Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betty_labrador napisał(a):
:cool3: no ba. Mozesz polecic jakby co sklep na pulawskiej 54/56 :eviltong: U Bąbla.

za pozno:evil_lol: polecilam juz "swojego" sprzedawce:evil_lol: chyba ze masz konkurencyjne ceny:eviltong: a Ty nie pracowalas w jakiejs hm Annie Zoo czy innym Kakadu? moze byc PW + cena:evil_lol:

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe jakie wyskubane psy :eviltong: ten psiorek duzy co byl u mnie w sklepie tez -jednego dnia przyszedl taki nastroszony podszerstkiem ktorego nie mozna wyczesac, nastepnego dnia caly juz gładziutki i lśniący :loveu: panie namowily do zakupu urządzonka kolejna osobe :cool3:

mam nadzieję, ze i u mnie tak będzie po 2 dniach :)

Posted

anetta napisał(a):
No i nie wiem! Zastanawiam się nad tym furminatorem....
Mam kwadratową głowę :diabloti:
To lepiej kupić orginał (już wyższej ceny to nie mogli dać :roll::diabloti:) czy vivoga?
:niewiem:

A jak się nie sprawdzi na uszatym?! :placz: Sierść ma i twardą i miękką i dużo podszerstka.
Kłaków co niemiara lata po mieszkaniu.
Do usr... śmierci mogę go sobie szczotkować grzebykami, szczotkami, rękawicą... :diabloti:

Anetta, myślę że Vivog się sprawdzi, na warsztatach groomerskich był bardzo chwalony. :cool3:

Cena niewysoka, a działa cuda. Masa dogomaniaków i spanielomaniaków ma tego Vivoga i jak sama widzisz wszyscy są zachwyceni. :p

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Anetta, myślę że Vivog się sprawdzi, na warsztatach groomerskich był bardzo chwalony. :cool3:

Cena niewysoka, a działa cuda. Masa dogomaniaków i spanielomaniaków ma tego Vivoga i jak sama widzisz wszyscy są zachwyceni. :p

dokladnie Anetko, Vivog spelni swoja role na Twoich pieskach.

Posted

moon_light napisał(a):
a probowal ktos tym czesać dobermana ? doga niemieckiego ? jamnika ? ..psa ze sliska przylegajacą sierscią ??

dalmatynczyka ;) super wylazila siersc-garsciami, taka krociutka. Wlascicielka nigdy nie mogla niczym tego wyczesac. Smialo kupuj dla doga :loveu:

Posted

dalmatynczyka ;) super wylazila siersc-garsciami, taka krociutka. Wlascicielka nigdy nie mogla niczym tego wyczesac. Smialo kupuj dla doga :loveu:

Kurde aż mi sie wierzyć nie chce :evil_lol:. A nie zostanie łysy pies ?
(bo kiedyś go potraktowałam takimi grabkami trixie..i miał łyse placki).
Pracujesz w tym zoo w wawie ? moze sobie podjade z koniem wyprobowac ? :cool1:

Posted

ja widziałam jak testowano to na rotwailerze bodajze, labradorze, goldenie, osobicie czesałam tym belga, kundelka... i na wszystkie te psy działało idealnie!!

Posted

moon_light napisał(a):
Kurde aż mi sie wierzyć nie chce :evil_lol:. A nie zostanie łysy pies ?
(bo kiedyś go potraktowałam takimi grabkami trixie..i miał łyse placki).
Pracujesz w tym zoo w wawie ? moze sobie podjade z koniem wyprobowac ? :cool1:

no wiem, ze uwierzyc trudno. Tzn ja na tym dalmatynie pokazalam tylko wlascicielce ze wyczesuje super martwy włos. Ale tez prawda ze nie mozna tego uzywac non stop. tylko raz w tygodniu. Jak to juz z Agnes ustaliłysmy na PW ;)

pracuje w zoologicznym na Pulawskiej. zapraszam z piesem :) tylko napisz mi jak bedziesz konkretniej jechala zebym wziela ze soba moj sprzet. Chyba ze do tego zcasu sprowadzimy juz nowe sztuki na zakup :)

dzisiejsza sesja groomerska przy uzyciu vivoga :D białe kot, czarne pies:eviltong:

Posted

olekg89 napisał(a):
Zamówiłem :diabloti: Mam nadzieje ,że z ONkowatą sierścią sobie poradzi;)

jak najbardziej! moja wlasnie taka ma - gruby podszerstek i twarda okrywowa siersc - dzisiaj rano najpierw pozbylam sie podszerstka, pozniej okrywowej. I na tydzien z glowy czesanie - zyc nie umierac:lol:

moon_light korzystaj jak dobra dogomaniaczka Ci radzi ;) albo przyjedz do nas :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

anetta napisał(a):
Ale żeście nagadali :crazyeye: :evil_lol::evil_lol:

Agnes, a ten Twój jest inny :hmmmm: Na Karusku jest napisane że ma obrotowy grzebień. Czy przez ten grzebień lepiej się czesze czy coooo :cool3:

:evil_lol::evil_lol: Chyba na koniu :evil_lol:

Dokładnie, też to zauważyłam :evil_lol:

A z białaski Betty nic nie zostało :placz: I kto teraz będzie wisieć na ścianie? :placz::placz:
http://img90.imageshack.us/img90/7956/dscf5564.jpg

Mówicie dziewczyny że Vivoga :hmmmm: Na razie robie obeznanie a potem będę szukać :p Zakupy w sieci to będzie ostateczność, wolałabym kupić w realu :cool1:

Betty, a gdzie Cię wywiało aż na Puławską :crazyeye: :cool3: Dalej już nie mogłaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to z grzebieniem obrotowym jest glownie dla psow dlugowłosych i gęstopodszerstkowych, zeby nie wyrywalo z bólem włosów ;)

haha jeszcze jakies flaki z kici chodza :lol:

no na pulawskiej dawno siedze- nie jestes w temacie :eviltong: ale zapraszam zapraszam. Przy okazji kupisz na zywo vivoga :cool3: :eviltong: i chetnie pogadam^^

Posted

Ale żeście nagadali :crazyeye: :evil_lol::evil_lol:

Agnes, a ten Twój jest inny :hmmmm: Na Karusku jest napisane że ma obrotowy grzebień. Czy przez ten grzebień lepiej się czesze czy coooo :cool3:

moon_light napisał(a):
moze sobie podjade z koniem wyprobowac ? :cool1:

:evil_lol::evil_lol: Chyba na koniu :evil_lol:

wszystkie wyczesane psy mają bardzo smutne miny , Aza, spaniel, flatka

Dokładnie, też to zauważyłam :evil_lol:

A z białaski Betty nic nie zostało :placz: I kto teraz będzie wisieć na ścianie? :placz::placz:
http://img90.imageshack.us/img90/7956/dscf5564.jpg

Mówicie dziewczyny że Vivoga :hmmmm: Na razie robie obeznanie a potem będę szukać :p Zakupy w sieci to będzie ostateczność, wolałabym kupić w realu :cool1:

Betty, a gdzie Cię wywiało aż na Puławską :crazyeye: :cool3: Dalej już nie mogłaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: