jonQuilla Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Anetka83 napisał(a):nie no nie zamykaj się:P otwórz się !!! :eviltong: Musze powiedziec że rewelacyjne okreslenie... ani zwisajace ani stojace tylko "pół zwiski" :evil_lol: :loveu: ok to się otworzyłam :) :evil_lol: i teraz mogę oglądnąć fotki :) :eviltong::eviltong::eviltong: jaka ona malutka była i uszka nie były wtedy pół zwiskami tylko zwiskami maxymalnymi :) widać że teraz jest w pełni szczęśliwym piesem :) :loveu: Quote
Marta_Ares Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ale sie zmienila:loveu: :loveu: te iskierki w oczach:loveu: :loveu: :loveu: Tyle dobrego dla niej zrobiłas:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Lukomanka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Gratulacje dla pięknej miski :multi: Faktycznie uszka zdradzały jej stan emocjonalny i teraz widać jaka jest szczęśliwa i że odzyskała pewność siebie. Oczywiście dzięki wielkiej miłości jaką ją obdarzacie Kochani! całuski i mizianka Quote
Anetka83 Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 jonQuilla napisał(a):ok to się otworzyłam :) :evil_lol: i teraz mogę oglądnąć fotki :) :eviltong::eviltong::eviltong: jaka ona malutka była i uszka nie były wtedy pół zwiskami tylko zwiskami maxymalnymi :) widać że teraz jest w pełni szczęśliwym piesem :) :loveu: Gratuluję otwarcia :razz: a ile szczęscia nam daje :loveu::loveu::loveu: Marta_Ares napisał(a):ale sie zmienila:loveu: te iskierki w oczach:loveu: Tyle dobrego dla niej zrobiłas:loveu: Dziękuje:) Staramy się jak możemy:) moniska napisał(a):Gratuluje Nuce 3 miejsca w miss!! :multi: dziekowac :oops::oops::oops: Lukomanka napisał(a):Gratulacje dla pięknej miski :multi: Faktycznie uszka zdradzały jej stan emocjonalny i teraz widać jaka jest szczęśliwa i że odzyskała pewność siebie. Oczywiście dzięki wielkiej miłości jaką ją obdarzacie Kochani! całuski i mizianka Dziękujemy :oops: Nucia to najwspanielsze stworzonko na świecie. Jest tak kochana że togo to się opisac nie da :loveu: Nucia wymiziana i wycałowana:) Quote
anetta Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 To jeszcze tutaj pogratuluje :-D Brawo, brawo! :klacz: Kilogramów nie widać za to widać jak dużo jej odrosło futra :multi::loveu: Quote
agaciaaa Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 http://lh5.ggpht.com/A.Turaczyk/SDO4lzy2y4I/AAAAAAAAAxE/5-QmUNdwC2E/s800/9129612_demon_092%282%29.jpg jaka bidulka z niej była... Ale teraz to zupełnie co innego :loveu: Quote
dagusiek Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 To i my gratulujemy!:multi: A Nuka wygląda rewelacyjnie!!:loveu: Mizianko przesyłam dla szczęśliwej panienki!;) Quote
Pimpek Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Witamy się :D http://lh5.ggpht.com/A.Turaczyk/SDO4mzy2y5I/AAAAAAAAAxM/auYIZ8v1qzE/s800/9129616_demon_095.jpg Śliczna jak zawsze :loveu: Quote
Marta_Ares Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 witam gratulacje dla piekneeej miss:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AMIGA Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Widziałam dzisiaj Nusię "na zywo" Nie chciałam wierzyć własnym oczom!!! To nie ta sama sunieczka - piękne futerko, ogon wspaniały - cudo :loveu::loveu: Quote
Moniskaa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tak sobie pomyślałam o nowych zdjęciach :rolleyes:;) Quote
marzenna79 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 http://lh5.ggpht.com/A.Turaczyk/SDEaXTy2ynI/AAAAAAAAAuk/RWwf7-9KVbc/s800/100_6194.JPG Wydawało mi się, że Zołza wygląda inaczej...hihihi...:evil_lol::eviltong: Buziaczki dla Nuki Anetko. :loveu::loveu::loveu: Quote
Anetka83 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 przepraszam ale ostatnio kompletny brak czasu... zaczęłam nową pracę... ale mam wiadomośc... Zostałam paputową babcią !!! Urodziła sie na pewno jedne małe papuciakowe stworzenie !!! Proszę trzymajcie kciuki aby się udało odchowac świeżo upieczonym rodzicom to maleństwo !!! Quote
AMIGA Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Anetka83']przepraszam ale ostatnio kompletny brak czasu... zaczęłam nową pracę... ale mam wiadomośc... Zostałam paputową babcią !!! Urodziła sie na pewno jedne małe papuciakowe stworzenie !!! Proszę trzymajcie kciuki aby się udało odchowac świeżo upieczonym rodzicom to maleństwo !!! Ojoooj BABCIU - wielkie gratulacje :loveu: Powiedz maleństwu ode mnie "dziendobry, dzieńdobry" Quote
dagusiek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Anetka83']przepraszam ale ostatnio kompletny brak czasu... zaczęłam nową pracę... ale mam wiadomośc... Zostałam paputową babcią !!! Urodziła sie na pewno jedne małe papuciakowe stworzenie !!! Proszę trzymajcie kciuki aby się udało odchowac świeżo upieczonym rodzicom to maleństwo !!! Powodzenia w nowej pracy!;) Gratulujemy Babciu! Trzymamy mocno kciukasy:kciuki: Quote
marzenna79 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Anetka83']przepraszam ale ostatnio kompletny brak czasu... zaczęłam nową pracę... ale mam wiadomośc... Zostałam paputową babcią !!! Urodziła sie na pewno jedne małe papuciakowe stworzenie !!! Proszę trzymajcie kciuki aby się udało odchowac świeżo upieczonym rodzicom to maleństwo !!! [FONT=Georgia]Anetko, gratuluję paputkowa babuniu !!! :multi: Wszystkiego dobrego w nowej pracy. :loveu: Buziaczki dla Nuki. :* [/FONT] Quote
Anetka83 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 dziękuję Wam bardzo... Niestety nie udało się... nasz mały kurczaczek odszedł wczoraj za TM... :( :( :( " Swobodny lot... Poza Tęczą... Poza Tęczą, kiedy życie na Ziemi się skończy Poza Tęczą jest wolny ląd. Mały Przyjaciel, pierzasta kulka, wkroczył w nasze życie jak poranny promień słońca. Nasz Mały Przyjaciel spojrzał nam w oczy i zmienił nasze dni; nawet nie wiedzieliśmy, że nasze życie było takie puste, takie niepełne... ...bez Naszego Małego Przyjaciela; zanim się pojawił; teraz jest z nami, kochamy go. Nasz Mały Przyjaciel widzi to co ukryte w naszym sercu, ukryty ból i troski. Kocha nas i rozumie, nie żądając nic w zamian... ...nic prócz miłości. Nasz Mały Przyjaciel odszedł i zostaliśmy sami z naszymi troskami. Jak możemy wyrazić naszą wdzięczność za to, że był, że kochał, że rozumiał? Jak dziękować za zaspokojenie potrzeb tak głęboko ukrytych, że często sami nie zdawaliśmy sobie sprawy z ich istnienia? Zostaliśmy sami i pozostała pustka, pustka, której nie wypełnia już Nasz Mały Przyjaciel. Ta pustka rani, ta pustka boli, ale przez łzy, które jeszcze nie wyschły patrzymy poza Tęczowy Most. Nasz Mały Przyjaciel szybuje wolny ponad trawiastą sawanną, nie ma już prętów klatki, które nie pozwalały rozwinąć skrzydeł. Leci z Wiatrem Wolności coraz wyżej i wyżej w niebo. Patrz! On uśmiecha się do nas w locie. Nasze życie nigdy już nie będzie takie samo, ale jesteśmy szczęśliwi, że wszystko co dostaliśmy od Naszego Małego Przyjaciela powraca teraz do niego. Wzbije się dosięgnąć słońca, księżyca i gwiazd żeby nigdy już nie być w zamknięciu. Szybuje wolny, błyszcząc, rozświetlając wszystko wokół wspaniałymi kolorami. Promienieje szczęściem swobodnie lecąc Za Mostem... Za Tęczą. w oparciu o ideę Jacqueline" wiersz pochodzi ze strony www.papugi.resnet.pl Quote
Lukomanka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ojej, takie smutne wieści:placz: Szkoda, ze się nie udało ! Anetko co u Nuczki? Quote
Anetka83 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 ja też bardzo żałuję że papuciak nie przeżył...:( ja teraz jestem tylko z doskoku...wybaczcie...ale zaczełam pracę i trza sobie jakoś wszystko poukładac ;) A Nuczka ma się dobrze:) szaleje jak zawsze :P I odpukac nawet sie nie przeziębia :p a...i normalnie jakby nie była wysterylizowana to pomyślałabym że jest w ciąży :evil_lol: bo apatyt ma niesamowity :crazyeye: Ale byłyśmy ostatnio u weta na szczepieniu (jej bałam się że jak ją zważę to wet się za głowę złapie:p) jednak Nuciak cały czas utrzymuje swoją wagę 10,20 kg :razz: Pozdrawiam Was bardzo gorąco i obiecuję że zaległości nadrobię :diabloti: Quote
marzenna79 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Georgia]Anetko, [/FONT][FONT=Georgia]strasznie mi przykro z powodu paputka... :-( :-( :-( Buziaczki dla Was dziewczynki. :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts