Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misia w górę!!!
A i jeszcze słówko o psach z "padaczką" jeśli nie zdiagnozuje jej się przy pomocy tomografii to szansa że jest to padaczka jest jak 1/4. Diagnoza kosztuje od 200 zł. Wtedy na przysłowiowe 100% wiadomo czy jest to padaczka.
Z tego co wiem leki na padaczkę są drogie (weci jak już nie wiedzą co jest z psem to "napewno jest padaczka").
Nasz pies też był diagnozowany jako pies z padaczką a miał zupełnie co innego.

Posted

Dzwoniłam własnie do opiekunki Misi, niestety nie ma dobrych wiadomosci Misia wciaz czeka nikt sie nia nie interesuje, a ta Pani mowi ze poprostu sunia cierpi bo opiekubnka jej musi zajmowac sie jeszcze innymi pieskami a suni nigdzie nie moze ze soba zabrac, i Misia ciagle przebywa sama w domu u niej, Sunia jest kochana jest bardzo wdzieczna za opieke nad nia ale pilnie naprawde bardzo pilnie jest jej potrzebny dom i czlowiek ktory ja pokocha przy ktorym bedzie mogla czusc sie bezpiecznie. Misia dostaje wlasnie pierwszy lek na padaczke jest juz poprawa od ponad dwoch tygodni niemaial zadnych atakow. Błagam wszystkich pomorzmy jej pilnie znalesc dom

Posted

Nie mam pojęcia dlaczego nikt Misi nie chce :-(
Padaczka to nie taka straszna choroba.....miałam psa z padaczką....niestety już jest za TM od dwóch lat....ale biorąc leki miewał ataki może raz na pół roku....chyba ludzi przeraża ta choroba ale to nic strasznego....może jednak ktos pokocha Misie....bardzo w to wierze i czekam :-(

Posted

Hala napisał(a):
co to znaczy..od dwóch tygodni prawie żadnych ataków?
To jak ona je często miewa?

Od kwietnia od kiedy przebywa u swoejej opiekunki w domu miala okolo 8 ataków, ale od kad zaczela brac jakies inne leki od 2 tygodni nie bylo zadnego ataku, jej stan po tych lekch o wiele wiele sie polepszyl, to cudowna sunka