kate89 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 to po co napisalas ze "Moj pies jest sliczny, nie mam z nim zadnych problemow i nie ma osoby, ktora by sie nie obejrzala jak ide z "Demonkiem" przez ulice!!!" skoro to nie ma dla ciebie znaczenia ?? Quote
doddy Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 No to jak go kupiłaś to masz rzeczywiście byc z czego dumna... Swoim postępowaniem napędziłaś pseudohodowcę. Kupując psa od pseudohodowcy - dajesz mu przyklask, że na psach można zarabiać. Jeśli uważasz, że był to "przypadek" a hodowca był cudowny, wspaniały to niestety się mylisz. Jeśli ten miot był wypadkiem w jego wykonaniu to by psy oddawał... Quote
dariaopole Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 oolinkaa - nikt nie napisał ,że te psy nie są śliczne. Skrytykował jedynie fakt pokrycia buldożki rotweilerem !!! tak sie nie robi !!! ....no chyba ,że jest sie kretynem. A jak się ma psy różnej rasy to sie je pilnuje !!!! i tak jak napisała doddy - facet powinien te psy oddawać skoro to była wpadka a nie sprzedawać !!! nie no ja wysiadam po prostu.....:angryy: Quote
andzia69 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 oolinkaa napisał(a):nie mam pojecia czemu tak krytykujesz ta sytuacje. Tak sie sklada ze ja akurat kupilam tego psa od tego goscia. ma on 2 rottwailery i 1 buldoga(suke). on sam nie wiedzial ze buldozke pokryl rottwailer- byl zdziwiony!!! Mowil mi tak: "bylismy pewni z zona, ze urodza sie male buldogi, poniewaz nasza suczka byla na kryciu u buldoga ang. A tu niespodzianka...." Moj pies jest sliczny, nie mam z nim zadnych problemow i nie ma osoby, ktora by sie nie obejrzala jak ide z "Demonkiem" przez ulice!!! WIEC ZANIM COS NAPISZECIE TO NAJPIERW SIE UPEWNIJCIE!!!! a to nam się troll trafil!:diabloti: taaa - a świstak siedzi i zawija sreberka! :evil_lol: i weź i napisz jeszcze do tego super-chodoffcy, że na rotbullach można nieźle zarobić, bo wszyscy się oglądają za tym mutantem!:angryy: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A moze sie najpierw upewnij czy wogóle chcesz cos napisać i sprawdz tę chęć ze trzy razy bo kiedys nie wytrzymam !!!!!!!!!!! Quote
andzia69 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):A moze sie najpierw upewnij czy wogóle chcesz cos napisać i sprawdz tę chęć ze trzy razy bo kiedys nie wytrzymam !!!!!!!!!!! to do mnie?:razz::crazyeye: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 oolinkaa napisał(a):WIEC ZANIM COS NAPISZECIE TO NAJPIERW SIE UPEWNIJCIE!!!! Andzia , no dałaś teraz do pieca . Nie, nie do Ciebie , do tego czegoś z tego postu . Quote
andzia69 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Andzia , no dałaś teraz do pieca . Nie, nie do Ciebie , do tego czegoś z tego postu . o dżizas...bo mi normalnie słabo się zrobilo:evil_lol: a to do tego czegos to i tak nie dojdzie więc pewnie do siebie gadamy...:p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Oj, a ja niby uwierzę , że Ty taka słabowita , hihiihih Wogóle to proponuje zamknać ten watek i bedzie po sprawie. Uwielbiam takie polmozgi, co to sie zaloguje, pewnie z rodziny pseudochodowcy , oceniajac sposob pisania, ledwo z pieluchy wyszlo i jeszcze wykrzykuje jakies głupie hasła . To jak w powiedzeniu: przylepiło sie gówno do statku i krzyczy - płyniemy ! Quote
dariaopole Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):przylepiło sie gówno do statku i krzyczy - płyniemy ! uwielbiam te Twoje hasła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Wega jest teraz damą z duuużą nadwagą. Chodzi do naszego weta więc czasami się spotykamy. W mailu mam zdjęcia z nowego domu, jak nie zapomnę to wstawię. Quote
Recommended Posts