Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dogomania Zlot Gliwice 2014 :) Zlocik odbędzie się w dniach 25.07-05.08.2014. Wątek zakładamy w celu uzgodnienia transportu czyli kto skąd z kim itd . . . . :D
W późniejszym terminie wątek przekształcimy w galerie z naszej młodzieżowej integracji :cool3:
EDIT: Udało mi się dokopać do informacji że numery zarezerwowanych domków to 3 i 4 ;)
Tutaj podaję przy okazji tabelę z cennikiem naszego ośrodka : http://www.mzuk.gliwice.pl/osrodek-wypoczynkowy-czechowice/
Przypominam że mamy zarezerwowane dwa domki 6 osobowe typu BRDA.
Jeżeli chodzi o psy to chyba dogomaniaczką mówić nie muszę że [FONT=Helvetica]smycze, kagańce, szczepienia, sprzątanie odchodów, obowiązkowe.[/FONT]
[FONT=Helvetica]Psy nie mogą uprzykrzać życia innym...
Za pobyt płacimy na miejscu ;)
Osobniki jadące na zlocik:
1)
[/FONT][FONT=Helvetica]Buńka ;) + Leokadia [/FONT][FONT=Helvetica]
2) maryg22 + Joy
3) Victoria + Nana i Lusia
4) Aleksandrossa + Chico
5) Sonka95 + Sonia
[/FONT][FONT=Helvetica]6) zahirka11 + Tosia[/FONT]
[FONT=Helvetica]7) Gezowa + Aedan[/FONT]
[FONT=Helvetica]8) Vailet + Gruby[/FONT]
[FONT=Helvetica]9) Sally21 + Mela[/FONT]
[FONT=Helvetica]10) Leónowa + Leon[/FONT]
[FONT=Helvetica]11) [/FONT]
Angi + Misia
[FONT=Helvetica]12) Katarzyna H. [/FONT][FONT=Helvetica]spoza[/FONT][FONT=Helvetica] dogo [/FONT]

Edited by (:Buńka:)
  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak tylko głupio wyszło z tym naszym dojazdem :shake: Dobrze że planujemy wszystko wcześniej i Sonki nie wystawiłyśmy na ostatnią chwilę :roll:

Posted

leónowa napisał(a):
A czemu właściwie nie jedziecie autem? Tato?

Tak bo bidulek żył w przekonaniu, że mamy doświadczonego kierowcę a dzisiaj mu powiedziałam że za kierowce robi Katarzyna i powiedział stanowcze nie... no bo ona dopiero kilka miesięcy temu odebrała prawko... stwierdził że albo pks albo pkp albo wcale. Dobrze że się znalazł przejazd bezpośrednio do Gliwic bez przesiadki ale i tak będzie ciężko...
Dobrze by było gdyby któraś z dziewczyn ze zlotu jechała przez Kielce :)

Posted

A on myslał, że z kim wy zamierzacie jechać? :evil_lol: Może sam będzie tak dobroduszny i was zawiezie:diabloti:

Też nie wiem jak my przejdziemy taki kawał, świetnie byłoby gdyby jednak kursowały te autobusy:roll:

Posted

leónowa napisał(a):
A on myslał, że z kim wy zamierzacie jechać? :evil_lol: Może sam będzie tak dobroduszny i was zawiezie:diabloti:

Też nie wiem jak my przejdziemy taki kawał, świetnie byłoby gdyby jednak kursowały te autobusy:roll:

Ja własnie autobusem nie chcę bo za ciasno a to 3 h drogi :C
Nie mój ojczulo odpada na pewno mnie nie zawiezie... brat tez raczej nie ... nadzieja w pkp :D A;e też będzie ciężko... najgorsza ta klatka bo się będę uganiać... do samochodu to bym włożyła i spokój :C

Posted

Myślę że sobie jakoś z tym transportem do ośrodka poradzimy, jakieś autobusy tam pewnie jeżdżą :D A jak nie to 5,5 km przejdziemy, dobrze że nie więcej :D

Posted

Nie nie, my całą drogę jedziemy pkp, z Aśką i Maryś, ale chodzi o ten odcinek z dworca do ośrodka....

Chyba, że znalazłaby się jakaś dogomaniacka dobra dusza z Gliwic, która poświęciłaby swoje auto, by przewieźć 3 dziewoje z 3 futrami, tj. whippet, cziłka i mały szczur, oczywiście po zwróceniu kosztów za paliwo ;) Ktos chętny? :diabloti:

Posted

Angi napisał(a):
też się zastanawiam, tym bardziej że umowa inna była. ;]
cóż.. może grupę rozwiązać trzeba?

Moim zdaniem wątek jest potrzebny. Na grupie jest mnóstwo spamu i ciężko jest znaleźć informacje o zlocie... wczoraj chciałam sprawdzić nr zarezerwowanych domków i musiałam się przekopywać przez tonę spamu. Po za tym nie każdy z osób które jadą na zlot wchodzi na grupę. A tu będzie wszystko jasno i przejrzyście. Także nie spinać się bez powodu:roll: Po co nam jakiekolwiek kłótnie tym bardziej, że zlot coraz bliżej i uważam, że jesteśmy fajną, zgraną grupą :)

Posted

Dziewczyny spokojnie, bo się jeszcze pokłócimy i problem będzie :)
Zgadzam się, że wątek jest potrzebny, bo tu łatwiej do czegoś wrócić itp. Przeszukiwanie grupy w celu znalezienia jakiejś informacji nie jest łatwe, z resztą na grupie większość rozmów nie ma nawet nic wspólnego ze zlotem. Tu będzie przejrzyściej, będą główne informacje o zlocie a na rozmowy zostawmy sobie grupę :D No i właśnie, nie każdy się na grupie udziela i wszystko czyta i potem przed wyjazdem stworzy się problem z informacjami -co, jak itp. A przeszukiwanie nie wiadomo ilu części naszych rozmów w celu znalezienia czegoś nie ma sensu :D