Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szanse że Lolek odzyska wzrok sa obecnie 50 procent.
Lolek na zaćmę i trzeba to zdjąć , a dr.więcej nie mówił bo nie mógł obejrzeć siatkówki.
Koszt operacji to 500 zł. Powiedział że nie ma ryzyka że sie pogorszy a jest nadzieje że sie poprawi.
Myśle że trzeba dać mu szansę.
Ja wpłacę 50 zł w tym tydniu . AFN z dopiskiem na "operacje Lolka"

Betinko zamieść w tytule wątku info .że zbieramy na operacje oczu dla Lolusia.

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mnie ta wiadomość również ucieszyła :) jednak trzeba będzie zacząć fundusze zbierać. Może ktoś wystawiłby aukcję cegiełkową na allegro na Lolusia? Ja się za bardzo na tym nie znam, ale są tu osoby, które się tym zajmują. Jedna cegiełka za 5zł, to nie majątek, ale już sto takich, to szansa na to, że piesek będzie widział. Co o tym myślicie?

Posted

anbra napisał(a):
mnie ta wiadomość również ucieszyła :) jednak trzeba będzie zacząć fundusze zbierać. Może ktoś wystawiłby aukcję cegiełkową na allegro na Lolusia? Ja się za bardzo na tym nie znam, ale są tu osoby, które się tym zajmują. Jedna cegiełka za 5zł, to nie majątek, ale już sto takich, to szansa na to, że piesek będzie widział. Co o tym myślicie?

moim zdaniem super by była ta aukcja....niestety też nigdy tego nie robiłam i wogóle się w tym nie orientuje :shake:.......ale to może jest szansa na lepsze życie dla Lolusia :roll:

Posted

hmmm... no to może trzeba by było się trochę tu "porozglądać" i może ktoś by pomógł wystawić Lolkowi taką aukcję... myślę, że na operację udałoby się uzbierać i że to jest szansa na to, by ten zabieg mógł się odbyć

Posted

Napisałam prv do mojej dobrej duszy MARCHEWY....jeżeli będzie mogła zrobić aukcję cegiełkową to napewno to uczyni szybciej niż się tego spodziewamy :loveu:
Czekamy na wieści od Marchewki :roll:

Posted

dzięki :loveu: ja tu jestem od niedawna i tak trochę nie bardzo się orientuję ;) jednak wydaje mi się, że dzięki allegro można zyskać trochę środków na szansę na to, by Lolek zobaczył świat.... a może i wkrótce zobaczy nowy domek

Posted

a gdzie to tak tanio operują?We Wrocławiu najtaniej 1200 zł za wyjęcie zmętniałych soczewek,a jak widzę to Lolus ma to samo.Miał badany poziom cukru we krwi ,żeby sprawdzic czy to nie z powodu cukrzycy jest zaćma?

Posted

[quote name='ziuta-23']Napisałam prv do mojej dobrej duszy MARCHEWY....jeżeli będzie mogła zrobić aukcję cegiełkową to napewno to uczyni szybciej niż się tego spodziewamy :loveu:
Czekamy na wieści od Marchewki :roll:

Ziuta,dziękuję za miłe słowa,ale niestety nigdy takiej aukcji nie robiłam:shake: i nie wiem czy potrafię,postaram sie poszukać kogoś na dogo,kto umie takie aukcje robić;)

Posted

śliczny jest :loveu: a co do operacji jego oczu, to ponawiam pomysł z wystawieniem cegiełek na allegro... I znowu mówię, że się na tym nie znam :shake: (jestem tu od niedawna), ale są osoby z dogo, które to robią, więc może można by było kogoś poprosić o pomoc... mogłabym też poszukać jakichś fantów na bazarek dla Lolka, ale tu też musiałabym poprosić kogoś, by je wystawił

Posted

czy są jakieś nowe wieści? na wątku zastój i tak naprawdę, to nie wiadomo, czy pomoc jest, czy może trzeba jakoś tę pomoc szykować

Posted

Mam dobre wieści Tina ze Szwecji dała na operacje Lolusia 200 złotych. bardzo bardzo ale to bardzo dziekujemy. W zwiazku z tym operacja Lolusia moze odbyc sioe lada chwila, juz teraz szukamy pilnie domku chociaz by tymczasowego gdzie Loluś by mógł zamieszkac i dojsc do siebie po tym zabiegu. Pomózmy mu znalesc domek chociaz nawet tymczasowy, to taka kochana i oddana psinka

Posted

Loluś ma szansze na odzysknie wzroku . Kto może pomóc z tymczasem?
Po operacji raczej cieżko bedzie go umieścić na działce ..........

"Mam dobre wieści Tina ze Szwecji dała na operacje Lolusia 200 złotych. "

Betinko ale operacja ma kosztować ok 500 zł....

Posted

beka napisał(a):
Loluś ma szansze na odzysknie wzroku . Kto może pomóc z tymczasem?
Po operacji raczej cieżko bedzie go umieścić na działce ..........

"Mam dobre wieści Tina ze Szwecji dała na operacje Lolusia 200 złotych. "

Betinko ale operacja ma kosztować ok 500 zł....

Ola napisała ze juz moze wkrotce bedzie mozna wykonac operacje, ale najwazniejsze zeby znalesc tymczas dla Lolusia po operacji zeby mogl do siebie dojsc, a pozostala kaske jakos sie uzbiera. Wiec pilnie potrzebny tymczas dla Lolusia