Szyszka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ogłoszenia i plakaty roziwesza Irma z Gdańska. Ja czekam na wiadomości od Tundry. W sprawie wystawienia Misi na adopcję zagraniczną. Quote
betinka24 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Szyszka napisał(a):Ogłoszenia i plakaty roziwesza Irma z Gdańska. Ja czekam na wiadomości od Tundry. W sprawie wystawienia Misi na adopcję zagraniczną. Dziekuje wszystkim za pomoc:loveu: Quote
Agata-Poznań Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Witaj śliczna mordko:loveu: Dlaczego nikt jej nie chce,przecież z takim małym pieskiem nie ma żadnego problemu.Wiem,ponieważ sama mam dwa i mogłabym mieć jeszcze,ale niestety też jestem cały dzien zalatana.Dlatego mam jeszcze 2 kociaki,które nie potrzebują spacerów,ponieważ same wychodzą. A jak idę na spacer z psiakami to koty nie mogą być gorsze i chętnie nam towarzyszą!!!!:lol: Quote
betinka24 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Agata-Poznań napisał(a):Witaj śliczna mordko:loveu: Dlaczego nikt jej nie chce,przecież z takim małym pieskiem nie ma żadnego problemu.Wiem,ponieważ sama mam dwa i mogłabym mieć jeszcze,ale niestety też jestem cały dzien zalatana.Dlatego mam jeszcze 2 kociaki,które nie potrzebują spacerów,ponieważ same wychodzą. A jak idę na spacer z psiakami to koty nie mogą być gorsze i chętnie nam towarzyszą!!!!:lol: Ludzie jej nie chca bo boja sie jej choroby i tego ze nie jest juz szczeniakiem, ale ona naprawde jest cudowna, tak mowi o niej opiekunka, ze jak przyjdzie sie jej z nia rozstac to bedzie wyla. ale chce zeby Misia byla szczesliwa bo ona nie ma na nia czasu i ciagle Misai jest sama zteskniona!!! Quote
betinka24 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Malutka na popoludniowy spacerek idziemy Quote
Szyszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Misiu cały czas czekamy i mamy nadzieję, że domek się znajdzie. Quote
Szyszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 A co tu tak pusto????:mad: Nikt o Misi naszej dziś nie pomyślał??? Misiu, pewnie myśleli tylko czasu brakło tak jak i mnie.:-( Quote
betinka24 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Ja Misiu ciagle o tobie pamietam!! i napewno inni tez!!! Quote
Szyszka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 I ja pamiętam tylko mam szał w pracy:roll: Quote
Szyszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Witaj Misiuniu. Czekamy. Może to już dziś. Quote
Szyszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Misia wędrujemy na pierwszą stronkę. :loveu: Quote
Szyszka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 I ja cię zaproszę na popołudniowy spacerek. Quote
betinka24 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Pozniej zadzwonie do opiekunki Misi moze sa jakies dobre wiesci!! Quote
Szyszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Oj to czekam z niecierpliwością. :loveu: Quote
betinka24 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 No niestety ciagle cisza, i Misia bardzo cierpi z samotnosci. w Piatek to jej Pani myslala ze juz umiera nie wiadomo co sie stalo ale miala serie ataków, miala 6 ataków po kolei. teraz jest juz dobrze tylko malutka cierpi z powodu braku kontaktu z czlowiekiem:placz: Quote
Szyszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Matko, co z tym domkiem? Myślałam, że teraz pójdzie nam lepiej.... Nic, czekajmy cierpliwie. Może ktoś się w końcu zainteresuje losem naszej Misi. Quote
Szyszka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Cześć Misia, przeciągnij się, otrzepnij sierść i pędzimy na samą górę Quote
betinka24 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Szyszka napisał(a):Matko, co z tym domkiem? Myślałam, że teraz pójdzie nam lepiej.... Nic, czekajmy cierpliwie. Może ktoś się w końcu zainteresuje losem naszej Misi. Niestety ciagle cisza, kazdy zie chyba boi chorego psiaka na padaczke:placz: Quote
Recommended Posts