pusia2405 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Podnoszę, na razie tylko tyle mogę zrobić:-( Quote
halbina Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Sunia miała być uśpiona w poniedziałek, ten już był... co się teraz z nią dzieje?... Quote
Diana S Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Odezwijcie sie co z sunia????????????????????!!!!!!!!!!!!!! Quote
Diana S Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Haloooooo!!!!!!!!!!!!!!!!! prosimy o wiesci co z sunka???????????????? Quote
fagih Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Sunia ma czas do końca lipca... Szukamy wciąż czegoś, z zerowym skutkiem - nikt nie chce brać psa potencjalnie groźnego. :( Quote
Rymonka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 podnoszę!!!! .. ja szukam pomocy dla sunie w Poznaniu i w Pile.... mój onek w Pile przechodził szkolenie (podstawowe tylko).. ale mam kontak tel. (oby aktualny do szkoleniowca).. spróbuje w weekend się knatktować.... tymczasem... Quote
Rymonka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ... kontakt oczywiście w celu znalezienia jakiejś osoby która by pomogła w zapewnieniu DT (choćby) ... pan szkoleniowiec wiem że znał takie osoby .. (typowo onkowe).. Quote
Rymonka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 dzwoniłam... ale nr pana nieaktualny... ale w weekend będę w Pile, więc postaram się go odszukać... i poradzić coś... Quote
katya Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Sunia na górę, może ktoś pomoże... :( A jak ona ma na imię? Quote
Legion23 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Rymonka']podnoszę!!!! .. ja szukam pomocy dla sunie w Poznaniu i w Pile.... mój onek w Pile przechodził szkolenie (podstawowe tylko).. ale mam kontak tel. (oby aktualny do szkoleniowca).. spróbuje w weekend się knatktować.... tymczasem... szukałaś w google? hasła typu: Piła szkolenie psów, Piła psy szkoła, Piła pies kursy, Piła psy tresura... no nie wiem, powpisuj co pamiętasz i może znajdziesz aktualne namiary :) Quote
Rymonka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ..........pana w Pile nie znalazłam..:-( . ale powipisuje w google tak jak mówisz....... Quote
Recommended Posts