba sama śmieje, jak widzi takie fantastyczne zdjęcia! Quote
Magolek Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 sensorium80 napisał(a):Hejka wszystkim;) Jak nauczyć psa wchodzenia do wody? Chyba najlepszym rozwiązaniem jest zabawa z kumplem, który wodę uwielbia. :) Rzeczywiście, to chyba najlepsza metoda. Sabinka też bała się wody do czasu aż któregoś razu w zabawie goniąc Zulkę wskoczyła za nią do wody. Teraz nie ma problemu nad rzeką, ale do wanny nadal nie chce wchodzić. :) Quote
sensorium80 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Ostatnio byliśmy bardzo zajęci i nie było czasu wrzucić nowych fotek naszego dzieciaka, ale spróbuję trochę nadrobić;) Ringo świetnie się trzyma w paszczy. Prawie jak bracia;) Czochranko na plaży. I wisienka na torcie: No przecież się mieszczę... Pozdrawiamy serdecznie Kazik z rodzinką :) Quote
Recommended Posts