Alla Chrzanowska Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 (edited) [FONT=Times New Roman][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=5][SIZE=3]Kazio to młodziutki pies w typie doga. Opieka nad nim przerosła dotychczasowy dom - troje dzieci, trzy psy, koty, brak pieniędzy na ich utrzymanie, bo [/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=5][SIZE=3]źródło dochodu = opieka społeczna. Przebywa chwilowo w domu tymczasowym i za tydzień trafi do hotelu. Kazio jest wesołym półtorarocznym chłopaczkiem. Wychowany z dziećmi, kotami i psami, które podobno dosyć nachalnie zapraszał do zabawy i dostawał za to od nich bęcki - ślady są. Jest chudy, czego na zdjęciach aż bardzo nie widać. Więcej informacji o Kaziu po obserwacji. [/FONT][/FONT] Edited May 19, 2014 by Alla Chrzanowska Quote
chowano Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Tak szybciutko napiszę, że bardzo sympatyczny, agresji w nim nie zauważyłam, a poznałam jego przełyk jak mu z pyska jakieś trawsko wyciągałam. Fajne sympatyczne psisko. Taka miniatura doga. Dzielny jest wszystko przyjął na klatę i podróż i smycz choć nigdy tego nie widział. Z całego serca dziękuję Paulinie za tymczas, Asi za pokierowanie mnie do cudownej dziewczyny która przywiozła chłopaka i mimo iż umawialiśmy się, że transport miał być za zwrot kosztów nie wzięła od nas ani złotówki i Konradowi, który pojechał z Gosią, a i tacie Gosi gdyby w podróży wsparcie było potrzebne ;-) Quote
Alla Chrzanowska Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 Dzięki Kasiu za informacje. W jakim on może być wieku? Quote
chowano Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Allu myślę, że faktycznie ma te 19 m-cy....raczej to pewne jest Quote
Alla Chrzanowska Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 Dzięki Kasiu! Ukradłam jedno na wątek SDA:) Quote
chowano Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Alla Chrzanowska napisał(a):Dzięki Kasiu! Ukradłam jedno na wątek SDA:) Jasne Allu kradnij:-) Quote
Alla Chrzanowska Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 chowano napisał(a):Jasne Allu kradnij:-) Dziękuję:) Quote
chowano Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Kazik dalej wyje w nocy... z psami ok w kontakcie bezpośrednim.Na psy za płotem drze japę. Kazik może zamieszkać z innym psem nawet małym, ale dosyć gwałtownie zaprasza do zabawy.Z kotami też jest dobrze, na atak kota zareagował zaproszeniem do zabawy. Treść ogłoszenia od Pauliny: Kazio ma 19 miesięcy. Jest mega pozytywnym samcem w typie Doga niemieckiego. Pozytywny do ludzi, dzieci i innych psów a także kotów. ładnie chodzi na smyczy, nie ciagnie .trzyma czystość w domu, grzeczny puszczony luzem uważa by człowiek się zbytnio nie oddalił , uczy się zabawy zabawkami. Wiecej info pod numerem : 726 949 126 Na razie nr kontaktowy do Pauliny, bo ona jest coś w stanie więcej o chłopaku powiedzieć. Quote
Alla Chrzanowska Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Miło się wraca z zagranicy, gdy czekają takie wieści:) Quote
sensorium80 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Witam wszystkich cieplutko. To właśnie nam Kaziunio skradł serce:) Cóż mogę powiedzieć - boski jest! Przytulaśny, uroczy i od pierwszej chwili czuje się jak u siebie - zero stresu. Jak się nauczę wstawiać tu zdjęcia, to w najbliższym czasie wrzucę fotki Kazika w nowym domku. Pozdrawiam, Kasia Quote
Alla Chrzanowska Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 sensorium80 napisał(a):Witam wszystkich cieplutko. To właśnie nam Kaziunio skradł serce:) Cóż mogę powiedzieć - boski jest! Przytulaśny, uroczy i od pierwszej chwili czuje się jak u siebie - zero stresu. Jak się nauczę wstawiać tu zdjęcia, to w najbliższym czasie wrzucę fotki Kazika w nowym domku. Pozdrawiam, Kasia Ojej, jak fajnie, że się zarejestrowałaś na dogo! Powiększa się nasza doża rodzina!!! Będziemy ogromnie wdzięczni za każdą informację, a zdjęcia po prostu mnie uszczęśliwią! Quote
Magolek Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 sensorium80 napisał(a):Witam wszystkich cieplutko. To właśnie nam Kaziunio skradł serce:) Cóż mogę powiedzieć - boski jest! Przytulaśny, uroczy i od pierwszej chwili czuje się jak u siebie - zero stresu. Jak się nauczę wstawiać tu zdjęcia, to w najbliższym czasie wrzucę fotki Kazika w nowym domku. Pozdrawiam, Kasia Serdecznie witamy nową rodzinę Kazia. :) Czekamy z niecierpliwością na fotki i informacje o Kaziu. Quote
arnold Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Witam serdecznie. :) Piękny chłopak. :) Ciotki mam pytanie: czy w typie doga tzn, że pies jest jak dog ale bez rodowodu? Quote
Alla Chrzanowska Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 arnold napisał(a):Witam serdecznie. :) Piękny chłopak. :) Ciotki mam pytanie: czy w typie doga tzn, że pies jest jak dog ale bez rodowodu? Ogólnie można tak ująć, ale nie tylko. Są to też albo mieszańce z dogiem, albo psy rodziców bez uprawnień hodowlanych, z różną procentowo domieszką innych ras bądź jakimiś nieprawidłowościami, np. w umaszczeniu, kolorze oczu, pigmentacji noska, kątowaniu, zgryzie itp. Quote
_Dunaj_ Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 sensorium80 napisał(a):Witam wszystkich cieplutko. To właśnie nam Kaziunio skradł serce:) Cóż mogę powiedzieć - boski jest! Przytulaśny, uroczy i od pierwszej chwili czuje się jak u siebie - zero stresu. Jak się nauczę wstawiać tu zdjęcia, to w najbliższym czasie wrzucę fotki Kazika w nowym domku. Pozdrawiam, Kasia Witam serdecznie, bardzo się cieszę, że Kazik ma już taki fajny domek, życzę wszystkiego dobrego i wielu radości Quote
sensorium80 Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Witam, Kazik już się u nas całkiem zadomowił. Pozwolił sobie nawet na mały remoncik (z obicia drzwi wejściowych zostały strzępy), ale na tym jego dekoratorsko-remontowe zapędy się skończyły. Chyba uznał,że reszta jest ok. Wrzucam parę obiecanych zdjęć ze spaceru z małżem. Przepraszam za jakość, aparat był źle ustawiony - ale uśmiechniętą japę widać :) Quote
sensorium80 Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 https://imageshack.com/i/n8eir0qj Nie mogę wstawić zdjęcia bezpośrednio - pewnie coś spaprałam. Mam nadzieję, że chociaż link się otworzy. Quote
Recommended Posts