Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taki ładny psiaczek z niego.Serce pęka na mysl, ze moze trafic do schronu.
Robisz mu ogłoszenia ?
Jesli jest jakis bazarek ogłoszeniowy, to moge mu wykupic.

Posted

[quote name='bela51']Taki ładny psiaczek z niego.Serce pęka na mysl, ze moze trafic do schronu.
Robisz mu ogłoszenia ?
Jesli jest jakis bazarek ogłoszeniowy, to moge mu wykupic.[/QUOTE]

dziękuje bardzo kochana, ale on już miał ogłoszenia zanim ten pan zdecydował się go przygarnąć; potem wykupiłam mu drugie jak się okazało, że nie może zostać tam gdzie jest :roll:

Posted

z bazarku edkowego uzbierało się 63,00 złote
cioci :loveu:edek:loveu: dziękujemy za to, że zrzekła się kosztów wysyłki co znacznie powiększyło zyski i pozwoli szybciej spłacić dług w lecznicy :Rose::Rose::Rose:

Posted

w niedzielę tż zrobił przelew na 200,00 zł na rachunek kliniki;
ostatni bazarek jest jeszcze nie rozliczony, ale chciałam już skasować ten dług u dra rosłońskiego;
tak więc gazik nie ma długu, a nadpłata zostanie podzielona między maksia z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/252102-MAKSIO-jamni%C5%9B-staruszek-chudnie-i-ga%C5%9Bnie!-DT-i-deklaracje-na-cito!
a skarpetę owczarkową, od której dostaliśmy dofinansowanie do zabiegu;

z gorszych informacji - o gazia nie było nawet pół telefonu... :(

Posted

Dziękujemy :multi::multi:Gazieczku cudnego domeczku :iloveyou:albo tgo gdzie już jesteś ..... niechaj się cudzik stanie :iloveyou: Swieconki pysznej :iloveyou: Zdrowenka

Posted

ponieważ uzbierało się więcej niz potrzebowaliśmy do spłaty długu w lecznicy, nadwyżkę czyli 53,70 podzielimy równo na SMON i dziadka maksia (w zaokrągleniu wpłace po 30,00 zł na każdy z tych celów)

wątek dziadka maksia:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/252102-MAKSIO-jamniś-staruszek-chudnie-i-gaśnie!-DT-i-deklaracje-na-cito!?p=22085092#post22085092

wątek SMON:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/230056-SKARPETA-OWCZARKOWA-Dla-bezdomnych-Cywilów-Szarików-Rexów-i-Alexów

Posted

[quote name='bela51']Czy Gazik nadałby sie do mieszkania w bloku ? Mam chętny dom na mlodego ONka, nie wiem czy mozna go polecic.[/QUOTE]

Kakadu napisała mi sms : Chyba tak bo jest czysty, ale bardzo energiczny ;).

Posted

[quote name='bela51']Czy Gazik nadałby sie do mieszkania w bloku ? Mam chętny dom na mlodego ONka, nie wiem czy mozna go polecic.[/QUOTE]
belu gazikowi potrzebny jest konkretny dom z konkretnymi zasadami; om musi znac swoje miejsce i potrzebuje bardzo dużo ruchu; jeśli ten dom spełnia te warunki to spokojnie można gazika polecić; gazio jest psem z charakterem, nie da sobie dmuchać w kaszę i nie do każdego domu się nada, bo jak mu się zbyt dużo pozwoli to wyrośnie z niego niezły tyran niestety...
marzy mi się ktoś kto zna się na psach, bo amator z gazikiem będzie miał niełatwy żywot...

Posted

powiem szczerze, że boję się zadzwonić do pana krzysztofa, żeby nie usłyszec jakiejś ostatecznej daty do której gazik może u niego zostać; z ogłoszeń nikt nie dzwoni, dzis dowiedziałam się, że pan który się zastanawiał nad adopcją jednak zdecydował się na młodszego psa ze względu na dużą ilość małych wnuków...

Posted

koleżanka była sprawdzić ten dom; wszystko jest naprawdę cacy, ale ponieważ gazio jest bardzo energetyczny, to niestety istnieje ryzyko ucieczki - ogrodzenie jest standardowe i psy nie będą tam 24 na dobę z kimś bo to jakiś skład budowlany czy warsztat; w dzień ktos tak jest ale na noc właściciel i pracownicy idą do domu...
poszukują psa spokojnego, nieuciekającego...

Posted

Wiec, znowu stracone złudzenia:-(
Ten bytomski dom, o ktorym wspominałam, nie jest domem doswiadczonym. Poza tym, to 3 pietro, wysokie !
A to przeciez jest 0neczek, co prawda mlody, ale zawsze taki nie bedzie...