Inez Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Dziewczyny, bardzo się ciesze! To wasza zasluga, gratulacje! :loveu: Sara nareszcie w domku! Quote
Inez Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Hej, co tam u Sary? Masz jakieś info, Justyna? Moze nowi właściele przesłaliby jakies fotki? :cool3: Quote
justine. Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ponoc super :) ponoc bo jak mnie odwiedzaja z mala w pracy to mnie akurat nie ma :) nie moge trafic, a dziewczyny z ktorymipracuje zawsze zapominaja wziac numer tel... Quote
justine. Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Inez pamietasz Sare? odwiedzila mnie dzisiaj ze swoim panstwem w pracy :multi: i poznala mnie, ale sie cieszylysmy obie jak glupie :loveu: jest sliczna, rany na uszku juz nie widac, przytyla, siersc jej sie sliczna zrobila, taka energiczna i usmiechnieta, trafila pod dobre skrzydla, panstwo sa z niej bardzo zadowoleni, a dla mnie to radosc na duszy, hurra!! Quote
Inez Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 justine. napisał(a):Inez pamietasz Sare? odwiedzila mnie dzisiaj ze swoim panstwem w pracy :multi: i poznala mnie, ale sie cieszylysmy obie jak glupie :loveu: jest sliczna, rany na uszku juz nie widac, przytyla, siersc jej sie sliczna zrobila, taka energiczna i usmiechnieta, trafila pod dobre skrzydla, panstwo sa z niej bardzo zadowoleni, a dla mnie to radosc na duszy, hurra!! :loveu: to super! Ciesze sie bardzo! :multi: Szkoda że nie masz fotek, jak cie odwiedzą jeszcze raz to zrób, choćby telefonem. :eviltong: Ja tez chce zobaczyc odmienioną Sare!:eviltong: Quote
Recommended Posts