Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałm z Olą .
Operacja ma kosztować ok. 500 zł , ale może sie okzać że bedzie więcej. Dodatkowo trzeba jeszcze wykonać badania przed operacja więc kasa jak najbardziej potrzebna.
Zmień Betinka tytuł bo ten sugeruje że już wszystko uzbierane :(

Wczoraj Lolek miał robione Ekg i serduszko jest zupełnie zdrowe.

Posted

beka napisał(a):
Loluś prosi o wsparcie na operacje oczek i domek w którym moze odpocząć po operacji

Zagląda tutaj klika osób i chyba w ten sposób ciężko będzie o jakąkolwiek pomoc. Wspominałam wcześniej o allegro (są na dogo osoby, które robią aukcja charytatywne i chyba warto by było, gdyby i Lolek mógł mieć w ten sposób zebrane fundusze na leczenie) i bazarku (chętnie coś przekaże komuś, kto by wystawił bazarek, bo ja nie za bardzo się na tym znam)i jak do tej pory cisza... Wydaje mi się, że takimi działaniami niewiele wskóramy... a Lolek na nas liczy

Posted

anbra napisał(a):
Zagląda tutaj klika osób i chyba w ten sposób ciężko będzie o jakąkolwiek pomoc. Wspominałam wcześniej o allegro (są na dogo osoby, które robią aukcja charytatywne i chyba warto by było, gdyby i Lolek mógł mieć w ten sposób zebrane fundusze na leczenie) i bazarku (chętnie coś przekaże komuś, kto by wystawił bazarek, bo ja nie za bardzo się na tym znam)i jak do tej pory cisza... Wydaje mi się, że takimi działaniami niewiele wskóramy... a Lolek na nas liczy

Ja niestety tez nie wiem jak to zrobic i nie wiem do kogo sie wzrocic o pomoc. Wiec prosze o jakies podpowiedz w sprawie cegielek na allegro dla Lolka

Posted

Wiem, że allegro robi Marchewa....ale Ona nigdy nie wystwiała cegiełek i niestety nie umie.

Betinko a może napisz w tytule, że aukcja cegiełkowa na allegro potrzebna :roll:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Wiem, że allegro robi Marchewa....ale Ona nigdy nie wystwiała cegiełek i niestety nie umie.

Betinko a może napisz w tytule, że aukcja cegiełkowa na allegro potrzebna :roll:

Podajcie mi jakis dobry tytul dla Lolusia to zmienimy:lol:

Posted

idalia46 napisał(a):
Witam bede mogla pomoc w finansowaniu zabiegu , ale za kilka dni okolo tygodnia ,
,mysle o adopcji Lolusia , ale mam , 4 pieski , i sie wacham prosze 0 kontakt

Posted

idalia46 napisał(a):

, gdzzie znajduje sie raz Lolus , w jakim miescie , w razie adopcji , czy bylaby mozliwosc dowiezienia pieska do Legnicy

Posted

idalia46 napisał(a):
, gdzzie znajduje sie raz Lolus , w jakim miescie , w razie adopcji , czy bylaby mozliwosc dowiezienia pieska do Legnicy
CZY NIKT Z DOGOMANIAKOW TU NIE ZAGLADA

Posted

idalia46 napisał(a):

Z tego co wiem to Loluś znajduje sie w Warszawie. Podaj mi jakies swoje dane to poprosze opiekunke Lolka zeby sie z toba skopntaktowala np e-maila lub numer telefonu. na wszelki wypadek gdybys chciala sie z nia skontaktowac to oto jej e-mail madziorek23@poczta.onet.pl tel. 502-204-595.
I bardzo dziekuje za chec pomocy Lolusiwi:lol:

Posted

idalia46 napisał(a):

Idalia46.......przywracasz mi wiarę w człowieka :loveu: :loveu:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Idalia46.......przywracasz mi wiarę w człowieka :loveu: :loveu:

, czy wiadomo cos o poprzednim zyciu Lolusia , rozmawialam z opiekunka , wspomniala ze jest szansa zeby Lolus widzial , po zabiegu , chce mu pomoc

Posted

idalia46 napisał(a):
, czy wiadomo cos o poprzednim zyciu Lolusia , rozmawialam z opiekunka , wspomniala ze jest szansa zeby Lolus widzial , po zabiegu , chce mu pomoc
, czy bylaby szansa dowiezienia Lolusia do Legnicy , nie mam wlasnego samochodu , jezeli sie zdecyduje , ,,bo juz sie w nim zakochalam
, zdaje sobie sprawe ze , to daleko , ale finansowa strona nie gra roli