betinka24 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Dobranoc Margo, kiedy przyjda wreszczie jakies dobre wiesci w twojej sprawie Quote
betinka24 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Czesc Margo a u ciebie dzis znow pustki:-( Quote
BasiaD Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Margotko a czemu Ty tak długo szukasz domku?? Wskakuj niuniu na początek, takie piękności i jeszcze nik nie wypatrzył?? Domki, ustawiać się w kolejce, ale już! Quote
BasiaD Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Margotko - ślicznotko gdzie Twój domek?? Hopaj do góry na 1 stronkę! Quote
BasiaD Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Margo, nie możesz chować się w ogonie, wracaj na 1 stronkę prosić o domek! Quote
BasiaD Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Margotko-ślicznotko czy tylko ja tu zaglądam??? Do góry po domek hapaj ale już! Quote
asiak Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 czy Margo ma jakieś ogłoszenia? i czy jest na forum ONków? może tam by coś sie udało? Quote
betinka24 Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 asiakas napisał(a):czy Margo ma jakieś ogłoszenia? i czy jest na forum ONków? może tam by coś sie udało? Na forum onków jej chyba niestety nie ma natopmiast ja umiescilam jeszcze jej ogloszenie na allegro!!! Nietety nikt sie nia interesuje to juz trwa z dobre 2 miesiace :-( Quote
betinka24 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Oto tresc e-maila jaki dostałam od osoby która zajmowała się Margo "Witam, Tak się szczęśliwie złożyło, że udało nam się znaleźć dla Margolci nowych właścicieli. Są to zaprzyjaźnieni sąsiedzi moich teściów - rolnicy posiadający gospodarstwo. Bardzo dobrzy ludzie, którzy dbają o zwierzęta. Będzie miała dużo swobody, ale najważniejsze, że nie będzie na łańcuchu tylko luźno biegać lub w zagrodzeniu" CZYLI MARGO MA DOMEK, MAM NADZIEJE ZE JUZ NA ZAWSZE Quote
iwop Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 dzisiaj wróciłam i czytam ta miła wiadomość... Czy sa jakies wieści o Margo w nowym domku...?:oops: Quote
betinka24 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 iwop napisał(a):dzisiaj wróciłam i czytam ta miła wiadomość... Czy sa jakies wieści o Margo w nowym domku...?:oops: Niestety jesli chodzi o Margo to cisza Quote
Recommended Posts