Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest malutka nadzieja dla Misi!!!! Odezwała sie Pani która rozwaza jej mozliwosc przygarniecie, ma juz jednego pieska z padaczka wiec bylo by wspaniale gdyby sie zdecydowala bo wie jak postepowac z ta choroba. Trzymajmy kciuki, czekamy na wiadomosc do piatku, miejmy nadzieje ze sie odezwie!!!

Posted

Bonsai napisał(a):
To mocno trzymamy kciuki! Oby ta Pani się zdecydowała, byłaby to wymarzona opieka dla suni.

Czekam z niecierpliwoscia do piatku, mam nadzieje ze sie uda :loveu:

Posted

Betinko uda się........i ze Staruszkiem z Twojego wątku też się uda.....piatek będzie dla nas i dla nich szczęśliwy......bo i do Twojego Staruszka mają przyjechać z potencjalnego DS i do suni......czekamy więc do piątku :cool1:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Betinko uda się........i ze Staruszkiem z Twojego wątku też się uda.....piatek będzie dla nas i dla nich szczęśliwy......bo i do Twojego Staruszka mają przyjechać z potencjalnego DS i do suni......czekamy więc do piątku :cool1:

Obys miala racje ze wszyscy bedziemy swietowali

Posted

Jeszcze tylko dzisiaj i kawałek jutrzejszego dnia i będziemy mogli przenieść wątek do "już w nowym domu"............to takie moje ciche marzenie :roll:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Jeszcze tylko dzisiaj i kawałek jutrzejszego dnia i będziemy mogli przenieść wątek do "już w nowym domu"............to takie moje ciche marzenie :roll:

Jak ja bym chciala zeby TWoje i moje marzenie stalo sie realne, kolo 11 jutro bede cos wiedzial

Posted

Betinko musi się udać............:roll: i uda się........myśle, że ta pani zakocha się w suni od pierwszego wejrzenia a dodatkowym "atutem" jest to, że ma psiaka z tą samą chorobą.........czekamy do jutra do 11.00....i ani minuty dłużej :evil_lol:

Posted

Niestety ta Pani która miała przygarnąc nie odezwała sie, Misia ciagle przebywa u swojej opiekunki, jak powiedzaiala jej opiekunka ona bardzo jest biedna bo cale dnie przebywa sama, bo ona przebywa non stop w schronisku! a niestety nie moze jej tam zabrac. Szukajmy Misi domku to bardzo pilne!!

Posted

Bonsai napisał(a):
Eh.. :( może jeszcze zadzowni... Tak w ogóle się nie odezwać to dość nieładnie...

Wiez ta Pani powiedziala ze musi to dokąłdnie przaemyslec i najwyzej sie odezwie, bo ma juz jednego chorego pieska na padaczke, ale ja wiem ze jesli sie dobrze dobierze leki to suczynka moze normalnie fiunkcjonowac i ataki wtedy sa zadkoscia, ale ludzie poprostu sie boja. Biedna jest ta Misia juz tyle przezyla w tym swoim zyciu :-(

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Betinko takie smutne wieści tu dzisiaj zastaje....:-(
Psiunia nadal czeka...:shake:

Niestety dzisiejszy dzin nie byl szczesliwy z Gdańska nie dostałam dobrych informacji, sunia ciagle nie ma domku i cnikt nia sie wogole nie interesuju, bardzo bardzo pilnie musimy znalesc jej domek!!!

Posted

:-(....:-(....przykre, że nikt nie chce pomóc tej biednej suni....ale mam nadzieje, że telefon znowu zadzwoni i tym razem ktoś pokocha sunie na dobre i złe.....hopaj do góry maleńka