Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szyszka napisał(a):
Oj, Agula dobrze, że jesteś, pomóż, bo same nie podtrzymamy wątku za wysoko. Co robić? wkurza mnie ta stagnacja u Misi, a pomysłów zero. :(

Ja juz trace nadzieje ze znajdzie sie ktos dla Misi:-(

Posted

marillka napisał(a):
a ta pani z allegro co chciała ją wziąć jako drugiego psa ?

Na allegro sunia jest takze zamieszczona, ale niestety ciagle cisza nawet nigdy nie miala zadnego obserwatora. Byla Kiedys Pani ktora rozwazala jej wziecie ale niestety chyba sie rozmyslila bo juz nigdy wiecej sie nie odezwala

Posted

historia Misi jest straszna :placz::placz:
nie przeczytałam całego wątku, więc proszę napiszcie jak często sunia ma ataki, może jakiś tymczas się znajdzie!

Posted

Betinka pisała, że ma około 5 ataków na 2 miesiące, to chyba nie takie straszne, tylko ludzie mało odważni.
I zdaje się, że przebywa na tymczasie, tylko jest cały czas sama w domu. :placz:

Betinko, zweryfikuj to co napisalam, tyle wątków, tyle psiaków, ale chyba nic nie pomyliłam.

Posted

Ulaa napisał(a):
historia Misi jest straszna :placz::placz:
nie przeczytałam całego wątku, więc proszę napiszcie jak często sunia ma ataki, może jakiś tymczas się znajdzie!

Opiekunka Misi powiedziala mi ze odkad dostaje jakies nowe leki, to sunia ma naprawde bardzo zadko ataki. Ostatni atak miala okolo miesiaca temu. Tylko ciekawa jestem czy znow zmiana miejsca nie spowoduje u niej stresu i nie spowoduje czestszych ataków, ale miejmy nadzieje ze nie!!!

Posted

Zgadza sie przebywa na trymczasie bo do schroniska nie moze pojscv ze wzgladu na to ze pod czas takiego ataku inne psy dostaja szalu i mogly by ja zagrysc. Sunia przebywa u corki opiekunki Misi, jednak bardzo czesto jest sama, bo córka cale dnie pracuje, a opiekunka Misi cale dnie spedza w schroniskach gdzie nawet nie moze jej zabrac ze soba. Codziennie jej opiekunka jezdzi do Misi 2 razy dziennie. A jest to troszke meczace ze wzgladu na to ze ma do pokonania okolo 15 km autobusem i tak dwa razy dziennie!!! Jest to poprostu i meczace i dla suni bo jest ciagle sama i dla Pani ktora codziennie dwa razy dzinnie jezdzi do suni zeby sprawdzic czy wszystko jest wporzadku