Czaki Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Hej ;) w styczniu moje psisko zaczęło dziwnie kaszleć poszliśmy do weta, po osłuchaniu stwierdził dużą arytmię. Od tamtego czasu najpierw dostawał takie leki do rozgryzania (nie pamiętam nazwy:oops:), następnie lekarz dołączył karsivan, a teraz przyjmuje tylko karsivan i enarenal. Jest dużo lepiej, pies nie kaszle i nie męczy się tak, ale mam jakieś wątpliwości.... Niby wszystko jest w porządku, ale samo osłuchanie przez lekarza nie daje mi pełnej satysfakcji. Teraz pytanie jakie mogę zrobić dodatkowe badania, czy powinnam coś jeszcze sprawdzić ? Mieszkam w małym mieście, przychodnia też nie 'full-wypas' i mam jakiś niedosyt, czy leczymy właściwie i na pewno na to co trzeba (może to inna choroba serca):shake:. Może powinnam skonsultować się z jakimś kardiologiem? Jestem z Lubelszczyzny może kogoś polecicie ? Ps. Pies ma dopiero 5 lat ( a jest 'posiwiony' na pysku, wet myślał, że ma 10), jest mały (9kg) ;) Quote
gryf80 Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 przynajmniej ekg by się przydało.jeśłi nie problem dojechać do lublina to jedz do kliniki up na głęboką na ch.zakażnych jest dr Kutrzuba.przyjmuje tez na romera Quote
Czaki Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Dzięki za odpowiedź :lol:. W sumie to wielki problem nie będzie, ale muszę zmobilizować do transportu rodziców :p. A tak po za tym, czy mam mówić/pytać się o to mojego weta, czy po prostu wsiadam do samochodu i jadę? Quote
gryf80 Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 w sumie pies ma się niezle,czyli leki dobrze dobrał.wyłozyłabym mu "kawę na ławę"-chce zrobic dodatkowe badania,nie powinien miec pretensji(no chyba że sam posiada ekg i z niego korzysta).chyba że na myśłi masz zmianę lekarza Quote
Recommended Posts