betinka24 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Mała naprawde ma pecha wielkiego w zyciu Quote
betinka24 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Mordeczko kiedy i do ciebie sie szczescie uśmiechnie!!! Quote
Ziutka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Bonsai napisał(a):I cały czas cisza? :( Okropna cisza :-(........oby nie trwała zbyt długo :shake: Quote
betinka24 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 jutro zadzwonie do opiekunki Misi moze cos konkretnego sie dowiem i miejmy nadzieje ze beda to pozytyne wiesci Quote
Bonsai Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 lupe, jak zwykle pierwszorzędne bannerki, dziękujemy! :loveu: Quote
lupe Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Betinka,ale skopiowałas cały mój podpis, a chyba zależało Ci na podpisie z banerkami Margo, Misi i Babci ? Te banerki Margo, Misi i Babci są w wątkach psiaków. Mój podpis prowadzi do innych psów. Poza tym nie podlinkowałaś. Zajrzyj tutaj. TUTAJ instrukcja wklejanai i linkowania banerków. Wybierz danych watków konkretne banerki i postepuj jak w instrukcji. Quote
betinka24 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='lupe']Betinka,ale skopiowałas cały mój podpis, a chyba zależało Ci na podpisie z banerkami Margo, Misi i Babci ? Te banerki Margo, Misi i Babci są w wątkach psiaków. Mój podpis prowadzi do innych psów. Poza tym nie podlinkowałaś. Zajrzyj tutaj. TUTAJ instrukcja wklejanai i linkowania banerków. Wybierz danych watków konkretne banerki i postepuj jak w instrukcji. Dobrze juz zagladam dziekuje za podpowiedz Quote
betinka24 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Misia wciaz czeka na swoj szczesliwy dzień Quote
Ziutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Betinko i jak.....ciągle nic :shake:....zero jakiegokolwiek zainteresowania :roll:....rozmawiałaś na temat Pusi z panią ze schroniska....???? Quote
betinka24 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 ziuta-23 napisał(a):Betinko i jak.....ciągle nic :shake:....zero jakiegokolwiek zainteresowania :roll:....rozmawiałaś na temat Pusi z panią ze schroniska....???? Wlasnie rozmawialm z opiekunka Misi i niestety ciagle nic, zwero jakiegokolwiek zainteresowania, niema porpstu nic a mala ciagle czeka:-( Quote
Recommended Posts