bea_m Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 No i oczywiście w promocji światecznej Bary gratis ;) Quote
barkot Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 jestem w kontakcie z kuzynka Beata, wiem ze dzwonila juz w sprawie adopcji Mikusi jest zdecydowana :lol: jakos zaraz po Swietach chce po nia jechac do Libiaza ja sie z tego powodu strasznie ciesze, bo wiem ze Mika bedzie miala wspanialy odpowiedzialny dom a bardzo na to zasluguje W OGOLE KAZDY PIES BARDZO ZASLUGUJE NA DOM. Rybc1a - bylam na watku z poprzedniego postu. Wiem co przeszlas tam pod schroniskiem. Ale POMOGLAS MU, i niech to Cie pocieszy. Quote
madzia828 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 no to super wieści :multi: trzymam kciuki oby wszystko dobrze poszło :p Quote
Panca Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 obserwuje watek Miki od jakiegos czasu i dzis zajrzalam i co widze:crazyeye:wyglada na to ze kolejne szczesliwe zakonczenie!!!!:multi::multi::multi:oby tylko nie zapeszyc.... Quote
ewadr Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Z tego co wiem, to sniadanie w drugi dzien swiat to Mika zje w nowym domu. Wyglada na bardzo zadowoloną. I wreszcie sobie przypomniała kogo mi przypomina, nie kozę z bajki o koźlątkach a owcę z filmu "Bebe swinka z klasą". Cudna jest niesamowicie. Quote
bea_m Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 To wynika z tego że Mika będzie miała ciekawe święta. Trzymam kciuki :) Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Przyłączamy się do kciuków :kciuki: Quote
ewadr Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Mika za jakies dwie godzinki wyjezdza do nowego domu. Bedzie tesknic za Barrym i odwrotnie. Ale dobry człowiek przy boku pomoze zapomniec i bedzie naprawde szczesliwa. Quote
:: FiGa :: Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Rozumiem że Mikunia już ze swoimi? :multi: Quote
Panca Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 czekamy na relacje z nowego domku Miki:multi: Quote
Rybc!a Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 ewadr napisał(a):Mika za jakies dwie godzinki wyjezdza do nowego domu. Bedzie tesknic za Barrym i odwrotnie. Ale dobry człowiek przy boku pomoze zapomniec i bedzie naprawde szczesliwa. Strasznie się cieszę! Quote
Rybc!a Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Dostałam wiadomość: Witam Colorado sie kłania nowa pani Miki;-) poniewaz jestem swiezutka" na dogomanii i nie bardzo jeszcze wiem jak napisac wiadomosc na forum to pisze do Ciebie.Wiec tak po krotce Mika dotarła w całosci,oglada mieszkanko i odwiedziła juz nasza rodzinke(była u BArkot) jest lekko zmieszana, ale i ciekawa...zobaczymy jak minie pierwsza noc...prosze wpisz w moim imieniu ze u Miki naprawde wszystko w porzadku.Do usłyszenia jak juz opanuje dostep do forum to napisze wiecej!Narazie kupa emocji:multi:pozdrawiam i WESOŁYCH SWIAT!!! Quote
ewadr Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Mika to mądry psiak. Od razu wiedziała, ze to jej szansa na lepsze życie. Zignorowała nas wszystkich,pożegnała się z Barym czułym buziakiem i poszła nawet się nie oglądając:Dog_run: Quote
Rybc!a Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 ewadr napisał(a):Mika to mądry psiak. Od razu wiedziała, ze to jej szansa na lepsze życie. Zignorowała nas wszystkich,pożegnała się z Barym czułym buziakiem i poszła nawet się nie oglądając:Dog_run: Takie rozstania bolą, prawda ? Jak czuje się Barry? Quote
madzia828 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 ale super wieści :multi::multi: Mikusia w nowym domku nareszcie:p:p Quote
bea_m Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Mam nadzieje że Mika bedzie szczęsliwa z nową pańcią a i nowa pańcia z Miką. Powodzenia. Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Wszystkiego najlepszego życzymy Mikuni i jej nowemu wspaniałemu państwu :calus: Quote
ewadr Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Nowa rodzinna Miki ma kłopoty z dogo, wiec pozwole sobie wrzucic wiadomosc jaką dostałam. Miło sie takie rzeczy czyta, nie tak dawno schroniskowe kratya a dzis.... przeczytajcie sami. Witam! Mamy zaliczoną pierwszą razem noc;-) Mika od poczatku zdawała sie wiedziec gdzie chce spac,ale..... no i tu zaczyna sie nocna wedrówka!Rozstałysmy sie pod drzwiami sypialni,Miki poszła do "siebie" i kazdy z nas padł po takim dniu pełnym wrazeniem.Jednak o godzinie 1 w nocy Miki zaczyna wyraznie tesknic za mna i "stuka" do sypialni "prosi" o minutkę.Wstaje , ide za nia do jej "sypialni",uspokajam....i robi sie godzina 2 w nocy a ona nie pozwala mi odejsc!!!:smile:)) Musiałam położyc sie w jej pokoju na sofie, a ona obok na kocyku i dopiero pewna ze sie nie rusze usnęła:evil_lol: Mnie tez zmorzył sen,ale kiedy rano mnie przywitała byłam cała połamana,bo sofka za krótka i za wąska,ale najwazniejsze ze Mika wyspana i juz nie teskniąca!!! Po pobudce trzeba zaliczyc poranny spacer i nieco rozejrzec sie po okolicy.Mrozisko jak sie patrzy a Miki na smyczy zadowolona daje sie prowadzic i nasłu****e i rozgląda sie i czeka na moją reakcje;-)....to wolno a tego nie ,tu mozesz a tu nie..itd Czas na kawe i sniadanko! Co bedzie dalej???czeka...no wiec znowu zabieram ją na przechadzke ale tym razem bez smyczy...zostaje obszczekana przez sąsiednie psy;-)troche strachu,sama tez obszczekuje-wita sie? Myslałam , ze nie bedzie chciała wrocic do mieszkania ,bo nie słuchała kiedy ja wołałam,ale kiedy jej pan otworzył drzwi to przyszła.Czy Mika spała z Wami w sypialni?Chciałam napisac cos na wątku,ale zdaje sie ze nie mam dostepu,mogę prosic o jakąs podpowiedz jak to sie robi?;-)pozdrawiamy i do usłyszenia Quote
bea_m Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 :evil_lol::evil_lol: no to mika trafiła na swoich. Za nos będzie prowadzić. No chyba że pańcia do łóżka wróci a Mika zostanie na swoim. Za Pańcię trzymam kciuki!!! Charakter w sobie wyrabiaj :roll: Kropiate tak mają!! Albo sie śpi z nimi albo bez nich. Ja bez kropków spać nie potrafie :roll: SłAba jestem kobieta.... i moja roddzina też :roll: Quote
Ada-jeje Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Szczesliwa Mika juz u swoich :loveu::loveu::loveu: a jak daleko od nas pojechala? Ewciu zdradz nam tajemnice bo ciekawosc zzera. :evil_lol: Po ostatnim pasmie niepowodzen nadszedl czas zeby moc sie cieszyc z udanych adopcji. :lol::lol: Quote
Rybc!a Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Chciałabym podziękować WSZYSTKIM uczestniczącym w adopcji Miki! :loveu: Quote
Pralinka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jak się cieszę, że Mika otrzymała taki wspaniały prezent na Święta! Quote
Recommended Posts