Agnes Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 betty_labrador napisał(a)::cool3: no ba. Mozesz polecic jakby co sklep na pulawskiej 54/56 :eviltong: U Bąbla. za pozno:evil_lol: polecilam juz "swojego" sprzedawce:evil_lol: chyba ze masz konkurencyjne ceny:eviltong: a Ty nie pracowalas w jakiejs hm Annie Zoo czy innym Kakadu? moze byc PW + cena:evil_lol: Quote
Cerber Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 betty_labrador napisał(a):hehe jakie wyskubane psy :eviltong: ten psiorek duzy co byl u mnie w sklepie tez -jednego dnia przyszedl taki nastroszony podszerstkiem ktorego nie mozna wyczesac, nastepnego dnia caly juz gładziutki i lśniący :loveu: panie namowily do zakupu urządzonka kolejna osobe :cool3: mam nadzieję, ze i u mnie tak będzie po 2 dniach :) Quote
betty_labrador Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Cerber napisał(a):mam nadzieję, ze i u mnie tak będzie po 2 dniach :) nie widze przeciwwskazan :} czekamy na efekty i zdjecie :cool3: z Tosci wlasnie tez wyleciala kupa futra ;) :multi: Quote
Asia & Ginger Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 anetta napisał(a):No i nie wiem! Zastanawiam się nad tym furminatorem.... Mam kwadratową głowę :diabloti: To lepiej kupić orginał (już wyższej ceny to nie mogli dać :roll::diabloti:) czy vivoga? :niewiem: A jak się nie sprawdzi na uszatym?! :placz: Sierść ma i twardą i miękką i dużo podszerstka. Kłaków co niemiara lata po mieszkaniu. Do usr... śmierci mogę go sobie szczotkować grzebykami, szczotkami, rękawicą... :diabloti: Anetta, myślę że Vivog się sprawdzi, na warsztatach groomerskich był bardzo chwalony. :cool3: Cena niewysoka, a działa cuda. Masa dogomaniaków i spanielomaniaków ma tego Vivoga i jak sama widzisz wszyscy są zachwyceni. :p Quote
betty_labrador Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Anetta, myślę że Vivog się sprawdzi, na warsztatach groomerskich był bardzo chwalony. :cool3: Cena niewysoka, a działa cuda. Masa dogomaniaków i spanielomaniaków ma tego Vivoga i jak sama widzisz wszyscy są zachwyceni. :p dokladnie Anetko, Vivog spelni swoja role na Twoich pieskach. Quote
Agnes Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Anetta kupuj:multi: tu nie ma watpliwosci - bedziesz zadowolona! Quote
olekg89 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Zamówiłem :diabloti: Mam nadzieje ,że z ONkowatą sierścią sobie poradzi;) Quote
moon_light Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 a probowal ktos tym czesać dobermana ? doga niemieckiego ? jamnika ? ..psa ze sliska przylegajacą sierscią ?? Quote
betty_labrador Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 moon_light napisał(a):a probowal ktos tym czesać dobermana ? doga niemieckiego ? jamnika ? ..psa ze sliska przylegajacą sierscią ?? dalmatynczyka ;) super wylazila siersc-garsciami, taka krociutka. Wlascicielka nigdy nie mogla niczym tego wyczesac. Smialo kupuj dla doga :loveu: Quote
moon_light Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 betty_labrador napisał(a):dalmatynczyka ;) super wylazila siersc-garsciami, taka krociutka. Wlascicielka nigdy nie mogla niczym tego wyczesac. Smialo kupuj dla doga :loveu: Kurde aż mi sie wierzyć nie chce :evil_lol:. A nie zostanie łysy pies ? (bo kiedyś go potraktowałam takimi grabkami trixie..i miał łyse placki). Pracujesz w tym zoo w wawie ? moze sobie podjade z koniem wyprobowac ? :cool1: Quote
Cerber Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 ja widziałam jak testowano to na rotwailerze bodajze, labradorze, goldenie, osobicie czesałam tym belga, kundelka... i na wszystkie te psy działało idealnie!! Quote
moon_light Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 No to trzymam was za słowo..i zamawiam :). Drogie nie jest więc nie będę bardzo płakała jak kłamiecie :eviltong: Quote
moon_light Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 ale..moj pies nie ma podszerstka, same śliskie igiełki.. to jak, zamawiac ? :eviltong: Quote
betty_labrador Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 moon_light napisał(a):Kurde aż mi sie wierzyć nie chce :evil_lol:. A nie zostanie łysy pies ? (bo kiedyś go potraktowałam takimi grabkami trixie..i miał łyse placki). Pracujesz w tym zoo w wawie ? moze sobie podjade z koniem wyprobowac ? :cool1: no wiem, ze uwierzyc trudno. Tzn ja na tym dalmatynie pokazalam tylko wlascicielce ze wyczesuje super martwy włos. Ale tez prawda ze nie mozna tego uzywac non stop. tylko raz w tygodniu. Jak to juz z Agnes ustaliłysmy na PW ;) pracuje w zoologicznym na Pulawskiej. zapraszam z piesem :) tylko napisz mi jak bedziesz konkretniej jechala zebym wziela ze soba moj sprzet. Chyba ze do tego zcasu sprowadzimy juz nowe sztuki na zakup :) dzisiejsza sesja groomerska przy uzyciu vivoga :D białe kot, czarne pies:eviltong: Quote
moon_light Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 wszystkie wyczesane psy mają bardzo smutne miny :D , Aza, spaniel, flatka :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 moon_light napisał(a):wszystkie wyczesane psy mają bardzo smutne miny :D , Aza, spaniel, flatka :evil_lol: bo tyle sie nacierpialy!!! :diabloti: Quote
betty_labrador Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 moon_light napisał(a):ale..moj pies nie ma podszerstka, same śliskie igiełki.. to jak, zamawiac ? :eviltong: a dalmatynczyk co ma? mowie Ci zebys przyjechala do mnie do sklepu, wyprobujesz na zywo.... Quote
Agnes Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 olekg89 napisał(a):Zamówiłem :diabloti: Mam nadzieje ,że z ONkowatą sierścią sobie poradzi;) jak najbardziej! moja wlasnie taka ma - gruby podszerstek i twarda okrywowa siersc - dzisiaj rano najpierw pozbylam sie podszerstka, pozniej okrywowej. I na tydzien z glowy czesanie - zyc nie umierac:lol: moon_light korzystaj jak dobra dogomaniaczka Ci radzi ;) albo przyjedz do nas :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BeataSabra Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Zamówiłam Vivoga. Jak się sprawdzi to może kupię oryginał. Quote
betty_labrador Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 BeataSabra napisał(a):Zamówiłam Vivoga. Jak się sprawdzi to może kupię oryginał. sprawdzi sie Beatko ;) na białego owczarka szwajcarskiego sie sprawdzi :) Quote
betty_labrador Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Po prostu nie lubią być fotografowane takie nagie. :eviltong: :evil_lol: wstydza sie :lol: Tosca ma taka tez mine jak zobaczy ze wyciagam worek z przyrzadami do pielęgnacji :] Quote
Asia & Ginger Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 moon_light napisał(a):wszystkie wyczesane psy mają bardzo smutne miny :D , Aza, spaniel, flatka :evil_lol: Po prostu nie lubią być fotografowane takie nagie. :eviltong: :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 anetta napisał(a):Ale żeście nagadali :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Agnes, a ten Twój jest inny :hmmmm: Na Karusku jest napisane że ma obrotowy grzebień. Czy przez ten grzebień lepiej się czesze czy coooo :cool3: :evil_lol::evil_lol: Chyba na koniu :evil_lol: Dokładnie, też to zauważyłam :evil_lol: A z białaski Betty nic nie zostało :placz: I kto teraz będzie wisieć na ścianie? :placz::placz: http://img90.imageshack.us/img90/7956/dscf5564.jpg Mówicie dziewczyny że Vivoga :hmmmm: Na razie robie obeznanie a potem będę szukać :p Zakupy w sieci to będzie ostateczność, wolałabym kupić w realu :cool1: Betty, a gdzie Cię wywiało aż na Puławską :crazyeye: :cool3: Dalej już nie mogłaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to z grzebieniem obrotowym jest glownie dla psow dlugowłosych i gęstopodszerstkowych, zeby nie wyrywalo z bólem włosów ;) haha jeszcze jakies flaki z kici chodza :lol: no na pulawskiej dawno siedze- nie jestes w temacie :eviltong: ale zapraszam zapraszam. Przy okazji kupisz na zywo vivoga :cool3: :eviltong: i chetnie pogadam^^ Quote
anetta Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ale żeście nagadali :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Agnes, a ten Twój jest inny :hmmmm: Na Karusku jest napisane że ma obrotowy grzebień. Czy przez ten grzebień lepiej się czesze czy coooo :cool3: moon_light napisał(a):moze sobie podjade z koniem wyprobowac ? :cool1: :evil_lol::evil_lol: Chyba na koniu :evil_lol: wszystkie wyczesane psy mają bardzo smutne miny , Aza, spaniel, flatka Dokładnie, też to zauważyłam :evil_lol: A z białaski Betty nic nie zostało :placz: I kto teraz będzie wisieć na ścianie? :placz::placz: http://img90.imageshack.us/img90/7956/dscf5564.jpg Mówicie dziewczyny że Vivoga :hmmmm: Na razie robie obeznanie a potem będę szukać :p Zakupy w sieci to będzie ostateczność, wolałabym kupić w realu :cool1: Betty, a gdzie Cię wywiało aż na Puławską :crazyeye: :cool3: Dalej już nie mogłaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Podnieciłem się...Muszę go jak najszybciej mieć:evil_lol:Może jutro już będzie:loveu: Quote
Recommended Posts