Toska1 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='bela51']Hop! Ty chyba płacisz psom, ze wszystkie tak slicznie Ci pozują :loveu:[/QUOTE] no właśnie ! aż niewiarygodne,że wszystkie psiaki tak pięknie się do zdjęć ustawiają :evil_lol: z Lilki jest śliczna panna :loveu:, zobaczycie, że też długo miejsca nie zagrzeje ! strasznie się cieszę , że jest już bezpieczna ,bo bardzo mi jej było żal,gdy została w schronisku po zabraniu Dyzia . Quote
docha Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 właśnie mam na myśli tę dużą ilość informacji i zdjęć, które by trzeba było przerzucić. A ten wątek sobie żyje swoim tempem, poza tym mam wrażenie, że to jest szczęśliwy wątek:) Jak uważacie- powiem- zróbcie burzę mózgów. mogę się postarać ściągnąć Tu moda w sprawie dodatkowego postu dla skarbnika. Quote
b-b Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Ale ona jest urocza!!!:loveu:http://imageshack.com/a/img845/8413/lq5w.jpg Quote
Anula Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Ja osobiście nie widzę potrzeby zakładania nowego wątku,tym bardziej,że ten kto był od początku tego wątku zostanie na nim i zna losy dwóch,prześlicznych,przesympatycznych psiaków i będzie z nimi do końca i im kibicował,pomagał.Dyzio był rezydentem u hop! (już w swoim domku) i teraz Lilka rezyduje(czeka na ten jedyny,wspaniały domek),pieniążki pozostały po Dyziulku dla Lili a więc,czy to jest sens zakładanie nowego,osobnego wątku dla Lilki? Quote
Romka Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 [quote name='docha']właśnie mam na myśli tę dużą ilość informacji i zdjęć, które by trzeba było przerzucić. A ten wątek sobie żyje swoim tempem, poza tym mam wrażenie, że to jest szczęśliwy wątek:) Jak uważacie- powiem- zróbcie burzę mózgów. mogę się postarać ściągnąć Tu moda w sprawie dodatkowego postu dla skarbnika.[/QUOTE] Ja jestem za,pisałam do Szamanki ,ale cisza.Maupy,też chyba nie ma.Może ktoś podpowie kto mógłby nam pomóc? Quote
Romka Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 [quote name='b-b']Ale ona jest urocza!!!:loveu:http://imageshack.com/a/img845/8413/lq5w.jpg Ma mądre,spokojne oczy. Quote
hop! Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Nie ma sensu zakładać nowego wątku. Niepotrzebna praca i zamieszanie. Po świętach trzeba ogłosić Lilkę - myślę, że ktoś szybko zauważy tę łowicką damę. :) Lilka zachowuje czystość w domu. Jest grzeczna i posłuszna. Miła i kontaktowa. W przeciwieństwie do Dyzia jest wybredna. Pierwsza kupa po schroniskowym wyżywieniu brzydka (chyba w menu schroniskowym króluje kasza ;)), a kolejna już całkiem niezła. W relacjach z innymi psami różnie. Lilka woli trzymać się z boku. Na zaczepki do zabawy zareagowała ostro i teraz ma spokój, o który chyba jej chodziło. Quote
Toska1 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='hop!']Nie ma sensu zakładać nowego wątku. Niepotrzebna praca i zamieszanie. [/QUOTE] też jestem tego zdania :) głaski dla Lilki :) Quote
Romka Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 [quote name='hop!']Nie ma sensu zakładać nowego wątku. Niepotrzebna praca i zamieszanie. Po świętach trzeba ogłosić Lilkę - myślę, że ktoś szybko zauważy tę łowicką damę. :) Lilka zachowuje czystość w domu. Jest grzeczna i posłuszna. Miła i kontaktowa. W przeciwieństwie do Dyzia jest wybredna. Pierwsza kupa po schroniskowym wyżywieniu brzydka (chyba w menu schroniskowym króluje kasza ;)), a kolejna już całkiem niezła. W relacjach z innymi psami różnie. Lilka woli trzymać się z boku. Na zaczepki do zabawy zareagowała ostro i teraz ma spokój, o który chyba jej chodziło.[/QUOTE] No proszę,kolejny fajny psiak.Trzeba tylko domek dobrze dopasować.Raczej sama albo ze spokojnym psiakiem? Tak w schroniskowej diecie,kasza z mięskiem to podstawa. Quote
magenka1 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 to niech zostanie ten wątek :) a dama jest piękna :) Quote
b-b Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Dyzio był spokojny to się z Lilką świetnie dogadywali :) Lilka panna lubiąca spokój albo potrzebuje więcej czasu na oswojenie się z nową sytuacją. Mam nadzieję, że czas świąteczny pozwoli Hop przypatrzeć się dokładniej pannie tak aby po świętach ruszyć z ogłoszeniami i móc więcej o niej napisać :) I myślę, że nie ma co zakładać nowego wątku:) Tylko trzeba by napisać jak teraz mała stoi ze stałymi i ewentualnie - chociaż w to nie wierzę- ściągnąć tu jeszcze jakaś dobrą duszę, która by się z groszem dorzuciła. Quote
hop! Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Tak, jak wcześniej napisałam... [quote name='hop!']Charakterystykę Lilki zamieszczę za kilka dni.[/QUOTE] Na początku skupiam się na doprowadzeniu psa do porządku pod względem wizualnym i zdrowotnym. :) Lilka jest już odrobaczona, założyłam jej książeczkę zdrowia. Lilka ze spokojnymi psami funkcjonuje bez problemu. Energiczne i nachalne denerwują ją. Pewnie DS bez innych psów byłby bezpieczniejszy. Lilka nie szuka psiego towarzystwa. Oczywiście to się może zmienić. Sunia jest u mnie od wczoraj - to za krótko, żeby ją scharakteryzować. Quote
Lida Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='hop!'] Lilka ze spokojnymi psami funkcjonuje bez problemu. Energiczne i nachalne denerwują ją. Pewnie DS bez innych psów byłby bezpieczniejszy. Lilka nie szuka psiego towarzystwa. Oczywiście to się może zmienić. Sunia jest u mnie od wczoraj - to za krótko, żeby ją scharakteryzować.[/QUOTE] No to Kofi nie przypadł jej zapewne do gustu :-( Quote
hop! Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='Lida']No to Kofi nie przypadł jej zapewne do gustu :-( Nawet go nie poznawałam z Lilką (nie ta grupa, nie to piętro ;)). Za to Misię zauroczył. Jedna super fanka mu w zupełności wystarczy. :) Wesołych Świąt! Quote
Toska1 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Zdrowych,pogodnych i radosnych Świąt wszystkim bywającym na tym wątku :) Quote
docha Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='Romka']Ja jestem za,pisałam do Szamanki ,ale cisza.Maupy,też chyba nie ma.Może ktoś podpowie kto mógłby nam pomóc?[/QUOTE] wczoraj napisałam prośbę do Viris. Quote
Anula Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='docha']wczoraj napisałam prośbę do Viris.[/QUOTE] A ja dzisiaj do Pianki. Quote
Romka Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 Ja też życzę Wszystkim Spokojnych,Rodzinnych Świąt! Quote
Anula Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Kochani,Wszystkim,którzy obchodzą to Święto,życzę spokojnych, radosnych Świąt. Quote
Romka Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 Margoth,podkradnę sobie to zdjęcie na nasz wątek główny;) Quote
hop! Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Lilka ładnie chodzi na smyczy (tylko czasem trochę ciągnie). Nie przeraża ją ruch uliczny. Lubi spacerki. :) Quote
hop! Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Lilka toleruje spokojne psy, ale nie potrzebuje psiego towarzystwa. Tak, jak Dyzio. Quote
Recommended Posts