Jump to content
Dogomania

było:[Elbląg]Bokserek Shon-jest:[Gdańsk] Bokserek Burbon - MA DOM!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: Witam,
przesyłam wieści na temat Burbonka. Wróciliśmy właśnie od weterynarza. Bałam się strasznie, bo chłopczyk od dwóch dni ma biegunkę. Dzis rano w kupie pojawiło się coś czerwonego, a że zrobił ją chwilę przed wejściem do gabinetu to Pan doktor mógł to jeszcze zobaczyć. Okazało się jednak, że temperatura właściwa i nic nie wskazuje na to, by działo się coś złego. Prawdopodobnie boksio ma wrażliwe jelita i zareagował tak na zmianę karmy, choć i tak staram się do wszystkiego przyzwyczajać go stopniowo. Dostał antybiotyk i dziś niestety czeka go głodówka. Poza tym okazało się, że pchełki skaczą po nim wesoło, więc walczymy z nimi teraz. Zabezpieczylismy się też przed kleszczami :p . Po wizycie u weta pojechaliśmy na zakupy :multi: . Panie w sklepie go wyściskały, wybraliśmy najładniejsze szelki i smyczkę, dwie niebieskie miski, a Panie sprzedawczynie dodały jeszcze od siebie mnóstwo smakołyków i to takich z wyższej półki - takie zrobił na nich wrazenie!
W poniedziałek znów jedziemy do weta, by się upewnić, że wszystko jest w porządku. A dziś wieczorem jedziemy do Gdyni na plażę, spotkać się z ciociami i wójkami, bo doczekać się nie mogą.
Jeśli chodzi o zdjęcia - nie umiem ich zmniejszyć, ale w poniedziałek w pracy poproszę, by mi to graficy zrobili :p .

Posted

:sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::laugh2_2: SUPER.....JAK MIłO JEST WEJść NA DOGO I CZYTAć TAKIE WIEśCI :multi: :multi: :loveu: :loveu:

Posted

Basiu chyba nie trzeba daleko szukać :-( na czwartej stronie masz nowego BARDZO CHUDEGO :placz: boksia.............http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70412&page=4

Posted

Burbi ma sie bardzo dobrze - kłopoty żołądkowe zniknęły, boksio robi się coraz weselszy, pogodniejszy... Wczoraj zakupiliśmy 15 kg pysznej karmy :) i aż pieskowi się mordka śmiała, jak to zobaczył :)
Zdjęcia wysłałam na adres Agi i Dagi, są też na stronie boksery w potrzebie. Cóż więcej mogę napisać... kochaniutki jest.
Aha, wczoraj osa wbiła mu się w nogę na spacerku, więc potańczył trochę, ku mojemu zdziwieniu, ale twardziel z niego, toteż później to zignorował i dalej wąchał kwiatki :loveu: . Cudeńko po prostu....

Pozdrawiamy gorąco oboje.

Posted

Oj tak tak fotki cudne!!!!!!!!!!!

Jak uporam się z nowościami i jeszcze nie padne to wstawie, ale dogo muli jest ciężko...

Ciudo Burboniaste już szczęśliwe :loveu:

Posted

Egle........już 6 dni Cię nie ma :mad: :mad: a cioteczki czekają na nowe wieści o Burbonku no i oczywiście na fotecki........tego fafluna kochanego :loveu: :loveu:

Posted

Witam po przerwie,
nie było mnie długo, bo jakieś urwanie głowy się zwaliło. Burbi ma się dobrze - jest coraz odważniejszy, zaczał się odzywać :lol: , cudnie śpiewa, jak chce mu się pogadać, albo wymyśli, że pora się poprzytulać.:loveu: Wczoraj niestety pobił się z kolegą, ale nic się na szczeście nie stało - musieli sobie ustalić, kto rządzi w tej części lasu. Było groźnie, ale później koledzy jakby nigdy nic :multi: .
Szykujemy się teraz na kolejną porcję szczepień i zastanawiamy, gdzie by się tu wybrać na wakacje :lol:. Niestety fotek nowych nie mam, bo aparat zepsuty, a nowego narazie nie możemy kupić - są ważniejsze wydatki :-( .
Póki co pozdrawiamy gorąco :p .

Posted

Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie...

Posted

egle napisał(a):
Witam po przerwie,
nie było mnie długo, bo jakieś urwanie głowy się zwaliło. Burbi ma się dobrze - jest coraz odważniejszy, zaczał się odzywać :lol: , cudnie śpiewa, jak chce mu się pogadać, albo wymyśli, że pora się poprzytulać.:loveu: Wczoraj niestety pobił się z kolegą, ale nic się na szczeście nie stało - musieli sobie ustalić, kto rządzi w tej części lasu. Było groźnie, ale później koledzy jakby nigdy nic :multi: .
Szykujemy się teraz na kolejną porcję szczepień i zastanawiamy, gdzie by się tu wybrać na wakacje :lol:. Niestety fotek nowych nie mam, bo aparat zepsuty, a nowego narazie nie możemy kupić - są ważniejsze wydatki :-( .
Póki co pozdrawiamy gorąco :p .

No to teraz do tych super wieści poprosimy jeszcze zdjęcia Burbonka :loveu: :loveu:.........i na parę dni się zadowolimy :cool3: :cool3:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...