betinka24 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Lolek to niezwykły ok.6-8 letni psiak. Niezwykły, bowiem jest całkowicie niewidomy i niezwykły-bo tak wspaniale radzi sobie z kalectwem i niewyobrazalnie mocno KOCHA LUDZI. Lolek jest weołym, pełnym radości i nadziei psiakiem czekajacym na swój wymarzony dom. Jest gzrzeczny, spokojny, jego kalectwo w NICZYM mu nie przeszkadza, bardzo szybko bowiem się uczy gdzie są jakie przeszkody, a nawet jesli główka wpadnie na sciane-nie przejmuje się i nie zraża, tylko próbuje trafić na właściwa drogę:) Stara się chodzić za człowiekeim krok w krok prosząc o pieszczoty. pieknie jeżdzi w samochodzie. tel.0-502204595 Lolek ma szanse widzieć koszt zabiegu to 500 zlotych, prosimy o pomoc w zebraniu kwoty ktora jest bardzo potrzebna PROSIMY O WPŁATY NA AFN z dopiskiem Lolek VWBank 78213000042001038801430001 Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie ul. Jagiełły 5 m. 19 14-100 Ostróda Quote
daisy Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ponawiam prosbe z drugiego watku Lolka Prosze, zabierzcie Lolka na wizyte u dr. Garncarza moze jednak jest szansa :-( zeby mogl widziec, tu nie chodzi o to ze " jemu to w NICZYM nie przeszkadza " uwierz mi, ze gdyby byla jakakolwiek szansa pomocy mojemu Kubie, zeby mogl widziec, nigdy bym sie nie zawahala zeby mu pomoc, niestety moj Kubus nigdy juz nie bedzie mogl widziec :-( Quote
betinka24 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Ja sama z moim owczarkiem jeździłam do dr. garncarza, to wysmienity specjalista mojemu Baronkowi uratował poki co wzrok. Ja niestety nie mam wpływu na to czy osoba która sie nim zajmuje wybierze sie z nim do doktora, a może już był u lekazrza, ale napewno jutro napisze do niej i podam adres i telefon dr Garncarza, może zdecydują się pójść z Lolkiem tam. Quote
betinka24 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 miejmy nadzieje ze ktos zechce Lolka Quote
iwop Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 bettinka naprawde nie wolno ciagnąc wątku psa który ma wątek założony wcześniej - ze slepkiem tak samo :( takie są reguły dogo - moderatorzy moga cie zbanować :oops: Quote
betinka24 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 iwop napisał(a):bettinka naprawde nie wolno ciagnąc wątku psa który ma wątek założony wcześniej - ze slepkiem tak samo :( takie są reguły dogo - moderatorzy moga cie zbanować :oops: No tak tylko tamtego wątku nikt nie wypycha do góry wogóle go nie widać :-( Quote
iwop Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 bettinka to podnoś ten watek skoro zajmujesz sie tym pieskiem. Tak się robi. Po prostu pisze to, żebys nie mila kłopotów :shake: Quote
betinka24 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 iwop napisał(a):bettinka to podnoś ten watek skoro zajmujesz sie tym pieskiem. Tak się robi. Po prostu pisze to, żebys nie mila kłopotów :shake: Dobrze tak zrobie, tylko powiedz mi jak moge znales tamten wątek Quote
betinka24 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 i dziś znow hop kochanie po domek, może dziś bedzie twój szczęsliwy dzień Quote
anbra Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Dzień dobry pieseczku, wskakuj na górę, bo gdzieś tam czeka domek na Ciebie. Quote
Recommended Posts