Nadziejka Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Psie serduszko :buzi::buzi: odwedzam z kiukamiiiii :thumbs: Quote
kakadu Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 drogie cioteczki, zapraszam na nowy bazarek na rzecz gazikowego długu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252157-reebok-h-m-kappahl-orientalne-klapki-buty-na-lato-do-12-04?p=22027459#post22027459 podrzucanie mile widziane :) Quote
bela51 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Taki ładny psiaczek z niego.Serce pęka na mysl, ze moze trafic do schronu. Robisz mu ogłoszenia ? Jesli jest jakis bazarek ogłoszeniowy, to moge mu wykupic. Quote
kakadu Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 [quote name='bela51']Taki ładny psiaczek z niego.Serce pęka na mysl, ze moze trafic do schronu. Robisz mu ogłoszenia ? Jesli jest jakis bazarek ogłoszeniowy, to moge mu wykupic.[/QUOTE] dziękuje bardzo kochana, ale on już miał ogłoszenia zanim ten pan zdecydował się go przygarnąć; potem wykupiłam mu drugie jak się okazało, że nie może zostać tam gdzie jest :roll: Quote
kakadu Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 z bazarku biustonoszowego uzbierało się 106 złotych!!! :multi: Quote
Nadziejka Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Gaziku :iloveyou::iloveyou:sciskamy za zdrówko i domus :modla: Quote
kakadu Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 z bazarku edkowego uzbierało się 63,00 złote cioci :loveu:edek:loveu: dziękujemy za to, że zrzekła się kosztów wysyłki co znacznie powiększyło zyski i pozwoli szybciej spłacić dług w lecznicy :Rose::Rose::Rose: Quote
kakadu Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 z bazarku z biustonoszami mamy w zaokrągleniu 110,00 złotych :) Quote
kakadu Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 z bazarku z fantami od cioci gospano uzbierało się 69,00 zł!!!:multi: Quote
kakadu Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 w niedzielę tż zrobił przelew na 200,00 zł na rachunek kliniki; ostatni bazarek jest jeszcze nie rozliczony, ale chciałam już skasować ten dług u dra rosłońskiego; tak więc gazik nie ma długu, a nadpłata zostanie podzielona między maksia z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252102-MAKSIO-jamni%C5%9B-staruszek-chudnie-i-ga%C5%9Bnie!-DT-i-deklaracje-na-cito! a skarpetę owczarkową, od której dostaliśmy dofinansowanie do zabiegu; z gorszych informacji - o gazia nie było nawet pół telefonu... :( Quote
Nadziejka Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 ojoj psinuniu cudny :calus:jak to będzie z domeczkem ech ...... sciskam ogromnie kciuki:modla: :modla: Quote
kakadu Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 gazik życzy wszystkim cioteczkom szczęśliwych świąt wielkanocnych :loveu: Quote
Nadziejka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Dziękujemy :multi::multi:Gazieczku cudnego domeczku :iloveyou:albo tgo gdzie już jesteś ..... niechaj się cudzik stanie :iloveyou: Swieconki pysznej :iloveyou: Zdrowenka Quote
kakadu Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 z bazarku (link poniżej) uzbierało się 80,70 zł :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/252157-reebok-h-m-kappahl-orientalne-klapki-buty-na-lato-do-12-04 Quote
kakadu Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 ponieważ uzbierało się więcej niz potrzebowaliśmy do spłaty długu w lecznicy, nadwyżkę czyli 53,70 podzielimy równo na SMON i dziadka maksia (w zaokrągleniu wpłace po 30,00 zł na każdy z tych celów) wątek dziadka maksia: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252102-MAKSIO-jamniś-staruszek-chudnie-i-gaśnie!-DT-i-deklaracje-na-cito!?p=22085092#post22085092 wątek SMON: http://www.dogomania.pl/forum/threads/230056-SKARPETA-OWCZARKOWA-Dla-bezdomnych-Cywilów-Szarików-Rexów-i-Alexów Quote
bela51 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Czy Gazik nadałby sie do mieszkania w bloku ? Mam chętny dom na mlodego ONka, nie wiem czy mozna go polecic. Quote
edek Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 [quote name='bela51']Czy Gazik nadałby sie do mieszkania w bloku ? Mam chętny dom na mlodego ONka, nie wiem czy mozna go polecic.[/QUOTE] Kakadu napisała mi sms : Chyba tak bo jest czysty, ale bardzo energiczny ;). Quote
kakadu Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 [quote name='bela51']Czy Gazik nadałby sie do mieszkania w bloku ? Mam chętny dom na mlodego ONka, nie wiem czy mozna go polecic.[/QUOTE] belu gazikowi potrzebny jest konkretny dom z konkretnymi zasadami; om musi znac swoje miejsce i potrzebuje bardzo dużo ruchu; jeśli ten dom spełnia te warunki to spokojnie można gazika polecić; gazio jest psem z charakterem, nie da sobie dmuchać w kaszę i nie do każdego domu się nada, bo jak mu się zbyt dużo pozwoli to wyrośnie z niego niezły tyran niestety... marzy mi się ktoś kto zna się na psach, bo amator z gazikiem będzie miał niełatwy żywot... Quote
kakadu Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 powiem szczerze, że boję się zadzwonić do pana krzysztofa, żeby nie usłyszec jakiejś ostatecznej daty do której gazik może u niego zostać; z ogłoszeń nikt nie dzwoni, dzis dowiedziałam się, że pan który się zastanawiał nad adopcją jednak zdecydował się na młodszego psa ze względu na dużą ilość małych wnuków... Quote
kakadu Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 jest szansa na domek dla gazika; niewielka, ale jest i zaraz mam przesłać zdjęcia; oby się spodobał... Quote
kakadu Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 koleżanka była sprawdzić ten dom; wszystko jest naprawdę cacy, ale ponieważ gazio jest bardzo energetyczny, to niestety istnieje ryzyko ucieczki - ogrodzenie jest standardowe i psy nie będą tam 24 na dobę z kimś bo to jakiś skład budowlany czy warsztat; w dzień ktos tak jest ale na noc właściciel i pracownicy idą do domu... poszukują psa spokojnego, nieuciekającego... Quote
bela51 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Wiec, znowu stracone złudzenia:-( Ten bytomski dom, o ktorym wspominałam, nie jest domem doswiadczonym. Poza tym, to 3 pietro, wysokie ! A to przeciez jest 0neczek, co prawda mlody, ale zawsze taki nie bedzie... Quote
Recommended Posts