idalia46 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 anbra napisał(a):to brzmi trochę tajemniczo ;) zdradź nam więcej szczegółów ;) nie mazadnej tajemnicy , szkoda mi pieska , pomoge w operacji , czekam tylko na przelew kredytu, , jezeli zdecyduje sie na pieska ,. to pomoze w transporcie , duzo o nim mysle , ale mamma juz 4 i sie troszke wacham ,pieniadze bede mogla przelac z koncem tygodnia , i bardzo oczekuje tej operacji , bo jak powiedzialal opiekunka ,jest szansa ze bedzie widzial Quote
anbra Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 idalia46 napisał(a):nie mazadnej tajemnicy , szkoda mi pieska , pomoge w operacji , czekam tylko na przelew kredytu, , jezeli zdecyduje sie na pieska ,. to pomoze w transporcie , duzo o nim mysle , ale mamma juz 4 i sie troszke wacham ,pieniadze bede mogla przelac z koncem tygodnia , i bardzo oczekuje tej operacji , bo jak powiedzialal opiekunka ,jest szansa ze bedzie widzial Już teraz rozumiem ;) trochę tu chaos panuje na wątku, więc wolałam zapytać ;) Czytałam, że jest szansa, by Lolek znowu widział... jednak musimy się zmobilizować jakoś do zebrania środków. Swoją drogą "pospolite" imię Lolek nie pasuje mi trochę do tego psiego arystokraty ;) Bo on jest śliczny :loveu: Quote
daisy Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Wlasnie LOLEK :loveu: Lolus, Lolusinski Trzymam kciuki za operacje psiny, mam nadzieje, ze sie uda..... w 100% Quote
betinka24 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Bylo by cudownie gdyby Loluś odzyskal wzrok i gdyby odrazu po operacji trafil do domku:lol: Quote
betinka24 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Loluś ładnie sie wszystkim przypomina:p Quote
idalia46 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 czy wiadomo jaka jest historia lolusia , czy jest niewidomy od zawsze , jest sliczny bardzo bym go chciala zaadoptowac:lol: Quote
GreenEvil Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Melduje, ze na operacje Lolusia wplynelo do dnia dzisiejszego 220zl . pzdr GreenEvil Quote
idalia46 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 dziekuje za informacje , postaram sie jak najszybciej przelac pieniadze pozdrawiam Quote
idalia46 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 idalia46 napisał(a):dziekuje za informacje , postaram sie jak najszybciej przelac pieniadze pozdrawiam czy istnieje jeszcze poprzedni watek Lolka , gdzie moge go znalesc , prosze o namiary Quote
idalia46 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='betinka24']Z tego co wiem to Loluś znajduje sie w Warszawie. Podaj mi jakies swoje dane to poprosze opiekunke Lolka zeby sie z toba skopntaktowala np e-maila lub numer telefonu. na wszelki wypadek gdybys chciala sie z nia skontaktowac to oto jej e-mail madziorek23@poczta.onet.pl tel. 502-204-595. I bardzo dziekuje za chec pomocy Lolusiwi:lol: witam ,moj numer tel ,to 0-76 866-47-08 , komorke mam chwilowo nieczynna Quote
GreenEvil Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Poprawka - nie 220 a 270. I witam szanowna Pania - mialysmy okazje rozmawiac dzisiaj przez telefon. pzdr GreenEvil Quote
idalia46 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 GreenEvil napisał(a):Poprawka - nie 220 a 270. I witam szanowna Pania - mialysmy okazje rozmawiac dzisiaj przez telefon. pzdr GreenEvil czzy beda jeszcze jakies platne badania , oprocz tej operacji , bo nie wiem ile mam doslac, zeby zakonczy c sparaweoperacji , Quote
beka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Witaj Lolek jest u mnie na działce, a na badania i operacje zawiezie go OLA Lolek mial juz badanie serduszka i wszysko jest ok (to badanie opłaciła Ola). Musi mieć jeszcze zrobione badanie krwi.. Lolek ma jeszce malutkiego guzka za uszkiem, którego też chcemy wyciąć. Pozdrawiam beata Jak by co to nr do mnie 606 300 853 Quote
betinka24 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 idalia46 napisał(a):witam ,moj numer tel ,to 0-76 866-47-08 , komorke mam chwilowo nieczynna Podalam opiekunce Lolka twoj numer telefonu mam nadzieje ze sie wkrotce odezwie, bo niestety zadko jest przy kompie bo ciagle gdzies jezdzi i pomaga jakims czworonogom Quote
idalia46 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 betinka24 napisał(a):A co Lolus u ciebie taka cisza???co do lOlusia nie zmienilam zdania , pieniadze przesle , jestem w kontakcie stalym z opikunka Lolka ,,czekam na termin operacji ,moze juz jutro wysle pieniadze ,Lolus jest z tego co wiem pod dobra opieka , pozdrawiam , ale rzeczywiscie jest tu cisza Quote
beka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 W poniedziłek wizyta u dr. Garncarza - zapadnie decyzja kiedy operacja. Quote
idalia46 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Mialabym prosbe do Pan wolontariuszek , czy nie bylby to duzy klopt gdyby pojawily sie jakies zdjecia Lolusia ,biezace , chodzi mi o to ze caly czas jestem na watku , , i patrze na poprzednie zdjecia , ale jezeli to problem , to odstapie od tego ,tesknie za nim pozdrawiam Quote
betinka24 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 idalia46 napisał(a):Mialabym prosbe do Pan wolontariuszek , czy nie bylby to duzy klopt gdyby pojawily sie jakies zdjecia Lolusia ,biezace , chodzi mi o to ze caly czas jestem na watku , , i patrze na poprzednie zdjecia , ale jezeli to problem , to odstapie od tego ,tesknie za nim pozdrawiam Mysle ze Beka moze bedzie miala mozliwosc wykonania jakis nowych zdjec bo on przebywa uu niej na dzialce, wiec Beka jesli mozesz to przeslij jakies nowe zdjecia Lolusia;) Quote
idalia46 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 betinka24 napisał(a):Mysle ze Beka moze bedzie miala mozliwosc wykonania jakis nowych zdjec bo on przebywa uu niej na dzialce, wiec Beka jesli mozesz to przeslij jakies nowe zdjecia Lolusia;)bardzo dziekuje i pozdrawiam Quote
Recommended Posts