Leokadia Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Jeśli nic się nie zmieni, to na chwilę obecną mamy jedno miejsce wolne na zlot ;) Jeżeli jest ktoś zainteresowany, prosimy o kontakt. Quote
polciuaa Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='dog193']:diabloti: Całkiem sporą :evil_lol:[/QUOTE] ojj Ewka, jak ja Cię kocham :loveu: mogłam się spodziewać, że tu się odezwiesz :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Czemu niby inni mają mieć polewkę z tego wątku? Zlot jak zlot. Może tutaj nie będzie wywalania brudów i prywatnych spraw ze zlotu :diabloti: A jak nie będzie to na pewno będzie nudno, bo takie incydenty jak w zeszłym roku wszyscy lubią czytać, rozrywka :evil_lol: Gdzie są inne wątki odnośnie tego zlotu? Chętnie poczytam :eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='dog193']Spam spamem, mnie śmieszą inne rzeczy :D Mimo wszystko - miłej zabawy :evil_lol:[/QUOTE]jakie inne rzeczy? :razz: Quote
dog193 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 A tak jakoś mi się uśmiechało czytając ten wątek :razz: Quote
Gezowa Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='Izabela124.']Czemu niby inni mają mieć polewkę z tego wątku? Zlot jak zlot. Może tutaj nie będzie wywalania brudów i prywatnych spraw ze zlotu :diabloti: A jak nie będzie to na pewno będzie nudno, bo takie incydenty jak w zeszłym roku wszyscy lubią czytać, rozrywka :evil_lol: Gdzie są inne wątki odnośnie tego zlotu? Chętnie poczytam :eviltong:[/QUOTE] Nie z wątku, z postów :diabloti: A tak to: LUBIĘ TO :evil_lol: Quote
Leokadia Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Oj Izuś, nie znasz się, wywlekanie brudów jest przecież takie dojrzałe, a my zakładający wątek (ponoć setny, gdzie reszta, nie wiem:diabloti:) jesteśmy totalnymi dzieciakami, z których trzeba się ponabijać:evil_lol: Quote
dog193 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Nie, to że założyłyście wątek nie świadczy o tym, że jesteście dzieciakami (chociaż cel założenia wątku był ciekawy, zazwyczaj na dogo zakłada się wątek, żeby zebrać ludzi, a nie pisać już na początku, że wszystkie miejsca zajęte :evil_lol:) :eviltong: Co do wywlekania brudów, to radzę się cofnąć i zobaczyć, kto był w to zamieszany. Podpowiem że nikt, kto się w tym wątku udzielał :p Wasza dyskusja była zabawna i tyle. Może jak ją kiedyś poczytacie to też się będziecie śmiać, ja tak mam :evil_lol: Quote
Leokadia Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Co ty, wątek powstał po to, żeby sie pochwalić zlocikiem i super osóbkami, które się na niego wybierają:loveu: A, że się przydał do szukania ludzia, który zająłby wolne miejsce to taki dodatkowy plusik;) Quote
dog193 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='leónowa']Co ty, wątek powstał po to, żeby sie pochwalić zlocikiem i super osóbkami, które się na niego wybierają:loveu:[/QUOTE] Wyszło :loveu::loveu::loveu: Już nic nie mówię :diabloti: Quote
Leokadia Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 I prawidłowo:loveu: Bo nie wiedzieć po jaki ciul wpadacie tu i siejecie zamęt, rzucając głupimi docinkami itp. Quote
Leokadia Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Nerwy? Skądże znowu, lekka irytacja zachowaniem niektórych, ot co:eviltong: Quote
Gezowa Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 To ja może po popcorn pójdę i poczekam na wybuchy i strzelaniny :cool1: Quote
Baton Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 A ja w sumie chyba nie do końca rozumiem o co chodzi :evil_lol: Quote
Buńka Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 [quote name='maryg22']A ja w sumie chyba nie do końca rozumiem o co chodzi :evil_lol:[/QUOTE] Nic nowego :D :loveu: Ale zamiast się dochodzić to szukajmy ludzia chętnego na zlocik ;) bo czas ucieka a jedno wolne miejsce czeka :) Quote
Baton Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Nic nowego :D :loveu: Ale zamiast się dochodzić to szukajmy ludzia chętnego na zlocik ;) bo czas ucieka a jedno wolne miejsce czeka :)[/QUOTE] :loveu: Iwona, weź może wpisz (wielkimi literami :P ) w pierwszym poście jeszcze że szukamy kogoś :D Quote
Leokadia Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Jak było obiecane, tak też wrzucam jedną fotkę, na dowód, że zlocik jednak wypalił i był tak zajebisty,jak było zapowiadane:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts