natalia&borys Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Borys to pies rasy Hawańczyk. Urodził się 01.09.2006 roku. Uwielbia się bawić i dobrze zjeść :eviltong: Do naszego domku zawitał w połowie grudnia 2006 roku. BArdzo lubi też podróżowac i był już z nami kilka razy nad morzem i w górach :p Zdjecie , które dodaje to pierwsze zdjęcie jakie zrobiłam Boryskowi juz u nas:loveu: " class="ipsImage" alt=""> Prosze nas często odwiedzać i komentować :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Jak już mówiłam, Borys to piękny psiak ;) Ślicznie wyszedł na tej focie, taki leniuszek :loveu: Quote
malaSilky Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Slodziak;) nie ma jak to dodatkowa poduszka do spania:evil_lol: Wyglada jak pluszaczek:loveu: Quote
natalia&borys Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 hihi , jakbył malutki to baaardzo przypominał pluszaka :evil_lol: A teraz duuuży facet jest , ale zachowuje sie nadal jak malutki szczeniorek :razz: Dodaje najnowsze zdjecie z wystawy w Kaliszu . Borys otrzymał lokatę I , złoto , Zwycięstwo RAsy , Zwycięstwo Młodziezy i baaardzo ładny opis :cool1: " class="ipsImage" alt=""> Quote
malaSilky Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 No to gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laola: Quote
natalia&borys Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Dziękuje za gratulacje :cool3: I prosze trzymać kciuki , bo jutro jedziemy do Szczecina na międzynarodówke :p Quote
natalia&borys Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Dodaje stare zdjęcia z sesji z kółeczkiem :evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> Tutaj z kóleczkiem :p " class="ipsImage" alt=""> Quote
malaSilky Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='natalia&borys'] Widze ze jak mu na czyms zalezy to grzecznie poczeka:p Quote
natalia&borys Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 oj.. nie zawsze tak grzecznie czeka :evil_lol: Czasami jak czegos bardzo chce to odrazu : HOP !! I już ma to co chciał:mad: Quote
malaSilky Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='natalia&borys']oj.. nie zawsze tak grzecznie czeka :evil_lol: Czasami jak czegos bardzo chce to odrazu : HOP !! I już ma to co chciał:mad:[/quote] U mnie jest podobnie a jak nie chce jej dac to ma focha na mnie:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='natalia&borys']Dodaje stare zdjęcia z sesji z kółeczkiem :evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> Tutaj z kóleczkiem :p " class="ipsImage" alt=""> Ale śliczne foteczki :loveu: Przeuroczy ten Twój psiak! ;) Quote
natalia&borys Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Borysek to sie nie obraża .. Tylko walczy do upadłego :evil_lol: Quote
malaSilky Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='natalia&borys']Borysek to sie nie obraża .. Tylko walczy do upadłego :evil_lol:[/quote] A Silky jest zdania po co sie meczyc jak mozna wymusic:p Quote
natalia&borys Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='malaSilky']A Silky jest zdania po co sie meczyc jak mozna wymusic:p[/quote] Cwaniara z niej:eviltong: Quote
malaSilky Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='natalia&borys']Cwaniara z niej:eviltong:[/quote] Niestety a co gorsza na niektorych domownikow to skutkuje ale dosc tu o moim psiaku napisz jakies nowinki o Twoim:p Quote
natalia&borys Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='malaSilky'] napisz jakies nowinki o Twoim:p[/quote] U Borysa wszytsko w porządku... Nowe fotki wstawie już niedługo :lol: Niedługo odwiedzi go nowy kolega Edek ( buldożek fr.) :loveu: Zrobie zdjęcia jak będą rojbrować :eviltong: Quote
malaSilky Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='natalia&borys']U Borysa wszytsko w porządku... Nowe fotki wstawie już niedługo :lol: Niedługo odwiedzi go nowy kolega Edek ( buldożek fr.) :loveu: Zrobie zdjęcia jak będą rojbrować :eviltong:[/quote] Dobrze wiec poczekam na nowe focie;) Quote
natalia&borys Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Najpierw Borysek wyprowaca sam siebie na spacerek .Ooo TAK : " class="ipsImage" alt=""> Potem wskakuje do zalewu :evil_lol: ( czego niestety nie utrwaliłam na zdjęciu) Jak juz jest mokry to biega . Oooo TAk : " class="ipsImage" alt=""> Efektem biegania jest TO::evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> BRUDNY , ALE SZCZĘŚLIWY. A dla mnie najważniejsze jest to , aby mój pies był szczęśliwy :lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ooo widzę, że macie smycz z Rogza, i to ten śliczny wzór :loveu: :evil_lol: Ja jak jestem cała w błocie to nie jestem szczęsliwa. No ale im dla nas coś bardziej jest obrzydliwe, to dla psów fajniejsze :evil_lol: Łaaa, czy ta ręka to Twoja? :cool3: Ja też uwielbiam mieć tyle branzoletko-cosiów na rękacha :loveu: Quote
natalia&borys Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 TAk , tak ręka to moja :cool3: A smycz nowiutka i bardzo tanio ją kupiliśmy .. Quote
Cambel&Megi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No to miłego użytkowania ;) Rogz cieszy się dobrą opinią, więc myśle, że powinno się wszystko dobrzer trzymać :cool3: Quote
natalia&borys Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Cambel napisał(a):No to miłego użytkowania ;) Rogz cieszy się dobrą opinią, więc myśle, że powinno się wszystko dobrzer trzymać :cool3: Szczerze.... Nie znałam tej firmy , tylko podobały mi sie wzorki to kupiłam:eviltong: Quote
natalia&borys Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Foteczki z odwiedzin Edzia :loveu: Tutaj widać wyraźnie , że to Borysek dominuje :evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> No , a tutaj Borys próbuje złapac małego Edka ( Edzio potrafi przebiec pod fotelem , niestety Borys jest juz na to za duży ):evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> Quote
malaSilky Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Swietne foteczki:p Fajnie ze psiaczek ma przyjaciol;) Quote
Recommended Posts