Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szyszka napisał(a):
Ogłoszenia i plakaty roziwesza Irma z Gdańska. Ja czekam na wiadomości od Tundry. W sprawie wystawienia Misi na adopcję zagraniczną.

Dziekuje wszystkim za pomoc:loveu:

Posted

Witaj śliczna mordko:loveu:

Dlaczego nikt jej nie chce,przecież z takim małym pieskiem nie ma żadnego problemu.Wiem,ponieważ sama mam dwa i mogłabym mieć jeszcze,ale niestety też jestem cały dzien zalatana.Dlatego mam jeszcze 2 kociaki,które nie potrzebują spacerów,ponieważ same wychodzą.
A jak idę na spacer z psiakami to koty nie mogą być gorsze i chętnie nam towarzyszą!!!!:lol:

Posted

Agata-Poznań napisał(a):
Witaj śliczna mordko:loveu:

Dlaczego nikt jej nie chce,przecież z takim małym pieskiem nie ma żadnego problemu.Wiem,ponieważ sama mam dwa i mogłabym mieć jeszcze,ale niestety też jestem cały dzien zalatana.Dlatego mam jeszcze 2 kociaki,które nie potrzebują spacerów,ponieważ same wychodzą.
A jak idę na spacer z psiakami to koty nie mogą być gorsze i chętnie nam towarzyszą!!!!:lol:

Ludzie jej nie chca bo boja sie jej choroby i tego ze nie jest juz szczeniakiem, ale ona naprawde jest cudowna, tak mowi o niej opiekunka, ze jak przyjdzie sie jej z nia rozstac to bedzie wyla. ale chce zeby Misia byla szczesliwa bo ona nie ma na nia czasu i ciagle Misai jest sama zteskniona!!!

Posted

No niestety ciagle cisza, i Misia bardzo cierpi z samotnosci. w Piatek to jej Pani myslala ze juz umiera nie wiadomo co sie stalo ale miala serie ataków, miala 6 ataków po kolei. teraz jest juz dobrze tylko malutka cierpi z powodu braku kontaktu z czlowiekiem:placz:

Posted

Szyszka napisał(a):
Matko, co z tym domkiem? Myślałam, że teraz pójdzie nam lepiej....
Nic, czekajmy cierpliwie. Może ktoś się w końcu zainteresuje losem naszej Misi.

Niestety ciagle cisza, kazdy zie chyba boi chorego psiaka na padaczke:placz: