agusiazet Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ładna ta Majeczka, ale na Allegro cisza, to chyba przez wakacje! Quote
Tola Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 agusiazet napisał(a):Ładna ta Majeczka, ale na Allegro cisza, to chyba przez wakacje! Zły to czas dla psów:shake: Podnosze Majeczkę; niech się jej poszczęsci... Quote
agusiazet Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Szkoda Majeczki, nikt jej nie pomoże? Nadzwyczaj pilnie potrzebny transport dla suni i jej małych na niedzielę 8 lipca na trasie Lublin Warszawa!!! Quote
Rybc!a Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Hej słoeczko, dzisiaj już chociaż nie pada! Quote
Rybc!a Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 agusiazet napisał(a):Czy istnieje możliwość sterylizacji Mai? W nowym domu? Oczywiście. W schronisku? Oczywiście...że nie... POWSTAŁ NOWY BANNER Z MAJĄ! Zapraszam wszystkich do umieszczenia go w podpisie! Quote
agusiazet Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Przeszłam sterylkę Jetki i było strasznie, z komplikacjami i z wrednym wetem.Szkoda, że schron nie robi tego, woli szczeniaki? Quote
Rybc!a Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Tak, u nas szczeniaczków jest baaaaaardzo dużo... /wiesz o co mi chodzi?/ Quote
agusiazet Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Chyba nie o to, że je specjalnie rozmnażają i mają zbyt na szczeniaki? Quote
Rybc!a Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Niekoniecznie ją, chodzi mi ogólnie o suki... Quote
Rybc!a Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Przecież to wie prawie każdy, już ten temat był poruszany na forum. Więc nie widzę problemu ! Quote
Rybc!a Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Gonitwa napisał(a):Ja też nie tylko tak przypominam;) Spokojna głowa, akurat JA o tym nie zapomnę... Quote
agusiazet Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Przyznam się, że nie specjalnie rozumiem Wasz szyfr, choć jak wyczytałam na wątku Goliata Rybcia ma 13 lat, więc to podlotek, a tak zagmatwanie pisze. Czy jak zebrałabym pieniądze na sterylizację Majki schroniskowy weterynarz wykonałby zabieg i ktoś opiekowałby się nią? Czy to marzenie ściętej głowy? Quote
Rybc!a Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Agusiu, prześlę ci zaraz PW. Wytłumaczę o co chodzi. Niestety nie możemy sobie pozwolić na to, żeby każdy mógł przeczytać wszystko co mamy do powiedzenia. Sterylizacja w schronisku to naprawdę rzecz niemożliwa i całkowicie nierealna, choćbyś dała im pieniądze. U nas kastrowane są tylko kocury, ale to ze względu na to, że przebywają z kocicami razem w boksie. Pozdrawiam. Quote
agusiazet Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 A psy z suczkami nie przebywają? PW dostałam, rozumiem, ale pojąć nie mogę!!! Quote
Rybc!a Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 agusiazet napisał(a):A psy z suczkami nie przebywają? PW dostałam, rozumiem, ale pojąć nie mogę!!! Różnie to bywa, Helenka-Mojra-Gaja była w boksie z psem przez pięć lat. Quote
Gonitwa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Rybcia już wszystko wyjaśniła? jak jeszcze czegoś nie wiesz lub masz pytania to zapraszam na PW lub gg;)możemy podyskutować... Quote
Rybc!a Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Gonitwa napisał(a):Rybcia już wszystko wyjaśniła? jak jeszcze czegoś nie wiesz lub masz pytania to zapraszam na PW lub gg;)możemy podyskutować... Wyjaśniłam, sytuacja jest jasna. Aga wie o co chodzi. Quote
Recommended Posts