Madie Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Hej, szukając wózka dla swojej Tuli natrafiłam na ofertę Pana, który sam takie wykonuje pod konkretny rozmiar psa. Razem z dostawą wynosi to 340 zł, nie wiem czy to dużo, czy mało. Nie znam się. Wózki podobno są wykonywane z aluminium. Pan sam ma dużego psa, który jest niepełnosprawny ruchowo. Razem z przesyłką wynosi to 340 zł. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to tutaj jest link do aukcji: http://allegro.pl/wozek-inwalidzki-dla-psa-i4048336501.html Ja zamierzam zadzwonić wieczorem w sprawie szczegółów. Quote
pawel.mat33@op.pl Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Co się stało psu, że jest niepełnosprawny ruchowo, czy to byl wypadek komunikacyjny? Quote
karolpiegzik Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 No proszę, czego to ludzie nie wymyślą, ale to ułatwi życie czworonogą, pokrzywczonym przez los. Szkoda że link nie jest aktywny bo chętnie bym zobaczył jak taki wózek wygląda i jak działa. Quote
Recommended Posts