togaa Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 Po drugiej operacji usunięcia listwy, mała czuje się bardzo dobrze i rokowania co do przyszłości też są optymistyczne. Nadal przebywa w bezpłatnym DT w Krakowie, pod troskliwą opieką Aśki . Do usunięcia ma jeszcze dwa popsute ząbki, ale to sprawa przyszłości. To śliczna, mądra, kochana i bezproblemowa sunia ! Gdyby ktoś mógł pomóc nam w pkryciu kosztów zabiegu w Krakowie, bylibysmy ogromnie wdzięczni. Każdy grosik potrzebny, najmniejsza złotówka. Musimy jak najszybciej zapłacić tą fakturę.( 567,11 zł) [FONT=book antiqua][/FONT] Taka ze mnie ślicznota... Quote
togaa Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='taks']podeślijcie mi proszę nr konta na pw Dziekujemy kochana Taks. Zapomniałam wkleić w pierwszy post nr. konta. Już sie poprawiłam. Quote
malagos Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Jakoś tak odmłodniała i wyładniała nam suczynka :P) Quote
togaa Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='malagos']Jakoś tak odmłodniała i wyładniała nam suczynka :P) Sama wiesz, że w dobrych rękach psy pięknieją ! Dogo jednak jest niesamowite. Wygarnięcie psa ze schronu niesie zawsze pytanie; czy ktoś pomoże, co dalej? Gdy psiak stary i chory, wątpliwości więcej. MikAga , taks , ogromnie dziękujemy ! :Rose: Wasze wpłaty są już na koncie Stowarzyszenia. ( rozliczenie w 1-szym poście) To wielka, wielka pomoc. Quote
pamela555 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='pamela555']Zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252633-Chodź-pomaluj-mój-świat-EDYCJA-2-!!!-dla-Pestki-do-6-05-14-godz-20 Przelałam dzisiaj z tego bazarku 185zł dla Pesteczki! :) Quote
Figunia Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Piękna Pesteczka i biedniutka... Oby ktoś się w niej zakochał i odmienił los. Trzymam... Quote
togaa Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='pamela555']Przelałam dzisiaj z tego bazarku 185zł dla Pesteczki! :) Jednak dogo, to dogo. Na przyjaciół zawsze można liczyć. Dzięki bazarkowi cegiełkowemu Pameli555 ( 185,00zł, 12.05.2014 ) i wpłacie Figuni ( 15,00zł 13.05.2014), na koncie Pesteczki przybyło aż 200,00 zł ! Mamy z czego zapłacić fakturę , a nadwyżka będzie jak znalazł przy remoncie uzębienia Pesteczki. Ogromnie Wam dziewczyny dziękujemy !!! Quote
togaa Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Pesteczka na szkoleniu prowadzonym przez tymczasową opiekunkę . (Zdjęcie z poprzedniej soboty). Quote
togaa Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Pesteczka zasiedziała się nam w Krakowie. Wprawdzie ma cudowny Dom Tymczasowy , ale już pora by zamieszkała tam, gdzie spędzi resztę życia. Wczoraj porobiłam trochę ogłoszeń. To taka kochana sunia. Sama słodycz. Quote
malagos Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 To trzymam kciuki za odzew z ogłoszeń :multi: Quote
togaa Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 malagos napisał(a):To trzymam kciuki za odzew z ogłoszeń :multi: Nie było ani pół telefonu. Truchlejemy, bo umowa z domem tymczasowym była ' do wakacji" . Quote
togaa Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 U Babcinki po staremu. Na szczęście domek tymczasuje nie wykazuje zniecierpliwienia... Quote
togaa Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 MikAga ! Słońce Ty nasze ! A właściwie Aguniu i Mikusiu ! Dziękujemy w imieniu Duszka, Miśka, Pętelki, Pesteczki. Dziękujemy z całego serca i z ogromną wdzięcznością, Ty szalona, przekorna, kochana Istotko ! 400,00 zł podzielimy po równo i jest to dla nas ogromna, przeogromna pomoc .:buzi: A że będą baty i naskarżymy Mężowi, to swoją drogą !!!!! Zobaczysz !!!:razz: Quote
ona03 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 togaa napisał(a):U Babcinki po staremu. Na szczęście domek tymczasuje nie wykazuje zniecierpliwienia... Jaki kochany domek, ale marzy się DS Quote
Recommended Posts