Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lolek to niezwykły ok.6-8 letni psiak. Niezwykły, bowiem jest całkowicie niewidomy i niezwykły-bo tak wspaniale radzi sobie z kalectwem i niewyobrazalnie mocno KOCHA LUDZI. Lolek jest weołym, pełnym radości i nadziei psiakiem czekajacym na swój wymarzony dom. Jest gzrzeczny, spokojny, jego kalectwo w NICZYM mu nie przeszkadza, bardzo szybko bowiem się uczy gdzie są jakie przeszkody, a nawet jesli główka wpadnie na sciane-nie przejmuje się i nie zraża, tylko próbuje trafić na właściwa drogę:) Stara się chodzić za człowiekeim krok w krok prosząc o pieszczoty. pieknie jeżdzi w samochodzie. tel.0-502204595
Lolek ma szanse widzieć koszt zabiegu to 500 zlotych, prosimy o pomoc w zebraniu kwoty ktora jest bardzo potrzebna
PROSIMY O WPŁATY NA AFN z dopiskiem Lolek

VWBank 78213000042001038801430001
Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5 m. 19
14-100 Ostróda

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponawiam prosbe z drugiego watku Lolka

Prosze, zabierzcie Lolka na wizyte u
dr. Garncarza
moze jednak jest szansa :-( zeby mogl widziec, tu nie chodzi o to ze
" jemu to w NICZYM nie przeszkadza " uwierz mi, ze gdyby byla jakakolwiek szansa pomocy mojemu Kubie, zeby mogl widziec, nigdy bym sie nie zawahala zeby mu pomoc,
niestety moj Kubus nigdy juz nie bedzie mogl widziec :-(

Posted

Ja sama z moim owczarkiem jeździłam do dr. garncarza, to wysmienity specjalista mojemu Baronkowi uratował poki co wzrok. Ja niestety nie mam wpływu na to czy osoba która sie nim zajmuje wybierze sie z nim do doktora, a może już był u lekazrza, ale napewno jutro napisze do niej i podam adres i telefon dr Garncarza, może zdecydują się pójść z Lolkiem tam.

Posted

bettinka naprawde nie wolno ciagnąc wątku psa który ma wątek założony wcześniej - ze slepkiem tak samo :(
takie są reguły dogo - moderatorzy moga cie zbanować :oops:

Posted

iwop napisał(a):
bettinka naprawde nie wolno ciagnąc wątku psa który ma wątek założony wcześniej - ze slepkiem tak samo :(
takie są reguły dogo - moderatorzy moga cie zbanować :oops:

No tak tylko tamtego wątku nikt nie wypycha do góry wogóle go nie widać :-(

Posted

iwop napisał(a):
bettinka to podnoś ten watek skoro zajmujesz sie tym pieskiem. Tak się robi. Po prostu pisze to, żebys nie mila kłopotów :shake:

Dobrze tak zrobie, tylko powiedz mi jak moge znales tamten wątek