Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadzwonić, zorientować się w cenach zawsze można.
Z tymczasami wszędzie krucho z tego , co widzę :( Niezależnie czy pies mały, czy duży - tymczasów po prostu brak.

Posted

No dzisiaj z psiakiem dużo lepiej. Niestety znalazłam kleszcza wczoraj wieczorem, dwa wyciągnęłam trzeci jakis cholernik uparty wyleźć nie chciał. Z samego rana poszliśmy do weta. Drogę pokonywaliśmy 3 razy dłużej niż zazwyczaj, ale smycz była luźna:multi:poza małymi wpadkami. W poniedziałek idziemy obciąć pychol, na całość futerka terminy dopiero po świętach są.Mam nadzieję ,ze upałów dzikich nie będzie i Kosmo wytrzyma. Najchętniej bym go nie obcinała bo jest cudny taki misiek, ale trzeba, bo się dziecko ugotuje w tym futrze.
I znów świat zobaczy jego znaczek od ufolców - literkę A na boku :D

Zdjęcie zrobione w styczniu, szybko mu rośnie to futerko :)

Posted

to gdzie Ty masz fryzjera, że kolejka jak przed weselem? :razz:

ja chodziłam z Patrykiem do babeczki na Kurdwanowie (Twoja okolica jakby nie patrzeć, na ul. Bujaka) i płaciłam chyba 60zł z kąpielą (ale babka mi dawała zniżkę, bo to pies ze schronu - nie wiem, czy to dalej obowiązuje, ale zawsze mi tak liczyła), no i strzyże ekspresem, zawsze jest "na już" - salon ma w mieszkaniu, chyba się nazywa Pet-Spa czy jakoś tak, pani Gabrysia :)

Posted

ewaal1982 napisał(a):
Ja ide na bojki ! I też chyba do Pani Gabrysi :D

aaa faktycznie, na Bojki, nie Bujaka! :D
(pomyliło mi się, kiedyś tam mieszkałam)

to chyba ta sama pani Gabrysia :) zawsze jak pytałam, to termin był 'na już' (tzn. na następny dzień zazwyczaj). pani ma kaukaza w domu :)

Posted

Nie wiem PP, bo ja pierwszy raz się wybieram. Sąsiedzi mi ją polecili, mówiąc ,że warto i tanio ;)
Furciaczku no to jego A jest kosmiczne:)
Majkowska to kosmici oznaczyli swojego pieska :D

Posted

adres i imię się zgadza,to na bank ta babka :) ma super podejście, bo Patryk jest w niektórych miejscach niedotykalski, my zostawiamy gnojka, idziemy na zakupy do Biedrony :diabloti: i po godzinie odbieramy super zrobionego pieska - pani mówiła, że tylko próbował kozaczyć przy ścinaniu pazurów, więc naprawdę jest ok i robi to wszystko szybko i wesoło.

nawet się nie zdenerwowała, jak Pat wlazł w dwie ogromne miski z wodą na stojaku i wywalił na podłogę :diabloti:

Posted

No powiedziała mi, że strasznie napięty terminarz ma.Ja w poniedziałek mam dzwonić po 15, żeby mi powiedziała kiedy czas znajdzie ;)DOpytam jej dokładnie, jak u niej będę:)

Posted

junoo napisał(a):
Literka A - niesamowita
Prawdziwy ufok 0X

Ukaże się światu jak go obetne całkiem, kurcze, ale jak tak szybko mu futro rośnie to nie wiem czy ciachać teraz, czy za chwilę.

Posted

a naprawdę mu tak gorąco w futrze?
przecież są rasy długowłose i świetnie sobie latem radzą, bo futro pełni rolę izolatora przed ciepłem
Kosmo wykazuję jakiś objaw przegrzania?
siada na spacerach, chowa się do cienia?

Posted

Zakręcona jak ruski termos jestem ostatnio i dużo mam na głowie. Nie udało mi się iść dzisiaj do pani Gabrysi - zatrzymała ją robota poza Krakowem. Jutro pójdziemy. Jutro wieczorem wpadnę to nadrobię zaległości u Was. Dziś wrzucam tylko moje kudłate cudo szalejące w domu z jedną z ulubionych zabawek ;) Kochany jest psiur bo nie zniszczył ani jednej swojej zabawki, a poza gumową marchewką, której nie lubił :D