Paulina. Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Dzięki Despera :loveu: śliczny wiersz.... Matko jak ja za nią tęsknie.. I czasami mam takie chwile, ze nie wierze, ze kiedys się jeszcze spotkamy... Chrapusiu, to takie trudne bez Ciebie, przysnij mi sie, powiedz, ze wszystko dobrze... tak dawno Cię nie widziałam :-( Quote
Paulina. Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Kochanie moje :loveu: Jade do babci, tam tez juz nie ma Oskarka, jest z Tobą, bawicie się razem tak jak zawsze... Pozdrów go ode mnie i babci, ona tez bardzo za nim tęskni.. Quote
Paulina. Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Chrupiśku :loveu: Ja o Tobie pamiętam, ciągle naprawdę... I ciągle Cie tak bardzo mocno kocham... Co tam u Ciebie słychac? U nas dobrze, tylko pogoda nie bardzo. Jestesmy z Patryską w Warszawie, mama została w domu z Milką. Lubiłas przyjezdzac tu do babci, nawet jak juz nie było Oskarka. Chodziłysmy sobie do parku, spotykałas nowych kolegów. Teraz masz ich bardzo duzo. Baw się Chrupciu, niech Ci będzie tam jak najlepiej :loveu: Niedługo będzie pół roku bez Ciebie kochanie... :-( Quote
Paulina. Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Kochanie! Dziękuje Ci, przyśniłas mi się dzisiaj w nocy! Jak się cieszyłam rano, ze wreszcie się doczekałam :multi: Śniło mi się, ze zyliśmy tak jak normalnie bez Ciebie, z Milką i nagle przyszlas Ty! 5 miesięcy po Twojej śmierci pojawiłas się, przyleciełas tak jak zwykle, wskoczyłas na łozko, zaczełas się do mnie przytulac i przysowac swój nosek do mojego! Nie mogłam w to uwierzyc i ciągle Cię tuliłam, chodziłysmy we 3 na spacerki, Milka cieszyła się z Twojej obecnosci! To był taki piękny sen, szkoda ze nie proroczy! Chrapusiu, przyjdz do mnie tak jak w tym śnie, chce miec Was obie, chce zeby było tak pięknie.... Wiem, ze to niemożliwe, dlatego dziękuje Ci niuśku, tak tęskniłam i wreszcie Cię znowu zobaczyłam, przytuliłam chociaż we snie... Quote
Paulina. Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 " To nie prawda, ze Ciebie juz nie ma, choc daleko jesteś stąd... To nie prawda, ze Ciebie juz nie ma, czuję Twoją dłon..." Patrz kochana, to stoi przy moim łozku.. Ciągle mam Cię przy sobie.. Strasznie lubię to zdjęcie... ładnie wyszłyście we 3.. I tu Chrapuśku... Troszkę niewyraznie wyszłas, ale to zdjęcie tez trzymam przy sobie.. Quote
Paulina. Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Chrupisiu :loveu: Piesku, mam nadzieje, ze tęsknisz tak samo jak ja.. Niewyobrażalnie Quote
Paulina. Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Chrapusiu :loveu: Za 6 dni będzie pól roku jak Cię nie ma z nami.. Te pół roku było dziwne... Najpierw wielki ból po Twojej stracie.. Nie mogłam się pozbierac, nie chciałam innego psa.. Ale 2 miesiące po Twojej śmierci w naszym domu pojawiła się Milka. Kiedy wzięłam ją na ręce, a ona przytuliła się do mnie swoim maleńkim ciałkiem, rozpłakałam się. Przypomniały mi się te piękne chwile z Tobą, i to kiedy pierwszy raz wzięłam Cię na ręce. Ale juz nie czułam, ze Cię zdradziam. Wiedziałam, ze napewno chciałabys zebysmy mieli następnego psa. Milka pokazała nam wszystkim, ze nie mozemy zastrztymywac się na tym co było, tylko zyc tym co jest teraz. Pokazała nam, ze jest zupełnie inna niz Ty i NIGDY nie będzie Tobą. Przez cały ten czas tęsknilismy, ja bawiąc sie z Milką, wspominałam nasze zabawy, płakałam po nocach... Postanowiłam, ze załoze Ci tu wątek. I pisząc tu do Ciebie, czytając o innych wspaniałych psach, które odeszły, było i jest mi lepiej. Dlugo czekałam az mi się przysnisz i pewnej nocy, kiedy zupełnie się tego nie spodziewałam , zobaczyłam Cię w moim snie. Dziękuje Ci za ten sen, za to pół roku, kiedy obserwowałas mnie z góry i po cichutku pomagałas. Chociaz chciałabym napisac to ładniej, tak jak na to zasługujesz powiem Ci tylko: Zawsze będe Cię kochac.. niewazne czy to będzie dzien, pól roku czy 50 lat po Twojej śmierci. Nigdy nie zapomnę. Jestes duzą częscią mojego życia. Patrz Chrapciu, szukałam Ci jakiejs ładnej świeczuszki i na pierwszej stronie byłas ty i znicz dla Ciebie.... http://images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&gbv=2&q=+znicz&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w Kochanie, podczas tej małej rocznicy, akurat będe na wakacjach, ale mimo tego, ze nie będe z Tobą tu, będziemy razem kochana.. Baw się dobrze za TM , Twoja Paulina. Quote
szarotka11 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Chrapusiu bądź szczęśliwa na TM. Jak my tu wszyscy za Wami tęsknimy. Quote
Paulina. Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Chrapusiu, tak dawno tutaj u Ciebie nie byłam. Ale Twój grobek odwiedzam prawie regularnie.. Patrz, wczoraj prawie nad Twoją mogiłką była tęcza.. Byłam z Milką na spacerze i nagle ją zobaczyłam.. Stałam tam na łące i przypominałam sobie najpiękniejsze, które spędziłysmy razem... Kocham, pamiętam, tęsknię... Quote
Agga Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Paulinko cudowne są te zdjęcia. Powiem Ci, że u mnie w pokoju też są zdjęcia i też świecą się lampki. Mnie to bardzo pomaga. Bardzo często myślę o mojej Sarci. Myślę co by było gdyby jeszcze z nami została. Myślę, co teraz porabia. W lutym minął rok, a dla mnie to jakby było wczoraj. Quote
Paulina. Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Czesc Chrupinko :loveu: Co u Ciebie słychac? Jak tam u Was pogoda? Pewnie piękna... U nas marnie... Ale Ty lubiłas jak nie jest gorąco, wtedy było ok. Pamiętam jak sie przegrzałas.. To była moja wina, nie powinnas miec tak długiego spaceru w tą duchotę,.. Ile ja bym dała, zebysmy teraz poszły na spacerek. Chociazby w upał... Tęsknie, ale wiem, ze Ci tam dobrze :loveu: Dobranoc... Quote
Paulina. Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Czesc kochanie :loveu: Wiesz, wczoraj znowu przy Twoim grobku była tęcza.. To takie magiczne.. Tam często jest tęcza. Specjalnie dla Ciebie. Dla najukochanszego psa pod słoncem. Chociaz czasami nie mam czasu tu zajrzec, albo zapominam isc do Ciebie na grobek, to jestes w moim sercu. Od zawsze na zawsze. Kocham. Quote
Paulina. Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Dzien dobry niuśku! Co tam u Ciebie słychac? U nas ok, wczoraj byla taka strasznia burza przez cały dzien. Dzisiaj powinno byc juz dobrze. Czesto jezdziłysmy na działkę. Byłam kilka razy z Sabą i Milką u Ciebie na grobku. Myślę, ze Saba za Tobą tęskni.. Ty byłas jej najlepszą przyjaciołką.. Milka jest tylko małym dzieciakiem, który chce się z nią bawic. Ale pewnie polubiłabys Milkę, ty wszystkich lubiłas. Dziewczynki dla Ciebie: Quote
Paulina. Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Smutno mi... juz tak dawno nie płakałam za Tobą, a teraz wszystko powraca.. Czytałam wątek Pagaj, tak przypadkowo weszlam. było jak u nas, byłas mloda kochana i nagle zachorowałas. odeszłas tak niespodziewanie. Pobaw się z Pagajem, jak nigdy.... Kocham, kocham, kocham Cię maluszku mój. Nawet nie wiesz jak mi Cię brakuje. Dzisiaj jest 19...7 miesięcy Cię juz nie ma z nami.... Dobranoc Chrapusku.. Śpij kochanie, aby jutro powitac następny tęczowy dzien... :loveu: Quote
Paulina. Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Chrupinko :loveu: Wiesz.. Wczoraj spotkałam się się z kolezanką.. I wspominałysmy nasze psiaki za TM. I tak mi się łza w oczach zakręciła.. Nagle wszystko wróciło. Ale ja ciągle pamiętam. Tak zadko Cię odwiedzam, tu w Twoim wątku, ale w moim sercu będziesz zawsze. Everything that I do, reminds me of you... Quote
Paulina. Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Chrupinkooo :loveu: Kochana. Dzisiaj 19.. kolejny 19 bez Ciebie. To juz 8 miesięcy. jak ja je przezyłam? Kochanie moje, tęsknie i pamiętam, mimo, ze tak rzadko zaglądam :-( 8 miesięcy tak niewyobrazalnie długo.... Quote
Paulina. Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Chrapulko.. chodziłam na Twój grobek bardzo często.. I nie zapomiałam o Tobie.. po prostu czasami nie wiem co tu u Ciebie napisac.. Dlatego tak żadko zaglądam.. Niedawno minęły Twoje 6 urodziny. Kochanie, przeciez byłas jeszcze taka młoda. przeciez mogłas jeszcze zyc.. mam nadzieję, ze tak prowadzisz tak samo wspaniałe zycie jakie prowadziłabys na ziemi.. Kocham Cię.. Quote
Paulina. Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 W ten szczególny dzień dla Ciebie Chrupciu :loveu: Quote
Paulina. Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 To zdjęcie zrobiłam 3 lata temu.. jeszcze wtedy w zyciu bym nie pomyslała, ze Ciebie juz nie będzie. i ze będzie Milka.. Pamiętam... :loveu::loveu: Quote
Paulina. Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Hej Chrupku... Wiesz, własnie się dowiedziałam, ze moja kolezanka musiała uspac Pipi.. Całe swoje życie z nią przezyła. Chrupinko, zaopiekuj się nią... :-( Quote
Paulina. Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Pierwsze święta bez Ciebie kochanie :-( Jeszcze rok temu bym nie pomyślała nawet, ze spędzamy je ostatni raz... Pamiętam niuniu.. choc czasami zdarza mi się zapomniec :-( Czas przyzwyczaja do bólu. To prawda :loveu: Wesołych świąt Chrupeczko :loveu: Tam w krainie szczęśliwości. Quote
Pimpek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Bardzo mi przykro :( Śliczna była z niej sunia [*] Trzymajcie się !:calus: Quote
Paulina. Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 To już rok kochanie... Rok temu jeszcze siedziałam przy Tobie, bo zamiast odzyskiwac siły po zabiegu - słabłaś.... Rok temu o tej porze do głowy by mi nie przyszło, ze Cię stracę... Ten rok dużo we mnie zmienił. Zrozumiałam jak bardzo byłaś dla mnie ważna. Ciągle Cię kocham. I nigdy nie zapomnę, byłaś moim pierwszym, najdroższym psem.... Dzisiejszy dzień jest szczególny. Przedwczoraj znowu mi się śniło, ze mam Ciebie i Milkę. Boże, ile ja bym dała żeby tak było... Rano, po tym śnie, kiedy wyszłam z domu zobaczyłam tęczę nad ulicą. To nie był zbieg okoliczności. Dziękuję Ci za tęczę i za ten sen.. Jutro będę na Twoim grobku. W rocznicę dnia, w którym Cię w nim pochowałam :-( Śpij spokojnie... :loveu: Quote
Recommended Posts