doddy Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ZREDA ZADZIORA - w domu nazywana Wegą. Ojciec: Gang Staff Chunik Matka: Carmela Tabasco (Mogłam coś pokręcić w tych przydomkach z pisownią :oops: ) Sunia ur.: 27.02.2003r. Wega szuka domu ponieważ jej rodzina wyjechała do Wielkiej Brytanii. Mieli nadzieję, że sunia po kwarantannie dojedzie do nich i przyjechali po nią w tym tygodniu. Niestety właśnie zmieniły się przepisy i na liście psów zakazanych do wwożenia do W. Brytanii widnieją teraz także amstaffy. Wega jest zaszczepiona, zachipowana. Przed adopcją zostanie także wysterylizowana. Co do zachowań suni: Wega - chowana przez 4 lata w mieszkaniu, z dziećmi. Rozpieszczana, śpi w łóżku. Do obcych z początku podchodzi z dystansem, ale po niedługim obcowaniu obojętnieje i daje się głaskać. Nie reaguje agresywnie na ludzi. Dzieci uwielbia. Szukamy dla Wegi domu w którym nie bedzie żadnych zwierząt - Wega reaguje agresywnie zarówno do psów jak i kotów. Gryzoni także lepiej jak nie będzie. Sunia jest stonowana, bardzo mało wylewna, bardzo kontaktowa do właścicieli. W domu grzecznie zostaje pod nieobecność właścicieli nawet po kilka godzin. Szukamy jej mieszkania, bo Wega z miejsca przeskakuje płot 2m jak zobaczy koteczka :) Dobrze jeździ samochodem. Na spacerze nie ciągnie, zna kaganiec, zna komendy. Obecnie Wega przebywa w Warszawie i szuka domu. Od razu uprzedzam, że nowa rodzina będzie musiała poświęcić chociaż 2 dni na zaznajomienie się z sunią przed docelową adopcją. Wszelki kontakt o adopcję Wegi - do mnie - 0 501 797 018 Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ładna ...( a to mialo byc zreda czy zgreda ?) Quote
doddy Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 A kto tam wie z tymi przydomkami... Różne to nazwy wymyślają.... Quote
syla00 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 przepiękna sunia, oby znalazła odpowiedzialny dom! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 poszukiwany domek dla pieknej suni . Quote
doddy Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Beatko.. Schodzisz na amstaffy :-o :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 To chyba do mnie ? :) Nie, nie schodzę na amstaffy ale ktoś musi podnieść wątek aby ktos mógł pospać rano ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Hihihihi, nie wiem czy zauważyłaś ale ja mam o 1000 postów mniej , Ty chyba też , ciekawe dość. Quote
doddy Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Jakie 1000 postow? Bo nie skumalam :eviltong: Ale w koncu ja blondynka jestem :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Wczoraj ( akurat patrzylam ile glupot napisalam ) widzialam, ze napisalam 2700 postow i mialam juz ognika :) A Ty mialas dwa ogniki i jakies 4tys postów. No to zobacz teraz . Quote
doddy Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Pewnie zrobili porządek po tylu latach nie pisania w danych wątkach. Kochana ale przez 4 lata wypłodziłam tyle postów :evil_lol: Ciekawe ile z nich było na temat a ile w stylu takich jak teraz :eviltong: Zauważyłam, że w wątkach amstaffów zawsze jest dobra zabawa :evil_lol: Normalnie jesteśmy jak amstaffy - zawsze wesołe, każdego radośnie witamy a jak już coś złapiemy to prawie szczękościsku dostajemy :cool1: Quote
dariaopole Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 hahah na dodatek nigdy nie mamy dość zabawy i śmiechu !!! ciekawe kiedy zaczniemy gryźć badylaki ???:evil_lol: Quote
doddy Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 To ze zabawy nigdy nie mamy dosc, to widac w naszych watkach :evil_lol: A patyczki... Wszystko przed nami :eviltong: Quote
ruda76 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 A tak wogole to czego dotyczy ten watek?:evil_lol: Quote
andzia69 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 ruda76 napisał(a):A tak wogole to czego dotyczy ten watek?:evil_lol: pewna nie jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: chiba jakiejs astki! i to z papierkami jakiemiś!:lol: a co ona ma na lapie takie brzydkie czerwone????? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Andzia , Ty to się zawsze do czegoś dokleisz :) Nie ma Doddy , to podniose sunie , co ma tak siedzieć na samym końcu. Quote
andzia69 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 sorry, Beatko - już się nie odzywam!:eviltong: taki mały offik bo mnie szlag trafił jak zobaczyłam to ogloszenie na allegro: szczeniaki ROTTBULL!!!!! Witam Sprzedam Piekne szczeniaczki 1 pies i 1 suczka Szczeniaczki są tylko do sprzedania w dobre ręce nie nadają się do mieszkania tylko do domków są piękne i bardzo przyjazne. Ojeciec rottweiler z rodowodem matka bulldog z rodowodem no tych k..a chodoffców to już pogięło całkowicie!:angryy: Quote
dariaopole Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='andzia69']sorry, Beatko - już się nie odzywam!:eviltong: taki mały offik bo mnie szlag trafił jak zobaczyłam to ogloszenie na allegro: szczeniaki ROTTBULL!!!!! Witam Sprzedam Piekne szczeniaczki 1 pies i 1 suczka Szczeniaczki są tylko do sprzedania w dobre ręce nie nadają się do mieszkania tylko do domków są piękne i bardzo przyjazne. Ojeciec rottweiler z rodowodem matka bulldog z rodowodem no tych k..a chodoffców to już pogięło całkowicie!:angryy: i ktoś taki to wogóle ogłasza ??? to powinna być normalnie karane !!! Quote
emdziolek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 dariaopole napisał(a):i ktoś taki to wogóle ogłasza ??? to powinna być normalnie karane !!! :mad::mad: zgadzam sie:mad::mad: a co do suczki.. moja tez w domu nazwana zostala Vega:evil_lol: suczka jest piekna, napewno szybko znajdzie sie dla niej nowy kochajacy wlasciciel:loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Andzia , pisz , pisz, bez Ciebie nudno . Ale ogloszenie znalazłaś super, jestem pod wrażeniem pomyslowości ludzkiej. Quote
dariaopole Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='doddy']Sunia nadal bez domu.[/quote] oj niedobrze niedobrze !! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Andzia gdzie jestes ? Suczka bez domu czeka a Ciebie nie ma ;( Quote
Recommended Posts