Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara to suczka w wieku ok 4 lat, jest bardzo spokojna, przyjazna i nieagreswyna względem ludzi oraz psów. Nie będzie brudzić w domu! jest nauczona czystości, chętnie zalatwia sie na spacerze. Sara lubi glaskanie i jest niesmowicie kontaktową suczką :razz: .
Ma podziurawnione i jeszcze nie obrośnięte jedno uszko-została pogryziona przez psy. Z tego wlasnie powodu znalazla się w osobnej klatce, blisko szczeniaków, ma tam swoje miski, legowisko i jest wyprowadzana na spacery, jednak kiedyś nadejdzie dzień że będzie musiala przejść do boksów, a tam....czeka ją dużo cięższe zycie :shake: .
Sara pilnie szuka domku!

Fotki:

tel do mnie: 692 397 531

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sara, pokarz się na górze!

Ona z powodzeniem moze zamieszkac ze starszą osobą jak rownież w rodzinie z dziećmi. Jest bardzo spokojna, ustatkowana i naprawde piekna. :)

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny, pisałam na wątku Baffiego, ale napisze raz jeszcze, jeśli znacie kogoś kto mogłby przyjść do schroniska i wykąpać psiaki i obciąć jestem w stanie sfinansować to - uważam, że z 'nowym wyglądem' będą miały znacznie większe szanse na adopcje.
Więc jeśli znacie kogoś - dajcie znać - tyczy się to oczywiście również Sarci :)

Posted

Dziewczyny, pisałam na wątku Baffiego, ale napisze raz jeszcze, jeśli znacie kogoś kto mogłby przyjść do schroniska - wykąpać psiaki i obciąć jestem w stanie sfinansować to - uważam, że z 'nowym wyglądem' będą miały znacznie większe szanse na adopcje.
Więc jeśli znacie kogoś - dajcie znać - tyczy się to oczywiście również Sarci :)

Posted

biedna sara juz na boksach ogolnych, psy wyczuly juz jej czuly punkt jakim jest przegryzione ucho i mimo ze sie zagoilo bardzo boli, sunia sie kladzie z bolu, jak mi jej szkoda :placz: taka piekna a niechciana

jest moze allegro,jak nie to wystawie?

• 2 weeks later...