betinka24 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Szyszka napisał(a):Misiu maleńka, nie martw się jeszcze spotkasz swojego człowieka. Moje nadzieje na to ze ktos ja przygarnie juz bardzo podupadly:-( Quote
Szyszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Betinko, nie martw się, mój Ajaks szukał domu 2 lata a teraz wygrzewa doopsko na kanapie i w pościeli:loveu: Quote
betinka24 Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Szyszka napisał(a):Betinko, nie martw się, mój Ajaks szukał domu 2 lata a teraz wygrzewa doopsko na kanapie i w pościeli:loveu: Mam nadzieje ze i Misia wkoncu znajdzie domek, bo to juz naprawde trwa dosc dlugo, ale wciaz mam maly plomyk nadziei Quote
betinka24 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Misai wciaz czeka na swoj dom, rozmawialam wlasnie z opiekunka Misi sunia zadko miewa ataki ale wciaz bardzo potrzebny jest dla niej dom. Quote
Szyszka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Podnoszę Misię. Mam nadzieję, że problemy z poruszaniem się po Dogo już się skończyły i teraz będę mogła częściej odwiedzać Misię. Quote
betinka24 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Misia tak dlugo juz czeka na domek :placz: Quote
Szyszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Misiu, hopaj na górę. Może ktoś cię wypatrzy. Quote
Szyszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Misiu, hopaj do góry. Nie spadaj nisko, bo tam nikt cie nie znajdzie. A, Betinko, nie martw się, może się uda. Ostatnio z takich ogłoszeń udało nam się wyadoptować Amana. Quote
betinka24 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Szyszka napisał(a):Misiu, hopaj do góry. Nie spadaj nisko, bo tam nikt cie nie znajdzie. A, Betinko, nie martw się, może się uda. Ostatnio z takich ogłoszeń udało nam się wyadoptować Amana. Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala zeby ta cudowna psinka znalazla wreszczie domek Quote
Szyszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Wiem, i ja bym chciała. Nie traćmy nadziei. Quote
Szyszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Przypomnę tej suni grozi uśpienie. Potrzebujemy pomocy. Quote
betinka24 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 spoojrz w te oczy -one tak bardzo cie prosza o dom Quote
Szyszka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Przemiła sunia, bardzo ptrzebuje pomocy. Co z nią będzie? Czego jej brakuje, że jest nadal samotna? Quote
betinka24 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Szyszka napisał(a):Przemiła sunia, bardzo ptrzebuje pomocy. Co z nią będzie? Czego jej brakuje, że jest nadal samotna? Niestety ciagle jest sama, opiekuje sie niby Pani ale ta Pani zajmuje sie tez tysiacem innych psiaków i nie ma na nia czasu!!!! Sunia cale dnie przebywa w domku sama, ataki padaczki naprawde zdazaja sie bardzo bardzo zadko ale ludzi niestety boja sie wziasc takiego psiaka!!:-( Quote
Recommended Posts