Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zrozumiałyśmy się.
GosiapK zaproponowała, że plakaciki trzeba porozwieszać w Trójmieście. to fajny pomysł. Zastanawiałam się jak mogłyby wyglądać. I pomyślałam, że mogą być w stylu tego banerka Misi z Twojego podpisu. (Bo banerek widzę) ;)

Posted

Szyszka napisał(a):
Nie zrozumiałyśmy się.
GosiapK zaproponowała, że plakaciki trzeba porozwieszać w Trójmieście. to fajny pomysł. Zastanawiałam się jak mogłyby wyglądać. I pomyślałam, że mogą być w stylu tego banerka Misi z Twojego podpisu. (Bo banerek widzę) ;)

Acha teraz rozumiem, tylko ja tego niestety nie porozwieszam, bo jak sama wiez troszke mam kilometrów do Trojmiasta!!!

Posted

Agata69 napisał(a):
Biedna ta sunia, trzeba jej pomóc ale jak? ładne młode zdrowe psy wiszą na tymczasach od miesięcy.
Sunia do góry.

Zdaje sobie sprawe z tego ze moze sie nam nie udac znalesc jej domku:-(

Posted

betinka24 napisał(a):
Acha teraz rozumiem, tylko ja tego niestety nie porozwieszam, bo jak sama wiez troszke mam kilometrów do Trojmiasta!!!

Wiem, wiem. A może by pomęczyć jakieś cioteczki z Trójmiasta? :cool3:

Posted

Jakbyśmy kogoś znalazły z Trójmiasta chętnego do rozwieszenia tych plakacików, to można byłoby wydrukowac we własnym zakresie i wysląć pocztą do tej osoby. Teraz tylko czy jest ktoś kto potrafi z takiego banerka zrobic plakacik i dodac krótki opis sytuacji i kontakt?

Posted

betinka24 napisał(a):
Zdaje sobie sprawe z tego ze moze sie nam nie udac znalesc jej domku:-(

Tak myśleć też nie można. domy znajdują psy kalekie, robiące pod siebie. Sunia też ma szansę tylko trzeba się postarać.

Posted

Agata69 napisał(a):
Tak myśleć też nie można. domy znajdują psy kalekie, robiące pod siebie. Sunia też ma szansę tylko trzeba się postarać.

Staram sie staram ale neistety ciagle nic:-(
Ale ciagle zyje nadzieja ze sunia wreszczie znajdzie ten dom

Posted

Agata69 napisał(a):

Czy moze nam ktos w tym pomoc???
Czekamy na wasza pomoc cioteczki

Posted

Betinka a co z plakacikami? Trzeba je zrobić i rozwiesić, przecież wielu luzdi w Trójmieście po prostu nie wie o istnieniu takiej suni. Moga się tego dowiedzieć tylko z ogłoszeń, gazet itp.

czy Trójmiasto ma jakieś swoje forum internetowe? Trzeba tam KONIECZNIE napisać o suni.

Posted

Gosiu, chciałam plakaciki zrobić w stylu banerka z podpisu Betinki, tylko nie wiem jak to przerobić, ewentualnie inne. Może na Dogo znajdę jakieś osoby z Trójmiasta, którym można byłoby przesłac takie plakaciki i poprosic o rozwieszenie na miejscu.

Posted

Aha, doczytałam , że sunia jest w Gdańsku, a zajmuje się nią Betinka z Legionowa. Trochę daleko. Trzeba by znaleźć osobę , osoby z Gdańska , które zajęłyby się sunią. Chyba Brązowa jest z Gdańska. Betinka napisz do niej na priv z prośbą o zajęcie się tą adopcją. I może poszukaj innych na mapie dogo.

Posted

[quote name='Szyszka']Wysłałam wiadomość do dogomaniaczki z Gdańska, zobaczymy :cool3:

Szyszka, pomyślałaś o tym samym co ja?

Ogłoszenia w gazetach lokalnych, w lokalnym portalu internetowym, radio, może trzeba dotrzeć do ok.TV. To musi zrobić ktoś na miejscu.
Dziewczyny z Gdanska pomóżcie!!

Betinka może zamieść w tytule, że poszukujemy chętnych do pomocy z Gdańska.

Posted

Betinko, może sprecyzujmy co się w tej chwili dzieje z sunią gdzie przebywa, u kogo, jak wygląda jej stan zdrowia, na ten moment, żeby osoby, które ewentualnie tu wejdą nie musiały kopać po całym wątku. :)

Posted

Szyszka napisał(a):
Betinko, może sprecyzujmy co się w tej chwili dzieje z sunią gdzie przebywa, u kogo, jak wygląda jej stan zdrowia, na ten moment, żeby osoby, które ewentualnie tu wejdą nie musiały kopać po całym wątku. :)

Wiec tak sunia przebyw w Gdańsku u córki jej opiekunki. Ze wzgledu na to ze ma ataki padaczki nie moze przebywac w schronisku bo inne psy podczas tych ataków moglyby ja zagryść. Stan zdrowia suni jest dobry , ataki wystepuja naprawde bardzo zadko odkad dostaje nowe leki. Sunia jest bardzo spokojna i bardzo lagodna. Potrzebny jest dla niej jakis dom, ze wzgledu na to ze jak juz pisalam sunia przebywa u córki jej opiekunki, gdzie córka cale dnie pracuje a jej opiekunka dwa razy dzineie jezdzi do niej autobusem okolo 15 km, zeby choc chwile subnia miala towarzystwo. Jej opiekunka jest juz tym strasznie zmeczona bo poza nia opiekuje sie jeszcze codziennie innymi psiakami z Gdanskiego schroniska