Inez Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Sara to suczka w wieku ok 4 lat, jest bardzo spokojna, przyjazna i nieagreswyna względem ludzi oraz psów. Nie będzie brudzić w domu! jest nauczona czystości, chętnie zalatwia sie na spacerze. Sara lubi glaskanie i jest niesmowicie kontaktową suczką :razz: . Ma podziurawnione i jeszcze nie obrośnięte jedno uszko-została pogryziona przez psy. Z tego wlasnie powodu znalazla się w osobnej klatce, blisko szczeniaków, ma tam swoje miski, legowisko i jest wyprowadzana na spacery, jednak kiedyś nadejdzie dzień że będzie musiala przejść do boksów, a tam....czeka ją dużo cięższe zycie :shake: . Sara pilnie szuka domku! Fotki: tel do mnie: 692 397 531 Quote
justine. Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 to jest naprawde super lagodna i grzeczna sunia!! choc poszczekac umie zeby sie dopominac swojego, czekamy na najwspanialszy domek!! Quote
Inez Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Aha, i te pieski w tle Bafi 8 letni na pierwszej fotce i 4 mies Kropka na ostatniej tez sa do adopcji! Quote
doris_day Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Śliczna ruda pięknos :) grzeczna i radosna pomimo że już tyle czasu czeka ... Quote
Inez Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Sara, pokarz się na górze! Ona z powodzeniem moze zamieszkac ze starszą osobą jak rownież w rodzinie z dziećmi. Jest bardzo spokojna, ustatkowana i naprawde piekna. :) Quote
doris_day Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Nasza Sarunia :) na spacerach zachowuje się idealnie...zrobie kilka ogłoszeń Quote
justine. Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Sara pokaz sie damo na pierwszej stronie wszystkim!! Quote
justine. Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 a do ciebie ruda nikt nie zaglada? oj ciotki ciotki... hop na pierwsza piekna! Quote
doris_day Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dziewczyny, trzeba się 'spiąć' z naszą rudą pięknościa. Może akcja 'ala' - allegro, plakaty,fryzjer i nowe zdjecia ? Quote
justine. Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 no sara juz na boksach do sterylizacji :( taka piekna a nikt jej nie chce, moze napisac by w tytule ze to mix shelti?:) Quote
doris_day Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dziewczyny, pisałam na wątku Baffiego, ale napisze raz jeszcze, jeśli znacie kogoś kto mogłby przyjść do schroniska i wykąpać psiaki i obciąć jestem w stanie sfinansować to - uważam, że z 'nowym wyglądem' będą miały znacznie większe szanse na adopcje. Więc jeśli znacie kogoś - dajcie znać - tyczy się to oczywiście również Sarci :) Quote
doris_day Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dziewczyny, pisałam na wątku Baffiego, ale napisze raz jeszcze, jeśli znacie kogoś kto mogłby przyjść do schroniska - wykąpać psiaki i obciąć jestem w stanie sfinansować to - uważam, że z 'nowym wyglądem' będą miały znacznie większe szanse na adopcje. Więc jeśli znacie kogoś - dajcie znać - tyczy się to oczywiście również Sarci :) Quote
justine. Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ale po co Sare obcinac? collie i sheltie sie nie obcina a ona jest cos pod te rasy Quote
doris_day Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 justine. napisał(a):ale po co Sare obcinac? collie i sheltie sie nie obcina a ona jest cos pod te rasy wiesz, zrobic cokolwiek aby pomogło :) Quote
justine. Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 biedna sara juz na boksach ogolnych, psy wyczuly juz jej czuly punkt jakim jest przegryzione ucho i mimo ze sie zagoilo bardzo boli, sunia sie kladzie z bolu, jak mi jej szkoda :placz: taka piekna a niechciana jest moze allegro,jak nie to wystawie? Quote
justine. Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 wystawiam allegro, Inez prosze zmien tytul i napisz mix collie czy sheltie Quote
justine. Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 o jakie fajne zdjecie, z samego poczatku jeszcze, bidulka w kolnierzu Quote
doris_day Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Sarcia nadal jest w boksie ogolnym - strasznie piszczała jak wychodzilam ostatnio na spacer z Baffikiem :( Quote
justine. Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 dzieki Inez za zmiane tytulu! moze ktos zagladnie i sie zakocha wkoncu. Quote
justine. Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 piekna Sara, dalej nikt jej nie chce....za co ja tak skarano?:placz: ona tak prosi...domku znajdz sie!! Quote
Inez Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Łzy mi same naplywaja do oczu.... Saruś. :( Quote
Recommended Posts